- 5 Mayıs 2011
- 567
- 578
- 103
- 33
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #51.121
Instagramda bu işi hakkını vererek yapan 6-7 hesap var googlea da uyku danışmanı yazarsanız hepsi çıkıyo hemen hemen onları takip edin ve denilenleri uygulayın bence bende işe yaradı. Önce uyku güvenliği sonra uykunun her gün aynı saatte olması ve öncesinde rutinle olması.. ve en son metod seçmeniz. 3 metoddan bebeğiniz ve size uygun olanj seçip uygulamaya başlayın bebekten bebeğe değişir ama en huysuz bebekte bile 3. Haftanın sonunda desteksiz mışıl mışıl uykular sizin ve bebeğinizn olucak inşallah.. bol şansSelam kızlar uyku eğitimi veren var mi ben düşünüyorum da iki çocukla çok zor işte nasıl yapacam kızım gece her saat uyanıyor çığlık çığlık ağlıyor çok zorlniyirum artik bittim uykusuzluk tan esimlr de çok geriliriyoruz her gece böyle dun kızım agldi ben ağladım sağlık olsun geçiyor herşey ama sabretmek çok zor karni tok altı temiz ama yok uyku yok ne ypacagimi ssirdim artik
Canım sen uyku eğitimi verdin miInstagramda bu işi hakkını vererek yapan 6-7 hesap var googlea da uyku danışmanı yazarsanız hepsi çıkıyo hemen hemen onları takip edin ve denilenleri uygulayın bence bende işe yaradı. Önce uyku güvenliği sonra uykunun her gün aynı saatte olması ve öncesinde rutinle olması.. ve en son metod seçmeniz. 3 metoddan bebeğiniz ve size uygun olanj seçip uygulamaya başlayın bebekten bebeğe değişir ama en huysuz bebekte bile 3. Haftanın sonunda desteksiz mışıl mışıl uykular sizin ve bebeğinizn olucak inşallah.. bol şans
Yani öyle profesyonel olarak değil ama okuduklarımı kısmen uyguladım şimd daha iyi düzeniCanım sen uyku eğitimi verdin mi
Anladım canım çok şükür o zaman sanaYani öyle profesyonel olarak değil ama okuduklarımı kısmen uyguladım şimd daha iyi düzeni
Lor penirinin tarifini verir misin ben de yedirmek istiyorum daPeynir denediniz mi benimki lor peynire bayılıyor günlük sütten kendim yapıyorum taze taze
Yarım litre günlük süt kaynarken dolu dolu 2 yemek kaşığı yoğurt ekliyorum biraz daha karistiriyorum zaten sut kesilmeye başlıyor lor kıvamına geliyor. Peynir alti suyunu süzdürüp soğuyunca dolaba koyuyorum loru taze taze 3-4 gun yetiyor hatta biz bile yiyoruzLor penirinin tarifini verir misin ben de yedirmek istiyorum da
Aynen canım farklı tabi bebeklerin gelişimi ama işte erken doğunca bi kat daha endişe oluyor insanda geri kalmasın diye çabalıyorum doğduğundan beri ağzı kapatiyo kaşığı ittiryo resmen nasıl yemek yedrcem bilmiyorum artikCanım diş çıkarken geçen hafta benim kızım da yoğurt harici hiçbirşey yemiyordu,,,, ayrıca benim kızım da tembel merak etme ne emekliyor ne oturur pozisyonageçiyor,,, her çocuğun gelişimi farklıdır kimi çocuk 9 aylık yürür kimisi 1.5 yaşında,,, çok da fazla takılma belki emeklemeden yürür,,,,,
canım bende öyle yapıyorum ama hiç oyuncaklarla oynamak istemiyor çok sıkılgan ne yapsam hemen sıkılıyor sürekli gezmek istiyor ayakta yürüse de bende rahatlasam belim kopuyor onu gezdrmekten hiç bisey yemiyor beraber sofrayaysa oturuyoruz öğretmen bile yemiyor ne yapsam bilemedim sana özeniyorum vallaBen serbest birakmak disinda çok birsey yapmıyorum. Birlikte oynariz ama ayağa kalkması ya da emeklemesi için zorlamadım. Bütün oyuncaklarını yere döküyoruz uyanınca o da takılıyor kafasına göresanırım bizimki hızlı bi gün arayla dogum yaptıgım arkadaşım var onun da oglu yeni yeni yerden ayağa kalkıyor yani normali o aslında. Biz 2 ay önceden başladık kalkmaya yani gec kalmış değilsiniz
Benimki de nereye gitsem peşimden geliyor bende ona korkuyorum bi yerlere vuracak diye. O içerde oyuncaklarla oynarken mutfağa gideyim diyorum 2 dk sonra arkamda bitiyor evi ezberlerdi emekleyerek gezip duruyor. Vurmalı seyler severse ksilofon alabilirsin eğlenceli oluyorcanım bende öyle yapıyorum ama hiç oyuncaklarla oynamak istemiyor çok sıkılgan ne yapsam hemen sıkılıyor sürekli gezmek istiyor ayakta yürüse de bende rahatlasam belim kopuyor onu gezdrmekten hiç bisey yemiyor beraber sofrayaysa oturuyoruz öğretmen bile yemiyor ne yapsam bilemedim sana özeniyorum valla
olabilir aslında canım bütün oyuncakları serdim önüne sanki faydası olacak gibi sıkılmazsa yine orası da öyle canım insan korkuyor bi yere vurur diyeBenimki de nereye gitsem peşimden geliyor bende ona korkuyorum bi yerlere vuracak diye. O içerde oyuncaklarla oynarken mutfağa gideyim diyorum 2 dk sonra arkamda bitiyor evi ezberlerdi emekleyerek gezip duruyor. Vurmalı seyler severse ksilofon alabilirsin eğlenceli oluyor
Aynen canım çok doğru söylüyorsun tabi ama insan yine de endişeleniyor hemen yapsın istiyor galiba aceleci anneler biz :) doktor da zayıf bulunca yesin istiyorum ama hiç oralı bile değil bizimki aşırı hareketli et tutmuyo:)Merhaba canım benim kızım bugün 8 aylık oldu 1 haftadır yattığı yerden kendisi kalkabiliyor emekleme pozisyonu alıyor ama beceremiyor daha dönüyor odanın içinde yani bnce skıntı yapma herseyin zamanını onlar ayarlıyor biz bi sabah kalktık oyun oynarken kendisi kalkıp oturdu ki hiç beklemiyorduk sadece gün içinde kucak çok sevmesine rağmen ben almıyorum yerde çok vakit geçiriyor bazen ilgi istediğinde yüzüstü yatıp kalıyor dönmek istemiyor ağlamaya başlıyor sende iştahını hareketlini skıntı etme lütfen ilk anneliğim ama sunu anladım
Ki sen ne kadar rahat bebekte o kadar rahatrabbim evlatlarımıza sağlık versin gerisi olur gider
Maşallah canım iyi dayanıyor benimki her sabah cismi kalkıyor üst baş batmış oluyor hasta olacak dye korkuyorum kac numara kullanıyorsun pekiCanim ben goon kullaniyorum aksam 8 den sabah 7 ye kadar kalabiliyor gece degistirmiyorum su ana kadar hic sızma olmadi
Akşam 8 gibi degistiriyorum sonra sabah 7 de uyanınca bi daha. Prima aktif bebe 3 numara kullanıyorum. Bez sabah baya dolu oluyor ama sızıntı sorunu yaşamadık hiçKızlar bebeklerinizin altini en son saat kaçta değiştiriyorsunuz kaç saat bekliyorlar ben 9 10 gnu değiştiriyorum sabah 6 da açıyorum genelde her sabah çiş çıkmış oluyor gece değiştirsem mam içtiğinde bu seferde uykusu açılıyor uyumuyor ne yapsam bilemedim canbebe 4 numara kullanıyorum sadece sabah sıkıntı oluyor sizler nasıl yapıyorsunuz
Prima aktif sızıntı yaptı bizde can bebe gündüz iyi ama gece dayanmıyor gece için bez bulmam gerekiyorAkşam 8 gibi degistiriyorum sonra sabah 7 de uyanınca bi daha. Prima aktif bebe 3 numara kullanıyorum. Bez sabah baya dolu oluyor ama sızıntı sorunu yaşamadık hiç
Bağlamalı mı külot bez mi biz de Prima külot bez sızdırdı ama bağlamalısın memnunum minies de güzelPrima aktif sızıntı yaptı bizde can bebe gündüz iyi ama gece dayanmıyor gece için bez bulmam gerekiyor
Gündüz 2 defa uyuyor uyanik kalma süreleri uzadı çünkü 3.5 saati buluyor uyanıklık süresi. Uyku düzenine göre öğlen ve akşam üzeri uyuyor. 4 aydan sonra uyku düzeni bozulabilir. Tekrardan bi düzen yapmak gerekiyor uyku gerilemesi sorunu oluyor geneldeselam kızlar ben ocak annesiyim. gunduz uykunuzkaça düştü acaba merak ettim. bide geceleri 19.00 ,19.30 gb yatırıyorum kızımı sabah 7ye dek uyuyor.2besleme ıle. bazen 1kez uyanıyor ben ruya öğünü verınce..uyku egıtımı yapıcam.fakat uyku saatınde eşim.evde ders verıyor baslayamadık.. 2.ayından beri düzenimiz böyle. memede uymak ıstıyor dırenıyorum aama herzaman aynı ıstıkrarda olamıyorum. şş pat ıle uyurdu 4.aydan sonra dırenmeye basladı memecı ckk. sizlerin gece uyku saatlerınde ılerletme oldu mu. son uyanıklık mesela kaç saat oluyor traccy hogg 19.30a dek yatmalı dıyor yaz kış.fakat bızım çoğu egıtmenımız 21.00de olabılır dıyor belırlı aydan sonra. Çok kafama takıyorum bu durumu şahsen kızımın yanında birini bırakıp dısarı cıkabılıyorum akşamları.
evet 3ayı bıtınce yaşamıstık felaket uykusu coktu. duzelmıstı sımdı tekrar basladı.. 24aralık doğum tarıhı. 5ay bıtıcek atal haftasından dolayı boyle oldugunu düşünuyorum. sizlerin uukuları duzeldı mı gunduz uykularına dalamama sorunları fln. :)Gündüz 2 defa uyuyor uyanik kalma süreleri uzadı çünkü 3.5 saati buluyor uyanıklık süresi. Uyku düzenine göre öğlen ve akşam üzeri uyuyor. 4 aydan sonra uyku düzeni bozulabilir. Tekrardan bi düzen yapmak gerekiyor uyku gerilemesi sorunu oluyor genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?