- 22 Aralık 2015
- 1.541
- 1.930
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
- 

- #54.121
Ben de cok severimdemir damlasini kullaniyor musunuz peki ust dişleri karardi kızımın biraksam da gecmeyecek ama 
Mastit olmamak için sağ dedi ebe bana. Tabiki sağınca giderek azladığına şahit oluyorsun zaten.Bende nette biraz araştırdım hiç sağmayın diyorlar ondan ellemedim. Şimdilik akıntı agri yok bir haftaya ne olur bilemem tabi.
Günaydın bizde de güne baslama saati 8-8.30 gece benimki de bir kere uyanıyor aglayarak sonra yatıyor her gece 12 gibi bi aglar şaşmazGünaydınnn nasılsınız?
Güne altı buçukta başlamaya devam ediyoruz gece mutlaka uyanıp evde dolaşmaya çıkıyor. Buna çözüm bulamadım
Alışkanlık oldu galiba aynı saatlerde uyanıyor hep. Beşiğinde döner geri yatardı ama yatakta çıkıp dolaşıyor.
Kurulu saat gibiler bu konuda daGünaydın bizde de güne baslama saati 8-8.30 gece benimki de bir kere uyanıyor aglayarak sonra yatıyor her gece 12 gibi bi aglar şaşmaz
Aynen bebeklerin rutinleri olur derlerdi de bu kadarını beklemezdimKurulu saat gibiler bu konuda da
Günlük bir çay kaşığı yeterli oluyor.Möllers balık yağı aldım ne kadar vermem lazım günlük bir çay kaşığı mı?
Teşekkür ederim inşallah dokunmazGünlük bir çay kaşığı yeterli oluyor.
Biz bir sorun yaşamadık bir sene oldu kullanıyoruz balık yağı. Severek tüketiyor tadı güzelTeşekkür ederim inşallah dokunmaz
Tadını sevdi yoksa asla içmezdi tuttu furutti olanını aldık, alerjik bir bebek tek korkum o, iki gündür veriyorumBiz bir sorun yaşamadık bir sene oldu kullanıyoruz balık yağı. Severek tüketiyor tadı güzel
Ben de tutti frutti aldım. Bu bitince bir de elmalısını denerim. Umarım sıkıntı yaratmaz. İcerigi temiz ve güvenilir bir ürün.Tadını sevdi yoksa asla içmezdi tuttu furutti olanını aldık, alerjik bir bebek tek korkum o, iki gündür veriyorum
Bu aralar iştahsızlık var oğlumda. Napsın yavrum 40 derede evde tıkılıSelam kızlar nasılsınız pek bi sessiz kalmış neler yapiyosunuz afacanlarla bizim yine aynı sabhatan bu saate kadar sadece içtiği mamayla durdu biraz önce 1 dilim havuclu kek yedi akama pilav cacık mucver yapicam bakalım yiyitecj mi bide benim oğlum çeşit bilmiyor yani bi ondan bu bundan yok kendin yanına içecek yapsam sadece içecek bitirir keki yemez yada 2 çeşit yemek yapsam sadec 1 çeşit yiyor sizler nasılsınız beler yedi bugün bebisler gelsin bakalım aslında hergun yediklerini yazsak bizlerede fikir olur hem aktif okuruz yapalimmi sizce
MerhabaSelam kızlar nasılsınız pek bi sessiz kalmış neler yapiyosunuz afacanlarla bizim yine aynı sabhatan bu saate kadar sadece içtiği mamayla durdu biraz önce 1 dilim havuclu kek yedi akama pilav cacık mucver yapicam bakalım yiyitecj mi bide benim oğlum çeşit bilmiyor yani bi ondan bu bundan yok kendin yanına içecek yapsam sadece içecek bitirir keki yemez yada 2 çeşit yemek yapsam sadec 1 çeşit yiyor sizler nasılsınız beler yedi bugün bebisler gelsin bakalım aslında hergun yediklerini yazsak bizlerede fikir olur hem aktif okuruz yapalimmi sizce
Bende dün cami açık bıraktım daha sonradan kapattım. İyice sıcak olursa klimayı açıyorum odasına dogru ferahlık veriyor öyle idare ediyorum.Hava birden çok ısındı. Kendi odasından başka yerde de uyumuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?