2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Cilt lekeleri için benim kullanmayı düşündüğüm güneş kremi SOLANTE markasının Pregna Sun Care Lotion ürünü.. Direk hamileler için üretilmiş bir yüz güneş kremi. Kullanan arkadaşlarım oldu çok memnunlardı haberiniz olsun :)

Selam kızlar benim kusma bulantı halsizlik çok fena devam oğlum ilgi istiyor ev aldı başını gidiyor yapmaya gücüm yok bugün kayinvalideme gidecem bir kaç gün kalacam çok fenayim artik yemek yemek işkence oldu benim de 2 yasında oğlum var kız olmasını çok çok istiyorum ewimle konuşuyorduk gecen Aslıhan olsun kız olursa diye oğlum da duymuş kardeşinin adi ne olacak diyorum asli diyor paşam kısmet artik ama herkesin bir kızı olmalı 8+5 oldk kontrol 11 haftada gorunr mu acaba

Bende taşikardi var çarpıntım oluyor bu yüzden.
Şimdi hamilelikte kan hacmimiz %50 ye yakın artış gösterdi bu etken olabilir çarpıntına. Havasız, sıcak ortamlarda sıcak banyoda, çok nemli yerlerde de çarpıntı olur.
Ben ilk hamileliğimde Solante marka gebeler için özel olan güneş kremini kullanmıştım çok memnun kaldım bu yaz yine onu alıcam, eczanelerden bulabilirsin

bende öyle düşünüyorum bunun emzirmesi var kontrolleri var sahsen en son istediğim sey kv nin bnm bi taraflarımı görmesi :))

Hele sezaryen olursa o ilk kalkıp tuvalete gitmen asla tek başına yapamayacağın birşey afedersin kanlı pedimi kilodumu değiştirdi annem insan taharetlenemiyor bile o dikişlerin acısından. O yüzden kesinlikle bunları yapmasında sakınca görmeyeceğin kişi olmalı yanında canım

Cinsiyet tahmini yapıldımj ne yaptı 12 haftada benide 12 haftada çağırdıda sanırım ense kalınlığı için falan
Mesajimi gormedn sanirim cnm kiz gibi dedi ama emin de olmadi henuz cok küçük yaniltmak istemem sizi dedi ilk cocuk oldugu icin ustelik erken heveslendirme yapmadi yani bizde kapilmadik prensesin buyusune :) bakalim nolcak 1 ay sonra kontrole gel o zaman daha kesin konusabilirim dedi

bnmki istemiyo allahtan :)ben simdi refakatcı ablam kalıcak onu nasıl derim diye düşünüyorm kesin kv kalmak isticek ama bn aradaki seviyeyi bozmamak adına istemiyorm
Ultrasona geldi bi kere isterse yine götürürüm ama hastanede asla istemem hemde asla rahat edemem ki bi kere benim nazım bitek anneme geçer annem kalsın başka kimseyi istemem kv de kalmak istemez zaten eltimde de kendi annesi kalmış kalmak istesede açık açık eşime olmaz derim kendi fikrim. Bu yönde

canım dr lar genelde doğru biliyor. benim ilk çocuğumda dr 12 haftalıkken kız gibi duruyor ama 16. haftada net konuşabilirim dedi ve kızım oldu

Ayy görmedim demekki canım kusura bakma inşallah hayırlısıyla 1 ay sonra netleşir valla bu beklemek çok zor yaa ikili test yaptırdınızmı ense kalınlığı ve burun kemiği ne 12 haftadamı bakıyolar peki canım

Benim gibi berbat durumda olan varmı çok kötü mide bulantısı afedersiniz kusma baya var ve karın ve sırt ağrısı çok fena serum vurulacak yerim kalmadı

Hamileliğin ilk haftalarında hiç bişeyim yoktu, son bir haftadır aynı senin gibi kötüyüm. Mide bulantısı, koku hassasiyeti, bel ağrısı, kasık sancısı, halsizlik, yorgunluk ne ararsan var:) 11. Haftaya girdim bu belirtiler bende yeni başladı normalde bu dönemlerde geçmeye başlıyor olması gerekmiyor muydu ? Bazen endişeleniyorumda geçmesi gereken dönemde başlamasından. İlk hamileliğimde hiç bu durumları yaşamayınca :))

Gerçekten zor :) o yüzden en güzeli gerekli mesafeyi koymak :) ama bazen kayınvalidesiyle arkadaş gibi olup iyi geçinenlere de özenmiyor değilim
hiç özenmiyorum :)) ne kadar mesafe o kadar huzur :)

evet onlarda var dogru bide norml dgum olsa da zaten o bebegin telaşı yeter insanın eli ayagına dolasır az da olsa rahat hissetmek ister

ben anneme de nazlanamam ablam yeter bana :) aslında keşke eşim kalabilse de o ne anlar :)

ayy deme öyle annen mi yaptı bunu :) amin diyeyim o zman birindn böyle bişey duysam hakkımda küserdim muhtemelen kv ye zaten lohusa sendromu fln gircek araya

arkadaşlar bu kv konusunda bende katılayım madem :) şimdi maalesef dicem kv yok benim...herkes ağzı var dili yok çok mazlum bir kadındı diye anlatıyor biz evlenmeden 2 yıl önce kanserden vefat etmiş eşim hala ağlar aklına geldikçe annesi..melek gibi kadınmış bu 1...annem kv aynı zamanda..bir gelini 2 de torunu var..buda 2..o bebekleri daha çok annemle ben büyüttük..ama gelinimiz maalesef soğuk nevaledir aynı zamanda korkunç beceriksiz ve vurdumduymaz..çocukalr açmı hasta mı yıkanacak mı umuru olmaz şimdi hem bir gelin hem bir görümce hemde bir anne adayı olarak objektif konuşmak zorundayım..görümceyim diye gelinimizi kötülediğimi sanmayın misal 3 yaşına kadar 2 yeğenimi de ben yıkadım daima..yıkayamadığı gibi yıkamazdı da..pasaklıdır kısaca..normal doğum yaptı annesi 1 gece bile yanında kalmadı misafir gibi geldi gitti annem bakacaktı ne saçma niye gidiyor annesi nasıl rahat edecek senden dedim bana mısın demedi yine de gitti annesi..annem 40 gün evine yemeğini yapıp taşıdı..kalma sakın ayıp dedim de kalmadı kadın...yani böylesi de var..şükür büyüttük kız olan 8 erkek olan yeğenim 6 yaşına geldi de acıktık diyip zorla annelerinden bişey isteyebiliyorlar karınları doyuyor en azından..şimdi ben doğum yapsam annem artık yaşlandı bana bakamaz..kv yok..görümcem 55 yaşlarında kokoş ve ne umuru olur ne becerir...gelinimiz gelse bile dedikodu aramaya ne yapmışım ne almışım görmeye gelir..eşim bakacak bana kısacası..bende kara kara düşünüyorum sezaryen olurum büyük ihtimal ve ilk gece bir arkadaşımdan yardım alayım bari eşimin beceremediği olacak..böyle zamanlarda arkadaş demek kızkardeşten ileri demek,can yoldaşı demek..yoksa eşim sabahlar dört döner de oda panikler beceremez..kısaca anne vaaar anne var, kv vaar kv var, gelin vaar bide benim gibi bahtsız kız evladı var :)

Çok fena yaa neler yapıyor kızcağıza neyseki biz 3 kız arkasındayız gelinin

canım hiç canını sıkma . inan kv olupta moralinin bozulmasındansa hiç olmaması çok daha iyi. keşke benim de kv olmasaydı. inan bebişine kafan rahatken daha kolay bakarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…