2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Dün ben de idrar yolu enfeksiyonu teşhisi kondum, toz ilaç verdi günde 3, bu sabah bulantısız uyandım çok şükür.

Günaydın, gün aldım 2 hafta sonra yine baltırıcam . Yaa benim doktorum beni çok korkutmadı.... zaten " kese konumu bebek diğer tüm kan değerleri vs herşey yolunda bir tek hafif kansızlık bir de tsh değerin biraz yüksek çıkmış ama hamileliğin başında yükselebiliyor vücut duruma alışmaya çalışırken " dedi. " Bir sonraki gelişinden önce tekrarlayalım " dedi. Burda da ayy yüksek biraz vs yorumları gelince araştırdım hamilelikte 60a 90a çıkan bile varmış bu durum 10. Haftasında anlaşılan vs. O kadar yükselince ilaç kullanmışlar tabi . herkes de gayet sağlıklı bebek dünyaya getirdik bir sıkıntı olmadı şükür diyorlar . Benimki daha şimdi 7 haftalık . Bir de 2014 yılında bir doğum daha yapmıştım 2013 sonu hamileydim yani, orda baktım doktor hiç tsh bile baktırmamış . Allaha emanet . Biraz da sakin olmak lazım bu gibi durumlarda İki haftaya kadar yaptıracağım test de 3ten yüksek çıkarsa gitçm bunla ilgili bir doktora Öyle işte canım sende durumlar nasıl herşey yolundadır inş

betulr canım tsh değeri için ne yaptın?

Canim bende sayi yazmiyor ama lökosit seyrek, epitel az miktarda demis. Bende bulanti hissi var sadece kusma yok masallah

kızlar bende hiç geçmeyen bir boğaz kuruluğu var. doktor ilk 3 ay normal olduğunu söyledi. böyle birşey yaşayan ve çözüm bulan var mı? sürekli su içiyorum ama hiç geçmiyor.
Ayni problem bende de var.Ama klimadan oldugunu dusunmustum.son bir haftadir da geceleri bile uyandiran burun tikanikligim var.tuzlu suyla acmaya calisiyorum.doktorun verdigi spreyde kortizon olunca kullanmak istemedim.

12. haftadayız bizde :) oğlumda da çok erken hissetmiştim

Günaydın, katılıyorum canım, sağlık ocağında yaptırmıştım tahlil baktılar sonuçlara olumsuz bir şey demedi doktor. Ayrıca laborant ve hemşire akrabamız var onlara da sordum normal, aşırı yüksek değil, evham yapma dediler. Geçen hafta yaptırmıştım tahlil. Doktoruma gideceğim hafta yine tsh değerime baktıracağım. Diğer değerlerim iyi çıktı çok şükür. Çevremdeki herkes fazla internette dolaşma kendini yıpratıyorsun diyorlar, haklılar. O kadar olumsuz yorum oluyor ki etkileniyorsun. Düşünüyorum eskileri, annemler teyzemler doktora bile gitmeyenler olmuştur hamile olduklarında, ki beni evde ebe doğurtmuş :) tabiki tedbir bizden takdir allahtan ama fazla pimpiriklenmek de iyi değil. Allaha emanet olsun bütün yavrularımız, sağlıkla doğsunlar. Öyle canım :)

Ayak üşüyorsa erkek derler:))) kan değerlerine baktırmamışmıydın? A Aybeyza
Ben hiçbir şey kullanmıyorum folik asit falan sağlık ocağına hiç gitmedim reçeteyi attım eşim kansızlıktan oluyordur dedi ben en iyisi pekmez içeyim ısınır belki adam yataktan kaçıyor ayağa dememek için

Kızımda da böyleydim özele bir kese bir cinsiyet için gittim başka yok ne test ne başka bir şey yaptırmadım doktorum çık kızıyordu cinsiyet için gittiğimizde kansız sın iki ünite kan verilecek doğumda demişti hiç umursamadım gayet normal doğum yaptım 3.500 kilo doğdu hiçbir sorun çıkmadı bunda da cinsiyeti öğrenip gitmeyi hiç düşünmüyorum

Allah bu bebişi de sağlıkla dünyaya getirsin inşallah, ne mutlu sana böyle ılımlı, olumlu şeyler duymaya ihtiyacımız var bu süreçte, olumsuz söylemlere değil

Günaydın tatlım
beta 983 ise kesenin gözükmemesi normal değerin daha fazla artması lazım. Lekelenme çoğu arkadaş yaşadı burada eğer doktorun muayene ettiyse gerekli tedbirleri almıştır diye düşünüyorum genelde progestan veriyorlar ama için rahat edecekse bir kaç gün bekle farklı bir doktorada gözük yüreğinide ferah tut

Merhaba kızlar nasıl gidiyor hamilelik , ben bi kötü oluyorum mide bulantısından, bi hadi tamam geçiyor artık diyorum, normal hayata dönmeyi bekliyorum sabırsızlıkla
İkili tarama testi yaptıran var mı ben perşembe yaptırdım sonuç 2 haftaya çıkarmış inş sağlıklı sonuçlar gelir, benim ve tüm bebişler için dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…