- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #8.641
Bende yaptırdım canım crl 50mm nt 1.06mm çıktı iyi dedi doktor dger sonuçlar cumaya çıkacakMerhaba kızlar nasıl gidiyor hamilelik , ben bi kötü oluyorum mide bulantısından, bi hadi tamam geçiyor artık diyorum, normal hayata dönmeyi bekliyorum sabırsızlıkla
İkili tarama testi yaptıran var mı ben perşembe yaptırdım sonuç 2 haftaya çıkarmış inş sağlıklı sonuçlar gelir, benim ve tüm bebişler için dua ediyorum.
İnternette pembeye dönerse erkek koyu lacivertte kalırsa kız diyodu bende burda duydum diye baktım internette öyle yazıyoMerhabalar arkadaşlar evde kırmızı lahana suyundan cinsiyet testi yaptım dayanamadım zaman geçmek bilmiyor çünkü ve benim şimdi teste göre kız mı erkek mi oluyor ışığa tutunca daha açık oluyor gibime geldi bunu can sıkıntısından yaptım Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin gerisi önemli değil
İkili test yaptıracak olsaydım 2 hafta sonra çağıracakmış ama ben nifty yaptıracağım. Pazartesi kan vereceğim o yüzden.
Benim kinin renginden anlamadım gitti :))İnternette pembeye dönerse erkek koyu lacivertte kalırsa kız diyodu bende burda duydum diye baktım internette öyle yazıyoen önemlisi sağlık tabi ama meraklanıyoruz cidden
Nifty nedir kızlArBen de diğerlerini yaptırana kadar bunu yaptırayım diyorum, hem %99 gibi bir oranı vardı sanırım. Ama daha konuşmadık doktorumla. 27’sinde randevum, testleri o zaman konuşacağız dedi.
Siz nereye yaptıracaksınız acaba?
sakin ol canım kaç haftalıksinAcil arkadaşlar içimi rahatlatın ne olur kahverengi sümüksü akıntı geldi yeni tuvalete gittim çok korktum hemen çıktım şuan şoktayım ne yapim şuan dinleniyorum kanamaya dönüşür mü offf yaa
11+2 haftalık canım tamam sakinim sonuçta kanama yok bir şey olmaz yanisakin ol canım kaç haftalıksin
uzan dinlen devam ederse dr git protestan verir11+2 haftalık canım tamam sakinim sonuçta kanama yok bir şey olmaz yani
İçini ferah tut canım yat dinlen bir sürw. RNdevun ne zamandı ?11+2 haftalık canım tamam sakinim sonuçta kanama yok bir şey olmaz yani
Yarın ekleyeyim inşallah canın:)Selamlar, aranıza yeni katıldım. Öncelikle Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın. Bizlere de bebeklerimizi sağlıkla kucagımıza almayi nasip etsin. Allah nasip ederse bende eylul annesi olacağım listeye eklerseniz cok sevinirim.
Sat 24 aralık yas 30 ankara ilk gebeligim
Canim bende aynı senin gibi oldum 3 günlük serum tedavisi sonrası toparladim ama serumdan sonra zorda olsa su içmeye çalıştım ben hiç geçmez saniyodum ama gerçekten 12. Haftadan sonra tamamen gecmese de azaliyomus sabret geçecek bu günlerİyi akşamlar herkese.ben aşırı bulantı ve kusma dolayısıyla dün vakıf gurebada serum yedim.bugün de aynı olunca tedirgin oldum ve kontrolüme 2 hafta varken bu akşam özele gidip muayene oldum.bebiş,kalp atışı,kese ve kese sıvısı çok iyi elhamdülillah.10+3 haftalık ve 3.5 cm olmuş minnoşum :) ama maalesef tahlilde keton görüldü idrarda ve bu akşam da hem de 2 adet 1'er kiloluk toplamda 2 kilo serum yedim.yaklaşık 1 hafta idare edeceğini ama birkaç sefer daha serum verdikten sonra geçmezse hastahaneye de yatabileceğimi söyledi.ve bulantı için zofer verdi.hocam zararı yok mu diye sorduğumda şu anki beslenme problemi ondan çok daha fazla zarar verir dedi ben de kullanıcam mecburen.bu keton olayı tehlikeliymiş kızımda da 3 sefer filan serum almıştım.inşallah hastahaneye yatmaya gerek kalmadan geçer
4 martta canım devam ederse gidecem şuan uzanıyorumİçini ferah tut canım yat dinlen bir sürw. RNdevun ne zamandı ?
Devam etmez inşallah tatlım, kahverengiden korkmayın diyorlR genelde.4 martta canım devam ederse gidecem şuan uzanıyorum
Merhaba, hayırlı olsun gebeliğiniz.Acil cevap verirmisiniz 5 haftalık hamileyim az önce beta baktırdım 7550 cikti ikizolma ihtimali var mi yumurtlama gec olmustu
Şu an da bende bundan korkuyorum çünkü belirti YÖK çok rutin kontrolde öğrenmekDevam etmez inşallah tatlım, kahverengiden korkmayın diyorlR genelde.
Asla kimseyi korkıtmak için söylemiyorum am kontrole diye gidip bebeğini kaybettiğini öğrenen de var aylarca kanama yaşayıp bebeğini sağlıklıca doğuran da. Allah bağışlasın sağlık sıhhat versin minnaklarımıxa.
Şu an da bende bundan korkuyorum çünkü belirti YÖK çok
bu arada dün esmere bakarken ne yaptı diye başka birine rasladım bi sayfada aramızdan ayrılmış üzülmeyelim diye yazmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?