- 30 Mart 2013
- 1.151
- 730
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #8.661
1. Trimesterı bitirmişiz biz çok şükür:) bundan sonraki 3 ay rahat gebeliğin son 3 ayı yine zor geçiyor ağırlaşmak sıcak falan...
Zaman ne çabuk geçiyor farkında mısınız:)
Bugün kızıma bir sürü toka aldım akşamdan beri saçlarıyla oynuyorum :) dört tane de kitap aldım eğitimini destekleyecek, şimdilik sevmiş gibi hözüküyor.
Bir de benim kızım 19 aylık olacak artık ama çok konuşmuuor. Bak kuş, baba gel, kukuli aç, hadi gidek, adlında yapabilir ama üstüne gidip tekrar ettirmeye çalıştıkça inat edip hiç söylemiyor. Sakız veriyorum ağzına yardımcı oluyormuş başka neler yapabilirim ? Bir fikriniz var mı
Acil cevap verirmisiniz 5 haftalık hamileyim az önce beta baktırdım 7550 cikti ikizolma ihtimali var mi yumurtlama gec olmustu
Benim 8364 tü ama tek gebelik inşlh ikiz olur senin :))Acil cevap verirmisiniz 5 haftalık hamileyim az önce beta baktırdım 7550 cikti ikizolma ihtimali var mi yumurtlama gec olmustu
Merhaba bunun cevabını sana kimse veremez eğer bence 5 haftalıksa değer normal tek ama kese yada keseleri doktor görerek ikiz olup olmadığını söyler. Ama en garantisi kalp atışlarıyla belli olur.Acil cevap verirmisiniz 5 haftalık hamileyim az önce beta baktırdım 7550 cikti ikizolma ihtimali var mi yumurtlama gec olmustu
Canim bende aynı senin gibi oldum 3 günlük serum tedavisi sonrası toparladim ama serumdan sonra zorda olsa su içmeye çalıştım ben hiç geçmez saniyodum ama gerçekten 12. Haftadan sonra tamamen gecmese de azaliyomus sabret geçecek bu günler
Bursa genetik merkezine yaptıracağım.Ben de diğerlerini yaptırana kadar bunu yaptırayım diyorum, hem %99 gibi bir oranı vardı sanırım. Ama daha konuşmadık doktorumla. 27’sinde randevum, testleri o zaman konuşacağız dedi.
Siz nereye yaptıracaksınız acaba?
Nifty nedir kızlAr
Benim de 5 haftalikken 7084tü ve tek gebelik.Acil cevap verirmisiniz 5 haftalık hamileyim az önce beta baktırdım 7550 cikti ikizolma ihtimali var mi yumurtlama gec olmustu
Kitapları var zaten dün de yine 4 tane aldık bayağı sevdi uyumadan önce onlara bakıp bıdıbıdıbıdı kendince bişeyler mırıldandı falan:)Canım o sıkılmadığı sürece bol bol ayına uygun yani 2 yaş kitapları okuyun birlikte ve masal anlatımı yap. Gün içinde hikayeler uydurup anlat. Kızıma 6. Ayından itibaren kitap almaya başladım erken konuştu ve kesinlikle kitaplar bunun en büyğk etkisi. Ama 26. Aydan sonra faln bir anda açılıyorlar, hatta 19 ve 24 ay arasında bile ciddi fark oluyor insan inanamıyor o sıçrayışa :)
Evet verdiler herkes günde iki kez kullanıyor doktor su kadar demedi eczane 3 kez yazmış anlamadimGünaydın tatlım
beta 983 ise kesenin gözükmemesi normal değerin daha fazla artması lazım. Lekelenme çoğu arkadaş yaşadı burada eğer doktorun muayene ettiyse gerekli tedbirleri almıştır diye düşünüyorum genelde progestan veriyorlar ama için rahat edecekse bir kaç gün bekle farklı bir doktorada gözük yüreğinide ferah tut
Aynı durumdayım ben kusamıyorum daha kötüGunaydın kızlar ıyı pzrlar kocam işe gitti ögüre ögüre kızıma kahvaltı hazırladım o yiyor ben bakıyorum... aksam bulantılarım yuzunden 9.20gece yattım uyudum sabah kalk yıne kötü Aksam esıme dıyorum yaa bunuda saglıkla alayım kucagıma 1 ay daha kussam ne olur gecıcek gıtcek bıdahada bebek allah ısteyenlere versın bu bulantıları yasamıycam inş die avutuyorum kendimi
Canim kizini hic zorlama cunku 2 yasina girdigi gibi tikir tikir konusmaya baslayacak. Benim yegenim de oyleydi endiseleniyorduk arkadaslar boyle soyledi inanmadik ama harbiden 2.yas gunu gectigi gibi catir catir konusmaya basladi. Su an 3 yasinda bize masal anlatiyor1. Trimesterı bitirmişiz biz çok şükür:) bundan sonraki 3 ay rahat gebeliğin son 3 ayı yine zor geçiyor ağırlaşmak sıcak falan...
Zaman ne çabuk geçiyor farkında mısınız:)
Bugün kızıma bir sürü toka aldım akşamdan beri saçlarıyla oynuyorum :) dört tane de kitap aldım eğitimini destekleyecek, şimdilik sevmiş gibi hözüküyor.
Bir de benim kızım 19 aylık olacak artık ama çok konuşmuuor. Bak kuş, baba gel, kukuli aç, hadi gidek, adlında yapabilir ama üstüne gidip tekrar ettirmeye çalıştıkça inat edip hiç söylemiyor. Sakız veriyorum ağzına yardımcı oluyormuş başka neler yapabilirim ? Bir fikriniz var mı
Eczane doktorun recete ettiğini yazar cnm demek ki doktorun 3 girmiş günde 3 kullananda varEvet verdiler herkes günde iki kez kullanıyor doktor su kadar demedi eczane 3 kez yazmış anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?