2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
canım çok güzelmiş :) uzun uzuuuun, mışıılll mışıııl uykuları olsun minnak kızının. tahta olan da çok güzel bence :)

İyi günlerde kulan canım çok güzeller benim oğlumda aldığım sepet beşiğim var duruyordu :) onu kullancam ilk doğduğunda

Güle güle iyi günlerdr kullanın canım çok güzeller. O küçük beşiklerden bende istiyorum aslında ama kullanım süresi az diye de kararsızım kuzenimde de var belki ondan ödünç alıım diyorum. Ahh bi an önce hayırlısıyla gelse keşke o günler :)

O sepet beşikten kuzıma almıştım ama sadece 7ay max kullandım çünkü tutunup ayaga kalkmayı ögrenmişti gece bi bakıyorum ayaktaydı dusecek dıye ödum kopuyordu daha odasınada gecıremexdım kucuk cunku fecede cok kalkıyor o yuzden odama bı tane de park yayçtak aldım ara bölmeyi cıkardım suanrahat uyuyorum

aynen ilk 6 ay falan kullanılabiliyormuş canım ama çok güzeller :)).

aa ne güzel erkendennn almışsınızzzz.
annem yazın alırız dedi
bu park olanlar bnmde aklımda ama gönlümde de büyüyen beşik var bilmiyorum cok kararsızım

Bizde aynısını duyduğumuzdan canım park beşik de aldık.

Günaydın kızlar. Bugün kontrolüm var bakalım pipisi gerçekten pipimiymiş yoksa kordon mu :)) ve bir şey daga malumunuz ben Iğdır'da çalışıyorum doğumum samsun'da olacak nasipse. Samsun'da önerebileceğiniz bir doktor var mı gittiğimde görüşeyim ?

İyi haberlerini bekliyoruz bebeişin inşallah öncelikle sağlıklıdır ve gönlünden geçen olsunn inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…