- 1 Nisan 2015
- 3.241
- 4.629
- 333
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #12.261
Dualarımız seninleVeee bugün büyük gün kontrol günü
3 haftadır bu günü bekliyorum. İnşallah kanama alanım geçmiştir ve inşallah güzel haberler alırım. Dualarınızda bana da yer verirseniz çok sevinirim kızlar
:) ilk başta allahım karnımda hareket ettiğini görecekmiyim diyoruz sonra tekmelerini hissedecekmiyiz sonra ne zaman doğacak derken bir bakacağız kocaman olmuşlar ben oğlumda allahım ne zaman doğacak derken şimdi 3,5 yaşında bana kafa tutuyor :)Dün annem battaniye almış bebişe onu verdi. Sonra bir hurç dolusu yelek ceket o kadar güzellerki anlatamam. Çok değişik oldum evde karnımın üstüne minnacık yeleği koydum giydiği günleride görebilecekmiyim düşündüm inşallah hepimiz görürüz en güzel günlerini :)
oyy maşallah paşaya kafa tutuyor ha:) ilk başta allahım karnımda hareket ettiğini görecekmiyim diyoruz sonra tekmelerini hissedecekmiyiz sonra ne zaman doğacak derken bir bakacağız kocaman olmuşlar ben oğlumda allahım ne zaman doğacak derken şimdi 3,5 yaşında bana kafa tutuyor :)
Erzurum canım, akşamdan beri 4 kez oldu. 3 şiddetinde falan ama biz üst katta olduğumuz için çok hissettik geralde eşim nöbetçiydi iş yerinde hiç hissetmemişlerÇook geçmiş olsun canıım hangi ildesin
Sağol canım amin.Geçmiş olsun canım, dikkat et. Allah beterinden korusun
Ay ayy sorma canım ben de istanbuldaydım sonra izmite amcamlara gitmiştik moral olsun diyeGeçmiş olsun canım. 17 Ağustosu yaşamış biri olarak etkilendim mesajını görünce. Rabbim esirgesin
Sağol camım amin. Evet öğrendik oğlumuz olacakmış doktorun dediğine göre :) ama doğana kadar umut var hala kız için :)Günaydın :) @dejavu_one güzel haberlerini ve cinsiyeti bekliyoruz..
MinikPiranha geçmiş olsun canım.. allah beterinden korusun. Cinsiyet mi öğrendin? Göremedim mesajlarda?
Hayırlısı olsun,sağlıklı olsun canım.. gönül kızdan yana tabi o başka mevzu :) doktor yarın bana erkek derse ağlamam inşallah :)Erzurum canım, akşamdan beri 4 kez oldu. 3 şiddetinde falan ama biz üst katta olduğumuz için çok hissettik geralde eşim nöbetçiydi iş yerinde hiç hissetmemişler
Sağol canım amin.
Ay ayy sorma canım ben de istanbuldaydım sonra izmite amcamlara gitmiştik moral olsun diyeo kokuyu unutmuyorum Allah bir daha yaşatmasın
Sağol camım amin. Evet öğrendik oğlumuz olacakmış doktorun dediğine göre :) ama doğana kadar umut var hala kız için :)
Amiin kuzum teşekkür ederim hepimizin gönlünden geçen olsun inşallahİyi haberlerini bekliyoruz bebeişin inşallah öncelikle sağlıklıdır ve gönlünden geçen olsunn inşallah canım
Yarın mı kontrol. Hayırlı sağlıklı bide kız olsun inşallahHayırlısı olsun,sağlıklı olsun canım.. gönül kızdan yana tabi o başka mevzu :) doktor yarın bana erkek derse ağlamam inşallah :)
Evet canım yarın. Nifty testin sonucu çıkmış aslında ama genetik doktoru şehirdışında,pazartesiye randevu verdiler. Aslında şuanda öğrenmiş olabilirdimYarın mı kontrol. Hayırlı sağlıklı bide kız olsun inşallah
Günaydın canım.Kızlar günaydın. Sizin doktorlarınız ilk muayeneden beri her seferinde kilonuzu tartıyor mu? Benimki şu ana kadar hiç sormadı bile. Sen kilo alacak tipe benzemiyorsun demişti 1 ay önce. Ve utanarak yazıyorum ki bu sabah bi tartıldım 6 kilo almışım. Ve o son 2.5 kiloyu 1 haftada aldım.geçen hafta 61 dim bugun 63.4 çıktım. . 57 ile de hamile kaldım.Napıcam ben yaa nasıl bu kadar aldım anlamıyorum
Tartı yanlış olabilirmiiiKızlar günaydın. Sizin doktorlarınız ilk muayeneden beri her seferinde kilonuzu tartıyor mu? Benimki şu ana kadar hiç sormadı bile. Sen kilo alacak tipe benzemiyorsun demişti 1 ay önce. Ve utanarak yazıyorum ki bu sabah bi tartıldım 6 kilo almışım. Ve o son 2.5 kiloyu 1 haftada aldım.geçen hafta 61 dim bugun 63.4 çıktım. . 57 ile de hamile kaldım.Napıcam ben yaa nasıl bu kadar aldım anlamıyorum
Her gittiğimde kilo ve tansiyon ölçümü yapıyorlar canım yazıyorlarda muayene dosyasına. 6 kilo baya fazla olmuş ama bence dikkat edersen bundan sonra çok fazla almazsın hiç kusmadın sen ozaman. Bende 58 gibi hamile kaldım 55 oldum kusmaktan 2 haftadır kusmadım hala aynı kiloyum ama çok iştahlı değilim.Kızlar günaydın. Sizin doktorlarınız ilk muayeneden beri her seferinde kilonuzu tartıyor mu? Benimki şu ana kadar hiç sormadı bile. Sen kilo alacak tipe benzemiyorsun demişti 1 ay önce. Ve utanarak yazıyorum ki bu sabah bi tartıldım 6 kilo almışım. Ve o son 2.5 kiloyu 1 haftada aldım.geçen hafta 61 dim bugun 63.4 çıktım. . 57 ile de hamile kaldım.Napıcam ben yaa nasıl bu kadar aldım anlamıyorum
Hayirli olsun cnmBugün dayanamayıp ilk cicileri aldım bi yandan olumsuz bi şey olursa diye de korkuyorum hala ama içimden geldi aldım
Her gittimğimde tansiyon ve kiloya bakıyorlar. Ben sabah evde tartılıyorum o kiloyu söylüyorum. Hastaneye gidene kadar kahvaltı yap onu ye bunu iç en az 1 kilo fazla çıkıyorum :) biraz dikkat et çok hızlı gitmişsin kilo konusunda. Bundan sonra çok daha fazla alacağız zaten, normal doğum için sıkıntı fazla kilo.. bende 57 ile hamile kaldım 1 kilo aldımKızlar günaydın. Sizin doktorlarınız ilk muayeneden beri her seferinde kilonuzu tartıyor mu? Benimki şu ana kadar hiç sormadı bile. Sen kilo alacak tipe benzemiyorsun demişti 1 ay önce. Ve utanarak yazıyorum ki bu sabah bi tartıldım 6 kilo almışım. Ve o son 2.5 kiloyu 1 haftada aldım.geçen hafta 61 dim bugun 63.4 çıktım. . 57 ile de hamile kaldım.Napıcam ben yaa nasıl bu kadar aldım anlamıyorum
İnşallah hiç bir sıkıntı çıkmamıştır testte de güzel bir oh çekersiniz. Geç olsun güç olmasın. Ben bu sefer profa gittim doktor da çok iyiydi ama cinsiyeti son anda görebildi, senin minnoşun pozisyonu iyidir inşallah.Evet canım yarın. Nifty testin sonucu çıkmış aslında ama genetik doktoru şehirdışında,pazartesiye randevu verdiler. Aslında şuanda öğrenmiş olabilirdimnapalım artık yarın kontrolde öğreniriz inşallah. 14. Hafta oldu bi zahmet söylesin cinsiyeti
Sonucun ne kadarfa çıktı canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruzEvet canım yarın. Nifty testin sonucu çıkmış aslında ama genetik doktoru şehirdışında,pazartesiye randevu verdiler. Aslında şuanda öğrenmiş olabilirdimnapalım artık yarın kontrolde öğreniriz inşallah. 14. Hafta oldu bi zahmet söylesin cinsiyeti
bnm sağlık ocagında tartmıştılar ama 2 kere kahvaltı yapıp fln gitmiştim ben orayaKızlar günaydın. Sizin doktorlarınız ilk muayeneden beri her seferinde kilonuzu tartıyor mu? Benimki şu ana kadar hiç sormadı bile. Sen kilo alacak tipe benzemiyorsun demişti 1 ay önce. Ve utanarak yazıyorum ki bu sabah bi tartıldım 6 kilo almışım. Ve o son 2.5 kiloyu 1 haftada aldım.geçen hafta 61 dim bugun 63.4 çıktım. . 57 ile de hamile kaldım.Napıcam ben yaa nasıl bu kadar aldım anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?