2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Testin sonucunu gönderdiler,yarın kontrole gideceğim kendi doktoruma göstereyim diye istedim. Raporda cinsiyet yazmıyor,sağlık bakanlığı yasaklamış. O yüzden öğrenemedim. Doktor bence sözlü söyleyecek o bişeyler konuştuk çünkü çokta açık etmeyeyim :)
Tam şöyle karşıdan bacaklarını açmış şekilde dursa beni hiç yormasa hemen öğrensem ne güzel olur :)

Tartı yanlış olabilirmiii biraz daha dikkat edersen frenleyebilirsin belki canım
Ya beyaz ekmek bile yemiyorum tahıllı yiyorum. Hamur aşı dersen haftada bi kere börek vs olsun. Sadece geçen hafta 2-3 kez pilav yedim. O kadar olabilir mi yaa çıldırıcam gece bile aşırı acıkırsam 1 tane muz yiyorum. Ara öğünlerimde de kuruyemiş ya da meyve. Sizler neler yiyorsunuz ki

Tartı yanlış olabilirmiii biraz daha dikkat edersen frenleyebilirsin belki canım
Yok ya değil her zaman çıktığım tartı canım kendi evimde. Ben şoklardayım ve çok moralim bozuldu. Çünkü dikkat edersem aç kalıcam. Dayanmaya mı çalışsam bilemiyorum

Evet canım nerdeyse hiç kusmadım. Ama gebelikten önce hep su içerdim. Sabah aç karınla 2 büyük bardak içerdim mesela şimdi 1 yudum bile içemiyorum çünkğ kusuyorum aç karınla içince. Gece yatmadan da öyleydi şimdi gece de içemiyorum çünkü sürekli tuvalete taşınıyorum. Sadece su bu kadar farkeder mi bilemiyorum. 3-4 lt içiyordum günde şimdi toplasan 2 litre belki.

Yaaa sepet olana bayildim.. cok guzel gule gule kullanin cnm

Sabah: yumurta,peynir(2-3 çeşit),zeytin,ceviz(3tane) domates,salatalık,tahin pekmez karşımı 1 tatlı kaşığı bazen bal kaymak. Yaklaşık 2 dilim ekmek tahıllı,bazen süt bazen portakal suyu.
İşe geliyorum,incir,kayısı,badem falan atıştırıyorum.
Öğlen yemeği allah ne verdiyse bol kalori :)
Ofise geliyorum meyve 2-3 çeşit ama tam yemiyorum. Mesela yarım elma,yarım muz, 1 dilim ananas gibi.
Sonra yoğurt sütaşın 200gr paketleri var onu yiyorum.
Akşam evde ne yemek varsa yiyorum ama porsiyonu küçük oluyor. Mesela 1 kaşık pilav üstüne 1 kepçe nohut yedim dün birde yeşil salata.
Akşam 9dan sonra bazen çerez atıştırıyorum bazen hiçbişey yemiyorum.
Öyle işte günlük menü :)

allah allah canım bilmiyorumki..bende eczacı bayan çok övdü bitkisel filan diye öyle almıştım

Bakın bir günlük yeme düzenimi yazıyorım kızlar:
Sabaheynir,5 zeytin,2 yumurta (önceden 1 di) 1 dlm tahıllı ekmek(son iki haftadır 2 dilime çıkardım)

Ara öğün:2 mandalina ya da elma

Öğlen: çorba- etli yemek-pilav ya da 2 dilim tahıllı ekmek(bunu da geçen hafta pilav yedim genelde ekmek yerine)

Ara öğün :kuruyemiş

Akşam: yemek+tahıllı ekmek 2 dilim

Gece: muz +yoğurt/süt

Not:aşırı acıktıysam ara öğünlere grisini vs ekliyorum.

aa ne güzel erkendennn almışsınızzzz.
annem yazın alırız dedi
bu park olanlar bnmde aklımda ama gönlümde de büyüyen beşik var bilmiyorum cok kararsızım
Cnm bence park olandan al. O kadar kullanisli ki ben kizima almistim cok rahat kullandim. Benden sonra ablam yigenime kullandi. Sonra eltim ogluna kullandi. Simdi bizim bebek bekliyor sirasini. Ama inanirmisin ilk gunku gibi duruyor daha kullanma isi bittikten sonra da kaldirmasi cok kolay 2. Ye de saklarsin ama yine de sen bilirsin

Güzel haberlerini bekliyoruz Allahın izni ile

Yok ya değil her zaman çıktığım tartı canım kendi evimde. Ben şoklardayım ve çok moralim bozuldu. Çünkü dikkat edersem aç kalıcam. Dayanmaya mı çalışsam bilemiyorum
Canım sen zaten dikkat ediyorsun bayagı bu kadar alman garip gerçekten bünyen müaait galiba. Bende homini gırtlak yiyorum kilo almak için alamama sorunu var bendede 50ile kaldım zaten boyum1.68ama. Dahada dikkat edersen gerçekten aç kalırsın bunu doktoruna bi danış bence tam emin değilim ama şeker oluncamı bukadar alınıyordu acaba kilo bilen arkadaşlar vardır. Gerçi testlerin yağıldı olsa cıkardı

Ayda bir gidiyorum kontrole cnm, her gittiğimde tartılıyorum. Sağlık ocağında ebr de kilo takibi yapıyor

hayırlı olsun canımm :) hayalindeki beşikten ben aldım çok rahat oluyo anne yanı taşınabilirliği filan..tabi 2 yaştan sonra kullanamadık küçük geliyo. aldığınızda çok kullanışlıymışş yatak odan gemişse bence hiç alma derim yine sen bilirsin :)

Sen kaç kilo aldık demiştin. Aşırı fark yok arada. Ama ben bi kaç hafta önceye kadar çok tatlı yiyordum. Acaba onları bu hafta mı aldım bilemiyorum.

Şeker olsa kan tahlillerinde çıkmaz mıydı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…