2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Sen kaç kilo aldık demiştin. Aşırı fark yok arada. Ama ben bi kaç hafta önceye kadar çok tatlı yiyordum. Acaba onları bu hafta mı aldım bilemiyorum.
Ben 1 kilo aldım canım. Bende haftasonları kaçamaklar yapıyorum fazla kalorili şeyler yiyorum ama haftaiçi düzgün beslenerek kapatıyorum farkı.

Bende bu tarz besleniyorum bence senin evdeki tartı yanlış bozma moralini :)

Cnm gayet sağlıklı besleniyorsun. Peki ana öğünlerde çok mu yiyorsun ondan olabilir? Örneğin bir tabak dolusu değilde yarısı kadar yemeye çalış. Sağlık ocağındaki ebe akşamları örneğin bulgur pilavı yiyorsan 5 kaşık yeterli olur demişti şaşırmıştım:)

Canım yazdığın günlük yeme düzeni gibi benimkide. Yanlışlıkla Ysmdfn 'e yazmışım senin tartı yanlış bence

Cinsiyetini öğrenen anneler önümüzdeki ay alış verişe başlasın ufak ufak hele ki ilk çocuğu olanlar mutlaka başlasın ilk çocuk daha masraflı, bizim en azından beşik, ana kucağı, ana dizi, taşıma puseti battaniyeler falan gibi büyük eşyalar var.

Şöyle ki yarım porsiyon yiyorum . Ama sebze değil de etli genelde bebek için. Eskiden genelde sebze yerdim. Bence fazla protein alıyorum galiba.

Cankm arkadaşın o zaman yönetmeliğinb hangi maddesiyse bize söylesin lütfen. Biz de yararlanalım. 5 hafta az mı yaa
canım konuştum ne yazık ki yaz tatili içinde yani 1 eylülden önce 30 ağustosta doğum yaptığı için faydalanmış (yönetmelikte yaz tatili içinde doğum yapmak yazıyor )bizim doğum 1 eylülden sonraya denk geliyor. ama müdür yardımcım milli eğitimle konuştu ve öyledi eylülde doğum diye onlar atar dediler acaba baştan mı savdılar ki

Canım yazdığın günlük yeme düzeni gibi benimkide. Yanlışlıkla Ysmdfn 'e yazmışım senin tartı yanlış bence
Anladık canım ben yok ya tartı yanlış değil eminim. Sorun bende. Benim bünyem müsait işte. Eski sisteme dönücem gerekirse diyet artık. Bebek için fazla kilo da zararlı sonuçta.

Ay çok sevindim test sonucunuz da güzel gelmiş. Her zaman böyle güzel sonuçlar alalım sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza.

Hadi bakam hayırlısı kız gibi mi dedi gülüyorsun :)

Anlayamadım şimdi. İyi de 30 ağustos da olsa yine de olmuyor bu duruma göre. 8 hafta yine yaza geliyor sonuçta. Eylülde olunca mı eklenmiyormuş. Bu nasıl iş hiç bir şey anlamadım

Bu arada cinsiyet için giderken
1. Idrar sıkışık gidin
2. Gitmeden karın bölgenize bişey sürün ben bebek yağı kullanıyorum onu sürdüm
3. Dr yanına girmeden 5 dk önce çikolata ağzınıza atın.

Amin canım benim

Güle güle içinde büyüsün bebeğiniz inşallah canım. Ben de haftaya gittiğimde cinsiyeti öğrenirsem alıcam bişeyler çok heves ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…