2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
ben biraz arastırayım kuzum şimdi bnm yegenler var 3 tane onların bebege ulaşamayacagı bi şey lazım bana cünkü cok yaramazlar ve 2 si co kıskanc

Eğer nazlanmazsa gösterir belki ama devletten sistem nasıl bilmiyorum iyi bir doktora denk gelirsen söyleyebilirde
10+1de gittigimde bacaklar açık resmen herşey ortada bak atayım bu seferde aynı performansı bekliyorum bebişten

Eklentiler

• F9C9B6D3-BB1E-44C8-9035-9283D6E39068.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 124
Kızlaar ancak yazabildim. Bizimkilerle konuş fala işteyim. Çok şükür herşey yolunda 5.5 cm olmuş elleri ayakları burnu gözleri kafası çok güzeldi ama yatıyordu öyle sırıtıyordu ufaklık. ense kalınlığımız da 1 küsür gayet iyi dedi kan verdim. İyice inceledi. Progestan, estrofem, folik asit bıraktık coraspin devam multivitamin verdi. Veee cinsiyetimiz belli oldu. Bir pipili de bize geliyor Erkek annesi oluyorumm çok şükür tansell

Ay çok sevindim test sonucunuz da güzel gelmiş. Her zaman böyle güzel sonuçlar alalım sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza.

Hadi bakam hayırlısı kız gibi mi dedi gülüyorsun :)
Çok şükür canım güzel sonuç aldık.. herkesin böyle olsun inşallah. Yok canım bişey demedi,cinsiyet söylemek yasak ama söyleyeceğine dair bişeyler söyledi onu çok açık etmeyeyim dedim :) kız dese keşke:)

Gözünaydın canım çok sevindim :) çok heyecanlıyım bende öğreneyim yarın lütfeeen :)

Ahhh cnaım çok sevindim bu sene kesin erkek senesi yaa maşallah size Allahh sağlıklı kucagına almak nasip etsin kuzumm

oh hadi çok şükür gözünaydınnnn Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah arkadaşım

Muz kabızlık yapıyor canım. Muhtemelen bi kaç güne kilon normale döner benim de öyle oluyor bi tartılıyorum 65 bi tartılıyorum 63. Yediğimiz şeyler çok farkediyor

Ayyy oncelıkle gozun aydın cnm ohhsaglıklı olmasına masllah sonraaa yıne bır paşa heee amının ne oldu bızım topıge erkek patlaması var okadar kız dıyorum kendıme ama artık vaz gectım

Gözünaydın canım çok sevindim :) çok heyecanlıyım bende öğreneyim yarın lütfeeen :)

Ahhh cnaım çok sevindim bu sene kesin erkek senesi yaa maşallah size Allahh sağlıklı kucagına almak nasip etsin kuzumm

oh hadi çok şükür gözünaydınnnn Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah arkadaşım

Çok teşekkür ederim kızlaar tüp bebek annesi olarak 5. denemesinde kavuşan biri olarak inanamıyorum bugünlerime o kadar stresli gittim ki ağrım yok sızım yok falan birşey mi var diye diye gördüm içime su serpildi. Cinsiyeti sordum direkt söyledi pipisi görünüyor dedi. Kocaman olmuş yavrum atarım fotoğrafını

canımm gözünaydın cok sevindimm :) baya erken belli olmus seninkide benm pazartesi bakalm söyleyecekmi :)

Çok sevindim, sağlıkla gelsin prens :)

yaaaa ne kadar çok sevindiiimmmmm....bende mi gitsem iş çıkışıı kontrolee

canım cok sevindiimmm hayırlı olsun saglıcakla dogsun inşallahh

Ayyy oncelıkle gozun aydın cnm ohhsaglıklı olmasına masllah sonraaa yıne bır paşa heee amının ne oldu bızım topıge erkek patlaması var okadar kız dıyorum kendıme ama artık vaz gectım

Sağol canım benim darısı başına inşallah valla erkek furyası var bu eylül ayında doğuracaklardan erkek geliyor sürüyle bu sene demek ki belli olmaz senin kızdır belki

canımm gözünaydın cok sevindimm :) baya erken belli olmus seninkide benm pazartesi bakalm söyleyecekmi :)

Sağol canım erkek olunca belki daha erken belli oluyordur sordum hemen söyledi direkt gördü pipiyi yine inceledi evet evet dedi. Söylet bence artık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…