- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #12.321
Hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahGünaydın kızlar taşınma işlerinden dolayı çok takip edemedim bu arada akli olan taşınmazbizim velette pipili çıktı
ben biraz arastırayım kuzum şimdi bnm yegenler var 3 tane onların bebege ulaşamayacagı bi şey lazım bana cünkü cok yaramazlar ve 2 si co kıskancCnm bence park olandan al. O kadar kullanisli ki ben kizima almistim cok rahat kullandim. Benden sonra ablam yigenime kullandi. Sonra eltim ogluna kullandi. Simdi bizim bebek bekliyor sirasini. Ama inanirmisin ilk gunku gibi duruyor daha kullanma isi bittikten sonra da kaldirmasi cok kolay 2. Ye de saklarsin ama yine de sen bilirsin
10+1de gittigimde bacaklar açık resmen herşey ortada bak atayım bu seferde aynı performansı bekliyorum bebiştenEğer nazlanmazsa gösterir belki ama devletten sistem nasıl bilmiyorum iyi bir doktora denk gelirsen söyleyebilirde
Çok şükür canım güzel sonuç aldık.. herkesin böyle olsun inşallah. Yok canım bişey demedi,cinsiyet söylemek yasak ama söyleyeceğine dair bişeyler söyledi onu çok açık etmeyeyim dedim :) kız dese keşke:)Ay çok sevindim test sonucunuz da güzel gelmiş. Her zaman böyle güzel sonuçlar alalım sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza.
Hadi bakam hayırlısı kız gibi mi dedi gülüyorsun :)
Gözünaydın canım çok sevindim :) çok heyecanlıyım bende öğreneyim yarın lütfeeen :)Kızlaar ancak yazabildim. Bizimkilerle konuş fala işteyim. Çok şükür herşey yolunda 5.5 cm olmuş elleri ayakları burnu gözleri kafası çok güzeldi ama yatıyordu öyle sırıtıyordu ufaklık. ense kalınlığımız da 1 küsür gayet iyi dedi kan verdim. İyice inceledi. Progestan, estrofem, folik asit bıraktık coraspin devam multivitamin verdi. Veee cinsiyetimiz belli oldu. Bir pipili de bize geliyor Erkek annesi oluyorumm çok şükür
Ahhh cnaım çok sevindim bu sene kesin erkek senesi yaa maşallah size Allahh sağlıklı kucagına almak nasip etsin kuzummKızlaar ancak yazabildim. Bizimkilerle konuş fala işteyim. Çok şükür herşey yolunda 5.5 cm olmuş elleri ayakları burnu gözleri kafası çok güzeldi ama yatıyordu öyle sırıtıyordu ufaklık. ense kalınlığımız da 1 küsür gayet iyi dedi kan verdim. İyice inceledi. Progestan, estrofem, folik asit bıraktık coraspin devam multivitamin verdi. Veee cinsiyetimiz belli oldu. Bir pipili de bize geliyor Erkek annesi oluyorumm çok şükür
oh hadi çok şükür gözünaydınnnnKızlaar ancak yazabildim. Bizimkilerle konuş fala işteyim. Çok şükür herşey yolunda 5.5 cm olmuş elleri ayakları burnu gözleri kafası çok güzeldi ama yatıyordu öyle sırıtıyordu ufaklık. ense kalınlığımız da 1 küsür gayet iyi dedi kan verdim. İyice inceledi. Progestan, estrofem, folik asit bıraktık coraspin devam multivitamin verdi. Veee cinsiyetimiz belli oldu. Bir pipili de bize geliyor Erkek annesi oluyorumm çok şükür
Muz kabızlık yapıyor canım. Muhtemelen bi kaç güne kilon normale döner benim de öyle oluyor bi tartılıyorum 65 bi tartılıyorum 63. Yediğimiz şeyler çok farkediyorYa beyaz ekmek bile yemiyorum tahıllı yiyorum. Hamur aşı dersen haftada bi kere börek vs olsun. Sadece geçen hafta 2-3 kez pilav yedim. O kadar olabilir mi yaa çıldırıcam gece bile aşırı acıkırsam 1 tane muz yiyorum. Ara öğünlerimde de kuruyemiş ya da meyve. Sizler neler yiyorsunuz ki
Ayyy oncelıkle gozun aydın cnm ohhKızlaar ancak yazabildim. Bizimkilerle konuş fala işteyim. Çok şükür herşey yolunda 5.5 cm olmuş elleri ayakları burnu gözleri kafası çok güzeldi ama yatıyordu öyle sırıtıyordu ufaklık. ense kalınlığımız da 1 küsür gayet iyi dedi kan verdim. İyice inceledi. Progestan, estrofem, folik asit bıraktık coraspin devam multivitamin verdi. Veee cinsiyetimiz belli oldu. Bir pipili de bize geliyor Erkek annesi oluyorumm çok şükürtansell
Gözünaydın canım çok sevindim :) çok heyecanlıyım bende öğreneyim yarın lütfeeen :)
Ahhh cnaım çok sevindim bu sene kesin erkek senesi yaa maşallah size Allahh sağlıklı kucagına almak nasip etsin kuzumm
oh hadi çok şükür gözünaydınnnnRabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah arkadaşım
canımm gözünaydın cok sevindimm :) baya erken belli olmus seninkide benm pazartesi bakalm söyleyecekmi :)Kızlaar ancak yazabildim. Bizimkilerle konuş fala işteyim. Çok şükür herşey yolunda 5.5 cm olmuş elleri ayakları burnu gözleri kafası çok güzeldi ama yatıyordu öyle sırıtıyordu ufaklık. ense kalınlığımız da 1 küsür gayet iyi dedi kan verdim. İyice inceledi. Progestan, estrofem, folik asit bıraktık coraspin devam multivitamin verdi. Veee cinsiyetimiz belli oldu. Bir pipili de bize geliyor Erkek annesi oluyorumm çok şükürtansell
Muzu bıgün itibariyle çıkardım menümdenMuz kabızlık yapıyor canım. Muhtemelen bi kaç güne kilon normale döner benim de öyle oluyor bi tartılıyorum 65 bi tartılıyorum 63. Yediğimiz şeyler çok farkediyor
Çok sevindim, sağlıkla gelsin prens :)Kızlaar ancak yazabildim. Bizimkilerle konuş fala işteyim. Çok şükür herşey yolunda 5.5 cm olmuş elleri ayakları burnu gözleri kafası çok güzeldi ama yatıyordu öyle sırıtıyordu ufaklık. ense kalınlığımız da 1 küsür gayet iyi dedi kan verdim. İyice inceledi. Progestan, estrofem, folik asit bıraktık coraspin devam multivitamin verdi. Veee cinsiyetimiz belli oldu. Bir pipili de bize geliyor Erkek annesi oluyorumm çok şükürtansell
yaaaa ne kadar çok sevindiiimmmmm....bende mi gitsem iş çıkışıı kontroleeKızlaar ancak yazabildim. Bizimkilerle konuş fala işteyim. Çok şükür herşey yolunda 5.5 cm olmuş elleri ayakları burnu gözleri kafası çok güzeldi ama yatıyordu öyle sırıtıyordu ufaklık. ense kalınlığımız da 1 küsür gayet iyi dedi kan verdim. İyice inceledi. Progestan, estrofem, folik asit bıraktık coraspin devam multivitamin verdi. Veee cinsiyetimiz belli oldu. Bir pipili de bize geliyor Erkek annesi oluyorumm çok şükürtansell
canım cok sevindiimmmKızlaar ancak yazabildim. Bizimkilerle konuş fala işteyim. Çok şükür herşey yolunda 5.5 cm olmuş elleri ayakları burnu gözleri kafası çok güzeldi ama yatıyordu öyle sırıtıyordu ufaklık. ense kalınlığımız da 1 küsür gayet iyi dedi kan verdim. İyice inceledi. Progestan, estrofem, folik asit bıraktık coraspin devam multivitamin verdi. Veee cinsiyetimiz belli oldu. Bir pipili de bize geliyor Erkek annesi oluyorumm çok şükürtansell
Ayyy oncelıkle gozun aydın cnm ohhsaglıklı olmasına masllah sonraaa yıne bır paşa heee amının ne oldu bızım topıge erkek patlaması var okadar kız dıyorum kendıme ama artık vaz gectım
canımm gözünaydın cok sevindimm :) baya erken belli olmus seninkide benm pazartesi bakalm söyleyecekmi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?