2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Maşallah canım her şey çok güzel giditor demek bir pipili de sende var Allah bağışlasın yavrularımızı:)

Ben de senin hayalindekinden + annenin hayalindeki çekmecelilerden istiyorum. Park yatak daha kullanışlı diyorlar ama onu görüntü olarak pek sevemedim. İlk çocuk ya heves ediyor insan. Güzel günlerde kullan inşallah canım

Şeker olsa kan tahlillerinde çıkmaz mıydı acaba?

İnsülin direncine baktılar mı? Böyle kilo alımlarında o çok etkili. Bende var ordan biliyorum

Evet yaa kızların menüsü hamilelikten önce diyetisyenimin verdiklerine benziyo, gayet güzel. Ben şimdi neler yediğimi hiç söylemeyeyim üzülme yalnız değilsin cnm

Canım sana dr kontrolde kanama var ve yatacaksın mı demişti. Hap ya da ipne verdi mi belki onlar yapıyordur. Ya da tamamen yanlış mı hatırlıyorum ben

Maşallah canım her şey çok güzel giditor demek bir pipili de sende var Allah bağışlasın yavrularımızı:)

Evett bir pipili de bana geliyor inşallah. Her şeyi çok iyi dedi iyice de tek tek baktı her şeyi belliydi ama yatıyordu öyle sırt üstü hiç hareket etmedi gülümsüyordu sanki. Keyfi yerindeydi doktor ayılamamış daha dedi

Sağol canım benim darısı başına inşallah valla erkek furyası var bu eylül ayında doğuracaklardan erkek geliyor sürüyle bu sene demek ki belli olmaz senin kızdır belki
Ay çok sevindim kendim öğrenmiş gibi bende doktorda sıra bekliyorum ama belki ultrasonla bile bakmayacak Pazartesi ayrıntılı oldum diye ben belki 16 ncı haftada ultrason merkezine giderim

Rabbim her zorluğu güzel bir şekilde ödüllendirir belki o senin sabır sınavındı ve çok başarılı şekilde geçtin demek oğluşun geliyor annesi. :)
Ben ilk hamileliğimde 2 yıl korunmadım rahim tüpleri çekildi eşimin sperm sayısı azdı ilaç kullandı ve dedikki 2015 ocağa kadar hamile olmazsam aşılama yapılsın dedik doktorum ile vee 2014 kasımda hamile kaldığımı öğrendim inanamadım :)
beni her zaman adet düzensizliğim ve polistikover sendorumum vardı bu aralıkta gecikti gene adetim kii son 6 7 aydır hep düzenliydi tamam dedim gene başladı düzensizlikler işten çıktım eve geliyorum eczaneye uğradım test aldım o da ne hamileyim :)
ben ikinci çocukta gene aynı süreçten geçeceğimi düşünürken hiç beklemediğim anda hamile kaldığımı öğrendim ve meleğim 15 haftadır benimle

demem o ki hiç bişey için stres yapma rahat ol oğlunun ismini düşün odasını düşün cicilerini düşün hep iyi düşün hep iyi olsun arkadaşım

Kızlar haticeye değil neticeye bakın sonuç 6 kilo beniminsülin direncine bakılmadı canım. Yarın doktora aldığım kiloyu söyleyeceğim. Daha da umrunda olmazsa kendim diyet yapıcam. Yani diyet dediğim pilav tatlı hamuraşu gidecek sebzem boş salata ve düzenli öğün gelecek

Hadi gözün aydın çok sevindim canım

Muhtemelen ister ama sen de ihmal etme canım. Benim 3.96 çıktığı için endokrinolojiye yönlendirdi

Belki kullandığın ilaçlardandır tiroid falan

Canım sana dr kontrolde kanama var ve yatacaksın mı demişti. Hap ya da ipne verdi mi belki onlar yapıyordur. Ya da tamamen yanlış mı hatırlıyorum ben
Evet canım öyle dedi ama ilaç kullanmıyorum. Sadece demir hapı kullanıyorum. Bakalım bekliyorum 16. Haftada tamamen biter inşallah. Sana da çok geçmiş olsun Allah korusun sizi. Senin bitti mı bulantılar falan gerçi benim sadece sabah aç karnına oluyor çok şükür buna da

Sağol canım erkek olunca belki daha erken belli oluyordur sordum hemen söyledi direkt gördü pipiyi yine inceledi evet evet dedi. Söylet bence artık canım
saglıkla gelsin inşallah canım cok sevindim senin adına :) evet erkekte daha önce söylüyorlar ama benimki bana benzerse yandık ben 9 ay göstermemşim :)tabi o zaman bu kadar gelişmişte degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…