- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #12.341
Maşallah canım her şey çok güzel giditor demek bir pipili de sende varKızlaar ancak yazabildim. Bizimkilerle konuş fala işteyim. Çok şükür herşey yolunda 5.5 cm olmuş elleri ayakları burnu gözleri kafası çok güzeldi ama yatıyordu öyle sırıtıyordu ufaklık. ense kalınlığımız da 1 küsür gayet iyi dedi kan verdim. İyice inceledi. Progestan, estrofem, folik asit bıraktık coraspin devam multivitamin verdi. Veee cinsiyetimiz belli oldu. Bir pipili de bize geliyor Erkek annesi oluyorumm çok şükür@tansell
Kızlaaar biz beşiğimiziii aldıkk daha doğrusu annemler aldı. Resmini ekliyorum annemin hiç hayalindeki beşik değil ama o tahtadan kenarlarında çekmecesi olan bir beşik istiyordu ama herkes park yatakları önerdi bizde ondan tercih ettik. Birde şu sallanan oval ştarz bir beşik alıcaz buda benim hayalim :))
Şeker olsa kan tahlillerinde çıkmaz mıydı acaba?
kızlar sizin menüleri görünce bnmki facia gibi geldi
ben kolayıma ne gelirse canım ne isterse onu yapıyorum mesela bu akşam kızartma yemek istiyorum
eşime söyledim o da sebze mi yesek fln dedi yarın yeriz sebzeyi dedim
yaaaa ne kadar çok sevindiiimmmmm....bende mi gitsem iş çıkışıı kontrolee
canım cok sevindiimmmhayırlı olsun saglıcakla dogsun inşallahh
TeşekkürlerCanım ikili test yapılıyo 11-14 hafta arası zamanını geçirmeden yaptır
Canım sana dr kontrolde kanama var ve yatacaksın mı demişti. Hap ya da ipne verdi mi belki onlar yapıyordur. Ya da tamamen yanlış mı hatırlıyorum benMerhaba arkadaşlar cinsiyet öğrenenler ve güzel sonuçlar alan herkese hayırlı olsun. Ben 15. haftada yım ve hala sabahları kusuyorum. Ve 2 gündür aşırı baş ağrım var tam tepeden giriyor hem degece uykumdan bile uyandırdı o derece artık offf offf
Maşallah canım her şey çok güzel giditor demek bir pipili de sende varAllah bağışlasın yavrularımızı:)
Ay çok sevindim kendim öğrenmiş gibi bende doktorda sıra bekliyorum ama belki ultrasonla bile bakmayacak Pazartesi ayrıntılı oldum diye ben belki 16 ncı haftada ultrason merkezine giderimSağol canım benim darısı başına inşallah valla erkek furyası var bu eylül ayında doğuracaklardan erkek geliyor sürüyle bu sene demek ki belli olmaz senin kızdır belki
Çok teşekkür ederim kızlaar tüp bebek annesi olarak 5. denemesinde kavuşan biri olarak inanamıyorum bugünlerime o kadar stresli gittim ki ağrım yok sızım yok falan birşey mi var diye diye gördüm içime su serpildi. Cinsiyeti sordum direkt söyledi pipisi görünüyor dedi. Kocaman olmuş yavrum atarım fotoğrafını
Kızlar haticeye değil neticeye bakın sonuç 6 kilo benimBen de senin hayalindekinden + annenin hayalindeki çekmecelilerden istiyorum. Park yatak daha kullanışlı diyorlar ama onu görüntü olarak pek sevemedim. İlk çocuk ya heves ediyor insan. Güzel günlerde kullan inşallah canım
İnsülin direncine baktılar mı? Böyle kilo alımlarında o çok etkili. Bende var ordan biliyorum
Evet yaa kızların menüsü hamilelikten önce diyetisyenimin verdiklerine benziyo, gayet güzel. Ben şimdi neler yediğimi hiç söylemeyeyimüzülme yalnız değilsin cnm
Hadi gözün aydın çok sevindim canımKızlaar ancak yazabildim. Bizimkilerle konuş fala işteyim. Çok şükür herşey yolunda 5.5 cm olmuş elleri ayakları burnu gözleri kafası çok güzeldi ama yatıyordu öyle sırıtıyordu ufaklık. ense kalınlığımız da 1 küsür gayet iyi dedi kan verdim. İyice inceledi. Progestan, estrofem, folik asit bıraktık coraspin devam multivitamin verdi. Veee cinsiyetimiz belli oldu. Bir pipili de bize geliyor Erkek annesi oluyorumm çok şükür@tansell
Kızlar haticeye değil neticeye bakın sonuç 6 kilo beniminsülin direncine bakılmadı canım. Yarın doktora aldığım kiloyu söyleyeceğim. Daha da umrunda olmazsa kendim diyet yapıcam. Yani diyet dediğim pilav tatlı hamuraşu gidecek sebzem boş salata ve düzenli öğün gelecek
Belki kullandığın ilaçlardandır tiroid falanKızlar haticeye değil neticeye bakın sonuç 6 kilo beniminsülin direncine bakılmadı canım. Yarın doktora aldığım kiloyu söyleyeceğim. Daha da umrunda olmazsa kendim diyet yapıcam. Yani diyet dediğim pilav tatlı hamuraşu gidecek sebzem boş salata ve düzenli öğün gelecek
Evet canım öyle dedi ama ilaç kullanmıyorum. Sadece demir hapı kullanıyorum. Bakalım bekliyorum 16. Haftada tamamen biter inşallah. Sana da çok geçmiş olsun Allah korusun sizi. Senin bitti mı bulantılar falan gerçi benim sadece sabah aç karnına oluyor çok şükür buna daCanım sana dr kontrolde kanama var ve yatacaksın mı demişti. Hap ya da ipne verdi mi belki onlar yapıyordur. Ya da tamamen yanlış mı hatırlıyorum ben
Ya ne bileyim kaç aydır kiloyla ilgili tek kelime etmedi bence hiç umurundaki değil gibi geliyorMuhtemelen ister ama sen de ihmal etme canım. Benim 3.96 çıktığı için endokrinolojiye yönlendirdi
Tirot ilacı kullanıyorum ve tsh 0.19 çıktı canım. O konuda sıkıntı yok.Belki kullandığın ilaçlardandır tiroid falan
saglıkla gelsin inşallah canım cok sevindim senin adına :) evet erkekte daha önce söylüyorlar ama benimki bana benzerse yandık ben 9 ay göstermemşim :)tabi o zaman bu kadar gelişmişte degilSağol canım erkek olunca belki daha erken belli oluyordur sordum hemen söyledi direkt gördü pipiyi yine inceledi evet evet dedi. Söylet bence artık canım
O zaman daha dikkatli olmak lazimmmmben biraz arastırayım kuzum şimdi bnm yegenler var 3 tane onların bebege ulaşamayacagı bi şey lazım bana cünkü cok yaramazlar ve 2 si co kıskanc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?