2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Çok üzüldüm canım. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir benek nasip etsin inşallah sana da.

Aaa
canım hayırlıı olsunCok sevindim

Sağol canım darısı bütün bekleyenlerin başına
Hayırlı olsun hep kız bebek annesi olmak başka diyorlar erkek bebek annesi olmakta bambaşka :)
Gerçekten ayrı bi tatlılıkları oluyor benim oğlum yaşıtı kız bebeklerden bile daha sempatikti herkes çok severdi

Valla canım kızlar daha sevimli oluyor diyorlar ama ben halimden memnunum senden bunu duymak da çok güzel teşekkür ederim

Valla canım kızlar daha sevimli oluyor diyorlar ama ben halimden memnunum senden bunu duymak da çok güzel teşekkür ederim
Hauırlı uğurlu gelsin paşanız inşlalah darısı isteyen herkesin başına bşzim daha var henüz 10 haftadayız..size tahmin yapmışmıydı arkadaşlar ultrason resminden

Bende rüyamda erkek görmüştüm hatta iki tane erkek bebekti ikisi de benimdi doktor büyük ihtimal kız dedi bakalım tersi çıkıyor rüyanın sankim

Hauırlı uğurlu gelsin paşanız inşlalah darısı isteyen herkesin başına bşzim daha var henüz 10 haftadayız..size tahmin yapmışmıydı arkadaşlar ultrason resminden
Canım benim ultrason fotoları çok belirgin değildi o yüzden sormadım hem daha erken de diye. O yüDen tahmin almadım hiç darıaı en kısa zamanda başına inşallah

Bende rüyamda erkek görmüştüm hatta iki tane erkek bebekti ikisi de benimdi doktor büyük ihtimal kız dedi bakalım tersi çıkıyor rüyanın sankim
Aynen ben de rüyamda kız bebek doğurup emzirmiştim. Değişmezse eğer tam tersi çıktı.

Cinsiyeti bilemedim ama eğer kasılma ise hissettiğin susuz kalmak az su içmekte kasılmaya yol açıyormuş bol su içmemiz lazım

Decavit vitamin hapı kullanan var mı ? Ben bıraktım 3 gündür . Bende çok bulantı yaptı . Sizde durumlar nasıl ?
Ben kullanıyorum canım. Öğle vakti içiyorum. Bulantım olmuyor. Ama gece çok bulanıyor benim de. Mide yanması bulantı karışıyor. Decavitten değil sanırım ama benimki

Kaç haftalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…