2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar çok afedersiniz ama merak ettigim bir soru var cevaplarsaniz cok sevinirim.hamilelikte orgazm olmanin bebege bir zararı olur mu?veya iliskiye girmenin? Bebegin kalbinin durmasina neden olmaz degil mi

Kızlar çok afedersiniz ama merak ettigim bir soru var cevaplarsaniz cok sevinirim.hamilelikte orgazm olmanin bebege bir zararı olur mu?veya iliskiye girmenin? Bebegin kalbinin durmasina neden olmaz degil mi
Her hangi bir risk yoksa ilişkiyi yasaklamıyor doktorlar. Demekki bir zararı yok :) orgazm konusunda da orgazm tehlikeli olsa doktorun orgazm oluyormusun diye sorması ona göre yasak veya serbest demesi lazım :) bence sorun yok :)

Her hangi bir risk yoksa ilişkiyi yasaklamıyor doktorlar. Demekki bir zararı yok :) orgazm konusunda da orgazm tehlikeli olsa doktorun orgazm oluyormusun diye sorması ona göre yasak veya serbest demesi lazım :) bence sorun yok :)
Tesekkur ederim canim cevapladigin için.bazi yerlerde kanamaya sebep olduğu,ve orgazm sirasinda bebegin kalp atimlarinda yavaslama oldugu falan yaziyorda,o yuzden aklima takildi

Olmaz sadece rahimde sarsıntı oluyormuş kanama yoksa rahim agzı acıklığı yoksa zararı yok diyorlar . Bizde daha perhizdeyiz ama tüp bebek olması nedeniyle korkuyoruz birde daha önce kanamam olduğu için herşey yolundayken özellikle 3. Aydan sonra bi zararı yok diyorlar

Tesekkur ederim canim cevapladigin için.bazi yerlerde kanamaya sebep olduğu,ve orgazm sirasinda bebegin kalp atimlarinda yavaslama oldugu falan yaziyorda,o yuzden aklima takildi
Evet o yazılar yüzünden insan korkuyor. Mesela benim kanama alanım olduğu için yasaktı bize dün artık sorun yok ilişki konusunda demesine rağmen korkuyor gibiyim.Ama tabi baştan beri ilişkiyi hiç kesmeyen bebekleri de gayet sağlıklı olan arkadaşlarda var.

Gecmis olsun canim kanaman neyden olmustu cok mu yormustun kendini

Senin kaç haftalik canim? Evet insan korkuyo tabiki.aslinda pek te cekinecek birsey yok hamilelik boyunca iliskiye giren veya orgazm olan biri yazsa da keske,bizde kafamizdaki sorulari atabilsek.her doktor farkli birsey söylüyor

Eklentiler

• 0D20B505-C7A2-42D7-8949-FB470D6A35F8.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 42
  • 3FE3EB7C-76B3-4093-A480-D3A49D3C0B7E.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 41
  • CCC9BEF0-7B47-49C4-9071-28A235164625.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 31
Senin kaç haftalik canim? Evet insan korkuyo tabiki.aslinda pek te cekinecek birsey yok hamilelik boyunca iliskiye giren veya orgazm olan biri yazsa da keske,bizde kafamizdaki sorulari atabilsek.her doktor farkli birsey söylüyor
Ben normal ilişkime devam ediyorum hamile kaldım diye kızımdada bunda da bi yasak bi engel koymadım cünkü hamilelik bir hastalık değil normal hayatına devam et dedi doktorum. Tabi benim kanamam yoktu kanaması olmayanlar için söyleyim diğerleri için bişey diyemem

Anladim canim tesekkur ederim.yani kanama vs yaşanmamış bir gebelikte iliskinin zarari yok.peki senin icin özel olmazsa iliski sirasinda orgazm oluyo musun ve orgazm kasilmaya sebep oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…