- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #12.661
Evet canım , kasılma falan olmuyor. Son aylarda bile kasılma yasamadım. Hatta bazı doktorlar düzenli ilişkinin dogumu kolaylaştırdıgını söylüyorlar bilmem ondanmıdır kızımı 15dakka sancı ile dogurdumAnladim canim tesekkur ederim.yani kanama vs yaşanmamış bir gebelikte iliskinin zarari yok.peki senin icin özel olmazsa iliski sirasinda orgazm oluyo musun ve orgazm kasilmaya sebep oluyor mu?
Aaaa 15 dakika sanci mi masallah hemencecik atlatmissin:))) belkide evet ilgisi olabilir.yaa zaten bu dunyada yiyecek ekmegi varsa merdivenden yuvarlansak yine Allahin izniyle dogar diymi.ama iste insan acaba mi demeden edemiyo:)Evet canım , kasılma falan olmuyor. Son aylarda bile kasılma yasamadım. Hatta bazı doktorlar düzenli ilişkinin dogumu kolaylaştırdıgını söylüyorlar bilmem ondanmıdır kızımı 15dakka sancı ile dogurdum
Aynen öyle eğer Rabbim sana onu nasip edecekse hiç bişey engel olamaz ama eğer etmeyecekse ayağa kalkmasan bile olacak olan olur o yüzden bence engel koymayın hamileliğinizin tadını çıkarın çok güzel günler hele birde hissetmeye başlayınca ne alaAaaa 15 dakika sanci mi masallah hemencecik atlatmissin:))) belkide evet ilgisi olabilir.yaa zaten bu dunyada yiyecek ekmegi varsa merdivenden yuvarlansak yine Allahin izniyle dogar diymi.ama iste insan acaba mi demeden edemiyo:)
Banada aynısını söyledi doktor çok merak ediyorum Doğuma yaklaşana kadar birşey almam diye düşünüyordum ama çok sabırsızlanıyorum belli olsada üç beş birşey alsak :)Canım dün gittim bacak arasında çıkıntı var gici erkeğe benziyor dedi. Tekrar kontrolüm 1 ay sonra ama 2 hafta sonra başka bir doktorada görünmeyi düşünüyorum :)
Aminnnn inşallahCanım benim ultrason fotoları çok belirgin değildi o yüzden sormadım hem daha erken de diye. O yüDen tahmin almadım hiçdarıaı en kısa zamanda başına inşallah
Tesekkur ederim canim aynen dedigin gibi hayirlisi bakalim :)Aynen öyle eğer Rabbim sana onu nasip edecekse hiç bişey engel olamaz ama eğer etmeyecekse ayağa kalkmasan bile olacak olan olur o yüzden bence engel koymayın hamileliğinizin tadını çıkarın çok güzel günler hele birde hissetmeye başlayınca ne ala
11+4 şuan :)Senin kaç haftalik canim? Evet insan korkuyo tabiki.aslinda pek te cekinecek birsey yok hamilelik boyunca iliskiye giren veya orgazm olan biri yazsa da keske,bizde kafamizdaki sorulari atabilsek.her doktor farkli birsey söylüyor
Bende 6. Aydan önce birşey almam diyordum ama hani en azından ufak tefek bişeyler alayım istiyor insan heves ediyor :)Banada aynısını söyledi doktor çok merak ediyorum Doğuma yaklaşana kadar birşey almam diye düşünüyordum ama çok sabırsızlanıyorum belli olsada üç beş birşey alsak :)
Canım hayırdır ne olduKızlar ben çok kötüyüm. Sabaha kadar uyumadım. Ağlamamak için direndim ama sabahtan beri gözyaşlarıma engel olamıyorum. Bebeğim etkilenmesin diye direniyorum ama olmuyor. Kimseyle konuşup dertleşemiyorum. Anlatamıyorum bazı şeyleri. Buraya da neden yazdım bilmiyorum ama yoruldum, bunaldım çok
Kızlar ben çok kötüyüm. Sabaha kadar uyumadım. Ağlamamak için direndim ama sabahtan beri gözyaşlarıma engel olamıyorum. Bebeğim etkilenmesin diye direniyorum ama olmuyor. Kimseyle konuşup dertleşemiyorum. Anlatamıyorum bazı şeyleri. Buraya da neden yazdım bilmiyorum ama yoruldum, bunaldım çok
Öyle şey olur mu canım ozaman tüm doktorlar yasaklardı. Eğer kanama,düşük riski vs yoksa ilişkidede sıkıntı yok. İlk hamileliğimdede bundada aynen devam etti cinsel hayatımız hiçbir engel koymadık,doktorun ilişkide yasağınız yok demesiyle birlikte tabi. İlk hamileliğimde son aylarda karnım epey büyüdüğü için ara vermiştik sadece bunda ne olur bilemem.Kızlar çok afedersiniz ama merak ettigim bir soru var cevaplarsaniz cok sevinirim.hamilelikte orgazm olmanin bebege bir zararı olur mu?veya iliskiye girmenin? Bebegin kalbinin durmasina neden olmaz degil mi
Hayat her zaman tek düze gitmiyor malesef. İyi olduğumuz gün kadar kötü günlerde oluyor. Olumsuz olan canını sıkan neyse unutmaya çalış. Geceyi de düşünme artık. Bebişin için iyi olmaya bak :)Kızlar ben çok kötüyüm. Sabaha kadar uyumadım. Ağlamamak için direndim ama sabahtan beri gözyaşlarıma engel olamıyorum. Bebeğim etkilenmesin diye direniyorum ama olmuyor. Kimseyle konuşup dertleşemiyorum. Anlatamıyorum bazı şeyleri. Buraya da neden yazdım bilmiyorum ama yoruldum, bunaldım çok
Ne oldu canım ? Üzme kendini bebeğini düşün. Ağlamak istiyorsan ağla belki iyi bile gelir rahatlarsın.. içine atıp strese sokma kendini.Kızlar ben çok kötüyüm. Sabaha kadar uyumadım. Ağlamamak için direndim ama sabahtan beri gözyaşlarıma engel olamıyorum. Bebeğim etkilenmesin diye direniyorum ama olmuyor. Kimseyle konuşup dertleşemiyorum. Anlatamıyorum bazı şeyleri. Buraya da neden yazdım bilmiyorum ama yoruldum, bunaldım çok
Canim bazi yerlerde orgazm sirasinda rahmin kasildigi ve bebegin kalp atimlarinin yavaslamaya basladigi falan yaziyorda aklima takildi.yani iliski sırasında orgazm olmanin da bir zarari yok degil mi? Sadece riskli gebeliklerde zararliymis zannedersemÖyle şey olur mu canım ozaman tüm doktorlar yasaklardı. Eğer kanama,düşük riski vs yoksa ilişkidede sıkıntı yok. İlk hamileliğimdede bundada aynen devam etti cinsel hayatımız hiçbir engel koymadık,doktorun ilişkide yasağınız yok demesiyle birlikte tabi. İlk hamileliğimde son aylarda karnım epey büyüdüğü için ara vermiştik sadece bunda ne olur bilemem.
Canım senin ne kadarlık gebeliğin doktorun bilgi verdimi bu konuda?Canim bazi yerlerde orgazm sirasinda rahmin kasildigi ve bebegin kalp atimlarinin yavaslamaya basladigi falan yaziyorda aklima takildi.yani iliski sırasında orgazm olmanin da bir zarari yok degil mi? Sadece riskli gebeliklerde zararliymis zannedersem
Ben de anne orgazm olunca Bebeğin kalp atışlarının olumlu yönde etkilendiğini okumuştum bi yerde kasılma derken de orgazm sırasında yaşanan kasılmadan bahsediyo olabilirler belki ama bu aylarda değil son aylarda sık orgazm erken doğuma yol açıyor çoğu kişide.Canim bazi yerlerde orgazm sirasinda rahmin kasildigi ve bebegin kalp atimlarinin yavaslamaya basladigi falan yaziyorda aklima takildi.yani iliski sırasında orgazm olmanin da bir zarari yok degil mi? Sadece riskli gebeliklerde zararliymis zannedersem
Uzulme canim suan sadece bebegini düşün,suan hicbirsey ondan kiymetli degil diye düşün kendini strese sokma.zamanla hersey geçerKeşke kolay olsa ama eşimle ilgili sıkıntılarım var. Ne yapacağımı nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Oturup evliliğimi sorguluyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?