2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Anladim canim tesekkur ederim.yani kanama vs yaşanmamış bir gebelikte iliskinin zarari yok.peki senin icin özel olmazsa iliski sirasinda orgazm oluyo musun ve orgazm kasilmaya sebep oluyor mu?
Evet canım , kasılma falan olmuyor. Son aylarda bile kasılma yasamadım. Hatta bazı doktorlar düzenli ilişkinin dogumu kolaylaştırdıgını söylüyorlar bilmem ondanmıdır kızımı 15dakka sancı ile dogurdum

Aaaa 15 dakika sanci mi masallah hemencecik atlatmissin:))) belkide evet ilgisi olabilir.yaa zaten bu dunyada yiyecek ekmegi varsa merdivenden yuvarlansak yine Allahin izniyle dogar diymi.ama iste insan acaba mi demeden edemiyo:)

Aaaa 15 dakika sanci mi masallah hemencecik atlatmissin:))) belkide evet ilgisi olabilir.yaa zaten bu dunyada yiyecek ekmegi varsa merdivenden yuvarlansak yine Allahin izniyle dogar diymi.ama iste insan acaba mi demeden edemiyo:)
Aynen öyle eğer Rabbim sana onu nasip edecekse hiç bişey engel olamaz ama eğer etmeyecekse ayağa kalkmasan bile olacak olan olur o yüzden bence engel koymayın hamileliğinizin tadını çıkarın çok güzel günler hele birde hissetmeye başlayınca ne ala

Canım dün gittim bacak arasında çıkıntı var gici erkeğe benziyor dedi. Tekrar kontrolüm 1 ay sonra ama 2 hafta sonra başka bir doktorada görünmeyi düşünüyorum :)
Banada aynısını söyledi doktor çok merak ediyorum Doğuma yaklaşana kadar birşey almam diye düşünüyordum ama çok sabırsızlanıyorum belli olsada üç beş birşey alsak :)

Tesekkur ederim canim aynen dedigin gibi hayirlisi bakalim :)

Banada aynısını söyledi doktor çok merak ediyorum Doğuma yaklaşana kadar birşey almam diye düşünüyordum ama çok sabırsızlanıyorum belli olsada üç beş birşey alsak :)
Bende 6. Aydan önce birşey almam diyordum ama hani en azından ufak tefek bişeyler alayım istiyor insan heves ediyor :)

Kızlar ben çok kötüyüm. Sabaha kadar uyumadım. Ağlamamak için direndim ama sabahtan beri gözyaşlarıma engel olamıyorum. Bebeğim etkilenmesin diye direniyorum ama olmuyor. Kimseyle konuşup dertleşemiyorum. Anlatamıyorum bazı şeyleri. Buraya da neden yazdım bilmiyorum ama yoruldum, bunaldım çok

Canım hayırdır ne oldu

Canım ben de perşembe cuma günü çok ağladım hayat işte her zaman toz pembe olmuyor. Ama dün akşamdan beri sol tarafimda sertlik hissettim. Bebeğe zarar verdim diye çok korktum doktora koştum hemen. Uzmemeye çalış kendini lütfen. Komik videolar falan izle.

Kızlar çok afedersiniz ama merak ettigim bir soru var cevaplarsaniz cok sevinirim.hamilelikte orgazm olmanin bebege bir zararı olur mu?veya iliskiye girmenin? Bebegin kalbinin durmasina neden olmaz degil mi
Öyle şey olur mu canım ozaman tüm doktorlar yasaklardı. Eğer kanama,düşük riski vs yoksa ilişkidede sıkıntı yok. İlk hamileliğimdede bundada aynen devam etti cinsel hayatımız hiçbir engel koymadık,doktorun ilişkide yasağınız yok demesiyle birlikte tabi. İlk hamileliğimde son aylarda karnım epey büyüdüğü için ara vermiştik sadece bunda ne olur bilemem.

Keşke kolay olsa ama eşimle ilgili sıkıntılarım var. Ne yapacağımı nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Oturup evliliğimi sorguluyorum resmen

Hayat her zaman tek düze gitmiyor malesef. İyi olduğumuz gün kadar kötü günlerde oluyor. Olumsuz olan canını sıkan neyse unutmaya çalış. Geceyi de düşünme artık. Bebişin için iyi olmaya bak :)

Ne oldu canım ? Üzme kendini bebeğini düşün. Ağlamak istiyorsan ağla belki iyi bile gelir rahatlarsın.. içine atıp strese sokma kendini.

Canim bazi yerlerde orgazm sirasinda rahmin kasildigi ve bebegin kalp atimlarinin yavaslamaya basladigi falan yaziyorda aklima takildi.yani iliski sırasında orgazm olmanin da bir zarari yok degil mi? Sadece riskli gebeliklerde zararliymis zannedersem

Canım senin ne kadarlık gebeliğin doktorun bilgi verdimi bu konuda?

Ben de anne orgazm olunca Bebeğin kalp atışlarının olumlu yönde etkilendiğini okumuştum bi yerde kasılma derken de orgazm sırasında yaşanan kasılmadan bahsediyo olabilirler belki ama bu aylarda değil son aylarda sık orgazm erken doğuma yol açıyor çoğu kişide.

Keşke kolay olsa ama eşimle ilgili sıkıntılarım var. Ne yapacağımı nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Oturup evliliğimi sorguluyorum resmen
Uzulme canim suan sadece bebegini düşün,suan hicbirsey ondan kiymetli degil diye düşün kendini strese sokma.zamanla hersey geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…