2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İnşallah güzel günler yakındır sizin için Allah selamete çıkarsın ne için üzüldüyseniz . Bebeğinizi düşünün hareketlerini doğacağı zamanı unutursunuz belki bazı şeyleri hiçbir şey için üzülmeye değmez siz mutlu olun bebeğiniz mutlu olsun

6 aylık evliyim, evlilik zaten zor, ilk sene sıkıntılı olabiliyor ve sorunlar vardı bu yüzden ilk yıl bebek düşünmüyordum ama o geliverdi hayatıma, ilk öğrendiğimde çok ağladım ben ne yapıcam diye ama şimdi ona öyle bağlandımki canım kanım. Ama sorunlar devam ediyor. Gelecek için endişeleniyorum belki de hormonların etkisiyle çok etkileniyorum bilmiyorum

Canımm kendin diyorsun bak ilk sene çoğu evlilikte sorunlar sıkıntılar oluyor 100 de 70 inde böyledir eminim . Sonuçta anne babamızla kardeşimizle bile sorunlar yaşıyoruz aynı evin içinde o da eşimiz belki sonradan hayatımıza girdiği için ailemizle olan tartışmalarımızdansa onunla olan tartışmalarımız ya da hareketleri gözümüze daha çok batıyor olabilir .. ama artık o da hayatımızda buny kabullenirsek ve sorunları çözmeye çalışırsak onunla herşey daha güzel olabilir şiddet,aldatma vs yoksa düzelebilir herşey sıkma canını :) bebişini düşün geçicek bugünler de inan kendi evladım daha minicik 11 aylık o bile sinirlerimi bozuyor bazen diyorum suyırdım galiba minicik bebek neticede ama hormonlarda büyük etken :)

Daha çok yeni evliliğiniz bizimde ilk iki yılımız kötü geçti .şimdi çok şükür birbirimizi anlıyoruz daha iyi anlaşıyoruz sanki o ilk yıllarda ki biz değildik gibi .çok büyük problemler olmadığı sürece normal sayılır sıkıntılar bebeğinizde eve gelince Emin’im daha güzel olacaktır herşey . Birde hamilelik durumu beni ekstra hassas tahammülsüz ve sinirli yaptı sizde bundan etkileniyor olabilirsiniz belki ufak şeyler bile canınızı sıkabilir.

Doktor ilk 3 ay tehlike olsun yada olmasin iliski olmaz diyor
İşte bütün doktorlar farklı farklı düşünüyo bence bu konu hakkında. Benim ilk doktorumda mesela kalp atışı duyana kadar olmasın sonrasında haftada 1 2 kez dedi. Bu doktorum da hiç öyle haftada şu kadar olsun bu kadar olsun demedi. İşte kanamayı bekledik ama ilk 3 ay biz :)

Haklısın canım, mutlaka her evlilikte oluyor ilk yıl sıkıntılar. Şiddet aldatma olsa zaten bir dakika durmam. Çok şükür yok bunlar. Ama en hassas olduğum dönemde yanımda hissedemiyorum onu.

Haklısın canım, mutlaka her evlilikte oluyor ilk yıl sıkıntılar. Şiddet aldatma olsa zaten bir dakika durmam. Çok şükür yok bunlar. Ama en hassas olduğum dönemde yanımda hissedemiyorum onu.
Canım erkekler biraz öyle şimdi şöyle birşey var çok şükür hemen sahip olunmuş bir bebek ve belki beklenmedik anda geldi süpriz yumurtanız erkekler evliliğe biraz daha geç odaklanır ailelerini hayatlarından biraz daha geç soyutlar evli olduklarını biraz daha geç anlarlar ve eşlerine bizden biraz daha geç odaklanırlar inan kız bebek ve erkek bebek bile ayrı odaklanma konusunda kadınlar kızlar daha hızlı biz yaradılışımız gereği böyleyiz anaçız ve kadın olduğumuzdan ötürü herşeye hemen sahip çıkıp kabulleniyorz bi de kadınların en büyük hayalidir evlilik ve annelik buna hep hazırlılıklıyız erkekler böyle değil malesef bu yüzden öküz diyoruz onlara ya sen bak gör yakında eşin odaklanmaya iyice başlasın değişicek onu muayeneye götür ya da bebekle ilgili şeyler söyle mesela hissetmeye başladığında o da hissedince eli karnında inan herşey daha çok değişicek eşim bile ilkini çok bekledik çok farklıydı daha bi mutluydu bunda da elbet mutlu ama hemen beklenmedik anda gelince biraz daha ilkine göre rahat ilkinde inan 8.5 ay yatırdı beni sorunumda yoktu ama çok beklemiştik .. düzelicek herşey görüceksin sen yeter ki skma canını güzel şeyler düşün

Decavit vitamin hapı kullanan var mı ? Ben bıraktım 3 gündür . Bende çok bulantı yaptı . Sizde durumlar nasıl ?
Canım sağlık ocağında doktor artık vermiyormus burda çok bulantı yapıyor diye şikayet gelmiş onun yerine kan hapı vereceklermis. O yüzden vermediler bana 19.haftada vereceklermis

Çok iyi anlıyorum seni evliliğin ilk seneleri gerçekten çok sıkınto bende kızıma hamileyken ilk senemizin içindeydik elim karnımda ağlardım onunla avuturdum kendimi. Bide hamileyken aşırı derecede duygusallaşıyor herşeyi büyütüyor insan reklama bile ağlayacak duruma geliyoruz. Canını sıkma herşey düzeliyor gerçekten düzen oturtana kadar ondan sonrası iyilik güzellik inşallah

Bana da kesin erkek dedi 13-14 haftada ama ben yine emin olamıyorum anlıyorsan buydu canım 12+6 da kız sanmıştım hep:)))
Nub u anlamadım ama erkek kafası o:)))
Pipili:))))))

Cnm benim doktorum elevit vermisti ama elevit in icinde domuz jelatini oldugunu okumustum internetten bende o yuzden degistirdim decavit aldim

Bnd acayıp aldım. Kısıyım dıyorum ama dayanamıyorum yaaa...

Tatlım orgazm oluyorsan tadını çıkar. Mutlu anne, mutlu bebek ..

Yaşadıkların o kadar normal ki; zaten ılk yıl kabus gıbı geçiyor. Bıde ustune bebek gelmiş sizde. İlk sene bızde bırbırımızı yerdık, düğün meseleleri devam ederdı. Bıde bir adama bakma yuku. Sen zaten alışık değilsin evi çekip çevirmeye, o yardım etmediği gibi heryerıde bozar. Eee yeni evlisiniz, hızlı bır seks hayatı beklıyor, sen gebesın. Bıde şimdi çok duygusalsın. Her lafı kırar, incitir. Canım benım sakin ol, evliliğin diğer yılları bu kadar kötü değil hiç merak etme. Sadece sana tavsıyem herşeyı kendıne dert etme ve adamıda yorma. O da uzaklaşmasın. Hep olumlu olmaya çalış. Herşeyın üstesinden geleceksin hiç merak etme. Evlat candır, evinize neşe getırecek. O olduktan snr adam zaten pek aklına gelmeyecek. Yorma kendini ruhen olur mu.

Ya bizimkide öyle dedi bn hala emin olamıyorum küçük diye değişir diye sen ne güzel eminsin aynıyız senle bende artık tamam erkek desemmi ki gördün mü benim fotoyu [/user]

gördüm canım hatta tekrar baktım şimdi kız gibi geldi bana sanki ya valla bize %90 erkek dedi tekrar tekrar baktı uzuvlarını sayarken burada da pipisi dedi değişmez herhalde tabi biraz kız hayali kuruyordum ama sağlıklı olsun hiç.önemli değil.Ya benim bebiş de hiç kıpırtı yoktu öyle yatıyordu kalp atışını dinletti sorun yok dedi ayılamamış daha dedi ama kıpır kıpır olsaydı daha rahat ederdim. haftaya ikili test sonucu için gidicem telefonla arayabilirsin dedi de bu bahaneyle tekrar baktırırım.

Hayırlısı diyelim o zaman :) 2 hafta sonra başka bir doktora da görüneyim diyorum hem 2. Göz her zaman iyidir hemde netleşmiş olur :) çok sağol canım cevabın için :)
Kesinlikle her zmaan ikinci bi göz gerekli
Bende hem kız hem erkek görmüştüm kızım olduu :) bunda bısey görmedım
Kız olmuş şimdi sıra erkekte demekki

Kızlar günaydın dün okulun gösterisi vardı ayakta durdum koşturdum inşallah biley olmaz bugün ayaklarım ağrıyor Allah korusun kontrole 10 gün var
Ben sana neler yaptığımı hiç anlatmayayım topuklarıma basamıyorum bacaklarım hamlıyor gezmekten bazen:))))))
Kız dedim gitti ama nub görünmüyor :)
Tuttu mu kız tahminler teoriler
Decavit vitamin hapı kullanan var mı ? Ben bıraktım 3 gündür . Bende çok bulantı yaptı . Sizde durumlar nasıl ?
Bende dün başladım açlık hissettim çok akşam ve kurufasulye yiyip çıkardım bugğn sbaah içtim henüz bişey yok iyiyim

İşte bende o yüzden emin olamıyorum çok açılı bir nub yok ama çıkıntı bariz belli birde şu görüntü erkek gibi geldi sadece

Eklentiler

• 0D5E767D-B052-449B-8ECF-7B91E8A035F9.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 80
Cnm uzme ke.dini hormonlardan olabiliyor.. bir ara .ende herseye agliyordum esim kiziyordu aglama diye kizinca daha da agliyordum... gecer insallah sorun varsa bile bir sure takmamaya calis ki be islerimiz etkilenmesin

Kızlar çok şükür herşey yolunda
Cinsiyet haftaya nifty sonucuna kaldı. Ben benzetemedim ama varsa alırım tahminlerinizi

Eklentiler

• 03324234-26AA-4360-BE8D-AA2EA2C66BB4.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 73
  • BFBCF16C-F3A3-4C25-9CB7-44D35A821988.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…