- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #12.681
Doktor ilk 3 ay tehlike olsun yada olmasin iliski olmaz diyorCanım senin ne kadarlık gebeliğin doktorun bilgi verdimi bu konuda?
İnşallah güzel günler yakındır sizin için Allah selamete çıkarsın ne için üzüldüyseniz . Bebeğinizi düşünün hareketlerini doğacağı zamanı unutursunuz belki bazı şeyleri hiçbir şey için üzülmeye değmez siz mutlu olun bebeğiniz mutlu olsunKızlar ben çok kötüyüm. Sabaha kadar uyumadım. Ağlamamak için direndim ama sabahtan beri gözyaşlarıma engel olamıyorum. Bebeğim etkilenmesin diye direniyorum ama olmuyor. Kimseyle konuşup dertleşemiyorum. Anlatamıyorum bazı şeyleri. Buraya da neden yazdım bilmiyorum ama yoruldum, bunaldım çok
Canımm kendin diyorsun bak ilk sene çoğu evlilikte sorunlar sıkıntılar oluyor 100 de 70 inde böyledir eminim . Sonuçta anne babamızla kardeşimizle bile sorunlar yaşıyoruz aynı evin içinde o da eşimiz belki sonradan hayatımıza girdiği için ailemizle olan tartışmalarımızdansa onunla olan tartışmalarımız ya da hareketleri gözümüze daha çok batıyor olabilir .. ama artık o da hayatımızda buny kabullenirsek ve sorunları çözmeye çalışırsak onunla herşey daha güzel olabilir şiddet,aldatma vs yoksa düzelebilir herşey sıkma canını :) bebişini düşün geçicek bugünler de inan kendi evladım daha minicik 11 aylık o bile sinirlerimi bozuyor bazen diyorum suyırdım galiba minicik bebek neticede ama hormonlarda büyük etken :)6 aylık evliyim, evlilik zaten zor, ilk sene sıkıntılı olabiliyor ve sorunlar vardı bu yüzden ilk yıl bebek düşünmüyordum ama o geliverdi hayatıma, ilk öğrendiğimde çok ağladım ben ne yapıcam diye ama şimdi ona öyle bağlandımki canım kanım. Ama sorunlar devam ediyor. Gelecek için endişeleniyorum belki de hormonların etkisiyle çok etkileniyorum bilmiyorum
Daha çok yeni evliliğiniz bizimde ilk iki yılımız kötü geçti .şimdi çok şükür birbirimizi anlıyoruz daha iyi anlaşıyoruz sanki o ilk yıllarda ki biz değildik gibi .çok büyük problemler olmadığı sürece normal sayılır sıkıntılar bebeğinizde eve gelince Emin’im daha güzel olacaktır herşey . Birde hamilelik durumu beni ekstra hassas tahammülsüz ve sinirli yaptı sizde bundan etkileniyor olabilirsiniz belki ufak şeyler bile canınızı sıkabilir.6 aylık evliyim, evlilik zaten zor, ilk sene sıkıntılı olabiliyor ve sorunlar vardı bu yüzden ilk yıl bebek düşünmüyordum ama o geliverdi hayatıma, ilk öğrendiğimde çok ağladım ben ne yapıcam diye ama şimdi ona öyle bağlandımki canım kanım. Ama sorunlar devam ediyor. Gelecek için endişeleniyorum belki de hormonların etkisiyle çok etkileniyorum bilmiyorum
İşte bütün doktorlar farklı farklı düşünüyo bence bu konu hakkında. Benim ilk doktorumda mesela kalp atışı duyana kadar olmasın sonrasında haftada 1 2 kez dedi. Bu doktorum da hiç öyle haftada şu kadar olsun bu kadar olsun demedi. İşte kanamayı bekledik ama ilk 3 ay biz :)Doktor ilk 3 ay tehlike olsun yada olmasin iliski olmaz diyor
Haklısın canım, mutlaka her evlilikte oluyor ilk yıl sıkıntılar. Şiddet aldatma olsa zaten bir dakika durmam. Çok şükür yok bunlar. Ama en hassas olduğum dönemde yanımda hissedemiyorum onu.Canımm kendin diyorsun bak ilk sene çoğu evlilikte sorunlar sıkıntılar oluyor 100 de 70 inde böyledir eminim . Sonuçta anne babamızla kardeşimizle bile sorunlar yaşıyoruz aynı evin içinde o da eşimiz belki sonradan hayatımıza girdiği için ailemizle olan tartışmalarımızdansa onunla olan tartışmalarımız ya da hareketleri gözümüze daha çok batıyor olabilir .. ama artık o da hayatımızda buny kabullenirsek ve sorunları çözmeye çalışırsak onunla herşey daha güzel olabilir şiddet,aldatma vs yoksa düzelebilir herşey sıkma canını :) bebişini düşün geçicek bugünler de inan kendi evladım daha minicik 11 aylık o bile sinirlerimi bozuyor bazen diyorum suyırdım galiba minicik bebek neticede ama hormonlarda büyük etken :)
Canım erkekler biraz öyle şimdi şöyle birşey var çok şükür hemen sahip olunmuş bir bebek ve belki beklenmedik anda geldi süpriz yumurtanız erkekler evliliğe biraz daha geç odaklanır ailelerini hayatlarından biraz daha geç soyutlar evli olduklarını biraz daha geç anlarlar ve eşlerine bizden biraz daha geç odaklanırlar inan kız bebek ve erkek bebek bile ayrı odaklanma konusunda kadınlar kızlar daha hızlı biz yaradılışımız gereği böyleyiz anaçız ve kadın olduğumuzdan ötürü herşeye hemen sahip çıkıp kabulleniyorz bi de kadınların en büyük hayalidir evlilik ve annelik buna hep hazırlılıklıyız erkekler böyle değil malesef bu yüzden öküz diyoruz onlara yaHaklısın canım, mutlaka her evlilikte oluyor ilk yıl sıkıntılar. Şiddet aldatma olsa zaten bir dakika durmam. Çok şükür yok bunlar. Ama en hassas olduğum dönemde yanımda hissedemiyorum onu.
Canım sağlık ocağında doktor artık vermiyormus burda çok bulantı yapıyor diye şikayet gelmiş onun yerine kan hapı vereceklermis. O yüzden vermediler bana 19.haftada vereceklermisDecavit vitamin hapı kullanan var mı ? Ben bıraktım 3 gündür . Bende çok bulantı yaptı . Sizde durumlar nasıl ?
Çok iyi anlıyorum seni evliliğin ilk seneleri gerçekten çok sıkınto bende kızıma hamileyken ilk senemizin içindeydik elim karnımda ağlardım onunla avuturdum kendimi. Bide hamileyken aşırı derecede duygusallaşıyor herşeyi büyütüyor insan reklama bile ağlayacak duruma geliyoruz. Canını sıkma herşey düzeliyor gerçekten düzen oturtana kadar ondan sonrası iyilik güzellik inşallah6 aylık evliyim, evlilik zaten zor, ilk sene sıkıntılı olabiliyor ve sorunlar vardı bu yüzden ilk yıl bebek düşünmüyordum ama o geliverdi hayatıma, ilk öğrendiğimde çok ağladım ben ne yapıcam diye ama şimdi ona öyle bağlandımki canım kanım. Ama sorunlar devam ediyor. Gelecek için endişeleniyorum belki de hormonların etkisiyle çok etkileniyorum bilmiyorum
Nub u anlamadım ama erkek kafası o:)))Bana da kesin erkek dedi 13-14 haftada ama ben yine emin olamıyorumanlıyorsan buydu canım 12+6 da kız sanmıştım hep:)))
Pipili:))))))Eğer bu gördüğüm nub ise paralel oldugu için kız derdim fotografa bakınca anladım koz gibi gelmişti bana doktprda erkeğe benzetmiş o yüzden demekki yanlış tahmin diye yorum yapmamıştım canım merakla bekliyorumm sonucu:) senın gönlunden geçen neydi??
Yaaa hayırlısı olsun canım 28 inde başka bi dr a devam edicem artık bakalım o ne diycek :))Nub u anlamadım ama erkek kafası o:)))
Pipili:))))))
Bnd acayıp aldım. Kısıyım dıyorum ama dayanamıyorum yaaa...Ya beyaz ekmek bile yemiyorum tahıllı yiyorum. Hamur aşı dersen haftada bi kere börek vs olsun. Sadece geçen hafta 2-3 kez pilav yedim. O kadar olabilir mi yaa çıldırıcam gece bile aşırı acıkırsam 1 tane muz yiyorum. Ara öğünlerimde de kuruyemiş ya da meyve. Sizler neler yiyorsunuz ki
Tatlım orgazm oluyorsan tadını çıkar. Mutlu anne, mutlu bebek ..Canim bazi yerlerde orgazm sirasinda rahmin kasildigi ve bebegin kalp atimlarinin yavaslamaya basladigi falan yaziyorda aklima takildi.yani iliski sırasında orgazm olmanin da bir zarari yok degil mi? Sadece riskli gebeliklerde zararliymis zannedersem
Yaşadıkların o kadar normal ki; zaten ılk yıl kabus gıbı geçiyor. Bıde ustune bebek gelmiş sizde. İlk sene bızde bırbırımızı yerdık, düğün meseleleri devam ederdı. Bıde bir adama bakma yuku. Sen zaten alışık değilsin evi çekip çevirmeye, o yardım etmediği gibi heryerıde bozar. Eee yeni evlisiniz, hızlı bır seks hayatı beklıyor, sen gebesın. Bıde şimdi çok duygusalsın. Her lafı kırar, incitir. Canım benım sakin ol, evliliğin diğer yılları bu kadar kötü değil hiç merak etme. Sadece sana tavsıyem herşeyı kendıne dert etme ve adamıda yorma. O da uzaklaşmasın. Hep olumlu olmaya çalış. Herşeyın üstesinden geleceksin hiç merak etme. Evlat candır, evinize neşe getırecek. O olduktan snr adam zaten pek aklına gelmeyecek. Yorma kendini ruhen olur mu.6 aylık evliyim, evlilik zaten zor, ilk sene sıkıntılı olabiliyor ve sorunlar vardı bu yüzden ilk yıl bebek düşünmüyordum ama o geliverdi hayatıma, ilk öğrendiğimde çok ağladım ben ne yapıcam diye ama şimdi ona öyle bağlandımki canım kanım. Ama sorunlar devam ediyor. Gelecek için endişeleniyorum belki de hormonların etkisiyle çok etkileniyorum bilmiyorum
Ya bizimkide öyle dedi bn hala emin olamıyorum küçük diye değişir diye sen ne güzel eminsin aynıyız senle bende artık tamam erkek desemmi kigördün mü benim fotoyu [/user]
Bende ruyamda erkek bebek emziriyorum hep cinsiyetimiz belli degil bakalim tersi mi olucakAynen ben de rüyamda kız bebek doğurup emzirmiştim. Değişmezse eğer tam tersi çıktı.
Kesinlikle her zmaan ikinci bi göz gerekliHayırlısı diyelim o zaman :) 2 hafta sonra başka bir doktora da görüneyim diyorum hem 2. Göz her zaman iyidir hemde netleşmiş olur :) çok sağol canım cevabın için :)
Kız olmuş şimdi sıra erkekte demekkiBende hem kız hem erkek görmüştüm kızım olduu :) bunda bısey görmedım
Ben sana neler yaptığımı hiç anlatmayayım topuklarıma basamıyorum bacaklarım hamlıyor gezmekten bazen:))))))Kızlar günaydın dün okulun gösterisi vardı ayakta durdum koşturdum inşallah biley olmaz bugün ayaklarım ağrıyor Allah korusun kontrole 10 gün var
Kız dedim gitti ama nub görünmüyor :)Kızlar günaydın
Ben bir telaş içindeydim
Sabah kalktım sol tarafımda sertlik hala var kendi doktoruma mesaj attım gelin bakalım demiş
Korktum başka bir ilde olduğu için bulunduğum ilde nöbetçi kadin dogumcuya gittim
Bir sorun gözükmüyor bol su iç ve istirahat et dedi.
Resmimizi de yüklüyorum bı bakın teyzeleri cinsiyet hiç önemli değil ama bir hoşluk oluyor tahmin edince
Tuttu mu kız tahminler teorilerKızlarre şuraya bir erkek bebek de ben konduruyorum o vakitamuda kalkmış vazitetteydi bugün çok net gördük bacak arasını. Ayrıca doktor ense kalınlığımıza da baktı 0.8 gayet iyi dedi. Nifty sonucumuz da güzel gelir inşallah
Bende dün başladım açlık hissettim çok akşam ve kurufasulye yiyip çıkardımDecavit vitamin hapı kullanan var mı ? Ben bıraktım 3 gündür . Bende çok bulantı yaptı . Sizde durumlar nasıl ?
İşte bende o yüzden emin olamıyorum çok açılı bir nub yok ama çıkıntı bariz belli birde şu görüntü erkek gibi geldi sadecegördüm canım hatta tekrar baktım şimdi kız gibi geldi bana sanki ya valla bize %90 erkek dedi tekrar tekrar baktı uzuvlarını sayarken burada da pipisi dedi değişmez herhalde tabi biraz kız hayali kuruyordum ama sağlıklı olsun hiç.önemli değil.Ya benim bebiş de hiç kıpırtı yoktu öyle yatıyordu kalp atışını dinletti sorun yok dedi ayılamamış daha dedi ama kıpır kıpır olsaydı daha rahat ederdim. haftaya ikili test sonucu için gidicem telefonla arayabilirsin dedi de bu bahaneyle tekrar baktırırım.
Cnm uzme ke.dini hormonlardan olabiliyor.. bir ara .ende herseye agliyordum esim kiziyordu aglama diye kizinca daha da agliyordum... gecer insallah sorun varsa bile bir sure takmamaya calis ki be islerimiz etkilenmesinKızlar ben çok kötüyüm. Sabaha kadar uyumadım. Ağlamamak için direndim ama sabahtan beri gözyaşlarıma engel olamıyorum. Bebeğim etkilenmesin diye direniyorum ama olmuyor. Kimseyle konuşup dertleşemiyorum. Anlatamıyorum bazı şeyleri. Buraya da neden yazdım bilmiyorum ama yoruldum, bunaldım çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?