2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar çok afedersiniz ama merak ettigim bir soru var cevaplarsaniz cok sevinirim.hamilelikte orgazm olmanin bebege bir zararı olur mu?veya iliskiye girmenin? Bebegin kalbinin durmasina neden olmaz degil mi
Yok be canım benim üçüncü gebeliğim doğurana kadar azalttık ama kesmedik yani haftada 2-3oluyor genelde.

Ne oldu canım?

Keşke kolay olsa ama eşimle ilgili sıkıntılarım var. Ne yapacağımı nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Oturup evliliğimi sorguluyorum resmen
O sorunlar hepimizde var canım biz kaç kez neler yaşadık ben evi bile taşıdım bir sabah o yokken boş evin resimlerini gönderdim kendisine de.. ama ne oldu sonuç 3.çocuk:))) sen kafana takma bebeğine odaklan eşini kendi haline bırak İnan koca olsun olmasın evlatlarımız yanımızda olsun her zman yeter sende gerisini düşünme

Daha çok yeni canım evliliğin okur böyle haller bence sen biraz beklentini minimize et keyfine bak eşin zamanla düzelecektir iş kadına düşüyor hep daha fazla, bebeğin Doğunca daha iyi olacak herşey buna İnan...
Senle aynı gibiyiz bende kızım 6aylıkken oğluma hamile kaldım çok zor geçti ama benim kız aşırı hareketli şimdi unuttum o günleri kaşındım tekrar

Ayyyy inşallah

Bence sıkıntı yok,öyle olsa doktor söylerdi. Orgazm sırasında bebeğin mutlu olduğuna ve rahatladığına dair yazılar okumuştum bende.

Arkadaşlar baş ağrınız var mı?? Ben 2 günde bir şiddetli ağrı çekiyorum migren falan da yoktu. İlaç da kullanmıyorum. Çok zorluyor. Bir de normalde tansiyonum 12/8 dir hep. Artık 9/6 ya da 8/5 çıkıyor. Nabzım da hep 90 üzeri. Bu mu baş ağrısı yapar ki nabız yüksek biraz otururken 90lar olmamalı. Sizde durum nasıl?

Ense beş mi yapmış o?! Ben erkek diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…