2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Otururken 90-100 arası bazen ayakta 140-150 oluyor hemen oturup dinleniyorum ama benim gebelik önceside ortalama nabzım 90

Herkes emin olabiliyor cinsiyetten ben hariç ne güzel ama ya ben ilkinde de detaylıya kadar emin olamamıştım sorunlu muyum neyim :)))

Belki de doğacak bebeğiniz hayatınızı tümüyle değiştirecek. O yokken size sıradan gelen birçok şeyi onunla birlikte yeniden keşfetmek bambaşka bir dünya yaratacak. Benim de istediğim gibi bir hayatım, mutlu bir evliliğim yok ama karnımdaki benden beslenen minik parçayı doğurduğumda tamamlanacağımı düşünerek mutlu oluyorum. Yoksa o güzel karı kocaları düsününce ciğerim tantuni gibi kıyılıyor. Bebeginizle çok mutlu olacaksınız bence..

İnşallah canım, bazen bakıyorum ben de imreniyorum, diyorum hiç mi sorun yaşamaz bu insanlar. Ama elbet onlarda da vardır. Dertsiz insan olmuyor herkesin türlü türlü dertleri oluyor. Bebeğimle birlikte ben de yeniden doğacağım sanırım

Kızlar dün görümcem doğum yaptı oğluşumuzun dudağında ve damağında yarık var hiç çevrenizde böyle olan var mı bildiğiniz tedavisi biraz zor oluyormuş galiba yavrucak minicikken ameliyat olacak

Kızlar dün görümcem doğum yaptı oğluşumuzun dudağında ve damağında yarık var hiç çevrenizde böyle olan var mı bildiğiniz tedavisi biraz zor oluyormuş galiba yavrucak minicikken ameliyat olacak
Çok geçmiş olsun çevremde yok lakin merak ettim detaylı yani ayrıntılı ultrasona girmiş miydi? Orda çıkmış mıydı girdiyse? Rabbim acil şifalarr versin miniğe

Canım heralde yaşına gelmeden ameliyat ediyorlar o yüzden güzel kilo alması gerekiyor bebeğin. Nasıl beslenir hiç bilmiyorum vardır ama onun da bir çözümü. Ameliyattan sonra da çok çabuk toparlanıyorlar izi bile kalmıyor Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…