2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yalnız ben çok acayip huylanıyorum. Yüzüm sivilcelendi, popom büyüdü, tüylerim geç çıkmaya başladı ama erkek diyor doktorlar.

Canım teşekkür ederim Allah korusun doğru diyorsun

Canım ben müzik öğretmeniyim sürekli işim koro ve gösterilerle. Senin yaşadığın hemen hemen her gün yaşıyorum. Ama dinlenerek idare etmeye çalışıyorım. Bir şey olmaz merak etme
Canım sağolasın.Ben de sınıf öğretmeniyim ayaktayım ama sınıfta arada oturuyorum.Sen de aralar da dinlenmeye çalış sağol

Ben de aynı durumdayım canım bir kere gittim kesn erkek dedi iyi bakın dedim penisi dedi gösterdi ikinciye gittiğimde yine sordum bozuldu biraz bacak arası bak dedi pipi gösterdi :) sağlıklı olsunlarda en önemlisi o Rabbim ne verdiyse bin şükür

Canımm bana kesin dedi ama çok hikayeler duydum bu konu da ay yok sonradan başka çıkıyo bilmem ne kuzen de oraya güvenmiyorum dedi ben de bekliyorum:)) ama hareketlerini hissetmek yetiyor sağlıklı olsunda miniklermizzz

Olmazmı çatlayacak gibi ağrıyo hemde ben sakız çiğniyorum biraz faydası oluyo canım dene istersen

Kızlar dün görümcem doğum yaptı oğluşumuzun dudağında ve damağında yarık var hiç çevrenizde böyle olan var mı bildiğiniz tedavisi biraz zor oluyormuş galiba yavrucak minicikken ameliyat olacak
Sigara içti mi görümcen hamileyken. Genelde ondan oluyo yarık dudak. Allah şifa versin tez zamanda

canim hic uzulme sorunlari cozmeye calik ilk sene kim tartismamistir ki hersey batiyo bide hamile oldugunu ogrenince sorunlar dahada artcak gibi gelio bende yasadim esimle kanli bicakliydik nerdeyse ve hamile oldugumu ogrendigimde aldirmak zorunda kaldim .okadar pismanimki okadar sacma ve gunah ki esimle suan cok iyiz bu hamilelihimi 3sene bekledim birsuru doktora gittik olmuyo doktor olur dio ben anladimki bu bana Allahin imtihani dua ettim ve oldu sukur simdi okadar pismanimki neleri takmisim mutlu olmak varken guclu ol ve bebegini cok iste esinlede iyi olmaya bak gelip gecici butun sorunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…