2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Tansiyon benimde 12/8 di şimdi hep 9/5 nabız 80 90 arası bende baş ağrısı yok ama hormonlardan dolayı olabiliyor diye biliyorum

Ben kız oranı fazla olan bi gruba mı geçsem
bizi bunca erkek bırakma
Herkes emin olabiliyor cinsiyetten ben hariç ne güzel ama ya ben ilkinde de detaylıya kadar emin olamamıştım sorunlu muyum neyim :)))
Bende emin değilim doktor kordon bacak arasında ama erkeğe benziyor dedi inşallah kordondur o gerçi eşim cinsiyetini öğrenmeye bile gerek duymadı erkek o diyor başka bişey demiyor
Bende yeni evliyim mahkeme bile açtık herşey düzelecek inşallah üzülme yavaş yavaş oturacak evliliklerimiz

Kızlar çok şükür herşey yolunda
Cinsiyet haftaya nifty sonucuna kaldı. Ben benzetemedim ama varsa alırım tahminlerinizi
Canim cinsiyet nifty sonucunda raporda yazmiyoemus artik yasakmis diye duydum ben. Bu konuyla ilgili bilgin var mi?

Yavrum benim.. nasıl emecek o şimdi kıyamam inşaAllah tez zaman da iyileşir ..

Amin ememiyor maalesef mama veriyorlar kuzuya

Aynen canım 3 aylıkken bir de 9 aylıkken iki ameliyat olcakmış çabucak iyileşir inşallah bebek olunca insan hiç kıyamıyor

Kızlar çok afedersiniz ama merak ettigim bir soru var cevaplarsaniz cok sevinirim.hamilelikte orgazm olmanin bebege bir zararı olur mu?veya iliskiye girmenin? Bebegin kalbinin durmasina neden olmaz degil mi
Sadece son ay doğumu tetikleyebiliyormuş orgazm onun dışında hiç bir problemi yok hatta anne mutlu olduğu için bebeğede iyi geliyor :))

Canım buraya bize anlatıp dertleşsene rahatlarsın elimizden bişi gelmez belki ama psikolojik olarak yardımcı oluruz sana mutlu ol üzülme bebişe yazık

Yaaa hayırlısı olsun canım 28 inde başka bi dr a devam edicem artık bakalım o ne diycek :))
Sende de 1 oğlan var dı mi ? Benimde öyle. Bız oğlanları ıkıledık galiba, dr banada erkek gıbı dedi. Tek ümidim o gibi kelimesinde Kontrolden çıkınca yüzümdeki ifadeyi hiç unutamıyorum. Donmuş bir gülücük Allahın gücüne gıdecek dıyede çok korkuyorum ama. Sağlıklı olsun kuzularda gerisi boş.

Kızlar cinsiyeti kesin belli olanlar kalp atışı teorisi doğru çıktı mı sizde
Hani şu 140 altı erkek 140 üstü kız olan teori :)

'Ense beş mi yapmış' ne demek ki anlayamadım ben
Elini ensesine atmış keyif mi yapıyor demek istedim...
Kızlar cinsiyeti kesin belli olanlar kalp atışı teorisi doğru çıktı mı sizde
Hani şu 140 altı erkek 140 üstü kız olan teori :)
Çıkmadı valla. Kalbi gümbür gümbür en aşağı 154, ama erkek olduğu da kesinleşti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…