2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
kızlar ben cinsiyeti geçtim 11 haftalık oldum hala kanama alanı var çok canım sıkkın bebek iyi gayet ama yine de tedirgin oluyorum nerdeyse 3 aylık olacak niye geçmiyor
Aynı durumdayım canım 6+5 te aktif kanamam oldu o zaman öğrendik kanama alanını ilk 2 cm di sonra 6.6 cm oldu 12. Haftadayım hala 3 cm geçmedi bir türlü sürekli kahve lekeler

Benide tahmin et
Uzun boylu, saçı fönsüz dışarı çıkmayan bakımlı bir kadın. Vücudunun gözüken biyerinde misket kadar doğum lekesi olabilir. Kuralcı ve insanlara karşı ilk başta çok katı olabilirsin. Kolay sinirlenen ve alttan almayan da bir yapın olabilir ama perdelerini indirdiğinde kedi gibi bir insan

Ben ben ben

Aa bak bu olmadi simdi ben de cin takvimine gore yaptim erkek diyo Saka bi yana saglikli olsunlar onemli olan o. Insallah saglikli sihhatli kucagimiza aliriz
Çin takvimi doğru değil canım arkadsşımads kız dedi erkek oldu birine erkek dedi kız oldu bazen tutuyo zaten %50 hakkı var birinden biri gelcek anlayacağın doktorum bugün değişik bişey dedi ben tartıldım hiç kilo almamıştım erkek anneşeri çok kilo almazmış kız anneleri hemen alırmış kalça göbek ben gerçekten hiç almadım değişmedim bide rüyanda ne görüyosun benim tersi çıktı hep kız gördüm bi kere erkek gördüm

Sohbetinize burnumu soktum ama ben de çok zarif ve sevimli bulurum natalie portman'ı. Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez onun hamilelik fotoğraflarına bakmıştım.
Estafurullah canım katıl tabi sohbete, en sevdiğim filmlerde de oynuyor denk mi geliyor kaliteden mi içinde o var diye mi bilmiyorum ama çok seviyorum=)

Estafurullah canım katıl tabi sohbete, en sevdiğim filmlerde de oynuyor denk mi geliyor kaliteden mi içinde o var diye mi bilmiyorum ama çok seviyorum=)
Aksiyon ve bilimkurgu seviyorsun öyleyse... Ben siyah kuğuyu açar açar izlerim senede birkaç defa... Sadece güzel kadın değil iyi de bir oyuncu. Tercihler de ona göre belki de.

Ben ruyamda hep erkek goruyordum ama cok dusundugum icin bilincalti olduguna inaniyorum son zamanlarda pek kafama takmiyorum o yuzden gormuyorum ruya. Ama kizimda kiz girmustum o tuttu :). Benim belirtiler hep kiz gibi hizlo kilo aldim midem cok bulaniyor kisma yok ama kokulara karsi hassasiyet asiri yorgunluk cirkinlesme falan hepsi kiz belirtileri. Ama cin takvimi falan diger seyler hep erkek. O yuzden ben kiza da alistirdim kendimi iki kizim olacakmis gibi d dusunuyorum saglikli olsun diyorum artik. Sen de erken dollendi 10 gun varken ogrendim falan deyince de ne bileyim yine bide oglum olur mu acaba diye aklimdan gecmedi degil

Aksiyon ve bilimkurgu seviyorsun öyleyse... Ben siyah kuğuyu açar açar izlerim senede birkaç defa... Sadece güzel kadın değil iyi de bir oyuncu. Tercihler de ona göre belki de.
ayy evet evet evet. siyah kuğu dedin kyk yurt odasında filmi izlediğim ilk güne götürdün beni=) Eşim nöbetçi bu akşam kayınvalideciğimle izleyeyim tekrardan

CAnım kan değerlerine bakmadan mı verdi?
Karışık vitamin almıyor musun da bunu ayrıca verdi?
Bir de bu damlanın içinde BHA var, sağlık ocakları da bunu veriyor bebeklere dahi, prospektüsünde içeriğini oku mutlaka kullanmanı önermem, ben prospektüsünü okuyup kullanmamıştım bebeğime. D vitamini kullaancaksan içeriğinde sadece d vitamini ve ayçiçeği yağı yazması lazım, mesela bebeğime ben carlson marka kullanmıştım amerikadan getirtip ama artık bu marka Türkiye’de de var canım başka bir doktora daha danış bence

Valla ben :) gözükmeyen biyerde biraz büyük ben var,doğum lekesi yok ama yaklaştın :) başta çok soğuk,burnu büyük,havalı göründüğümü söylerler.. sonra tanıyınca aslında kedi gibi olduğumu görürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…