2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kaç haftalıkken öğrendiniz kız anneleri
ben geçen hafta yani 12+5 deyken öğrendim. Doktorum "Kızınız olucak diye görüyorum" dedi "ama kesin karara varmayalım önümüzdeki ay kontrolünde daha netleşir şimdiden kesin kız diye düşünme" dedi.. Bakalım artık sürpriz olur mu olmaz mı :) yeterki sağsalim kucağımıza alalım

Ahh sizi okuyunca ben heycanlaniyorum.
Daha baya var cinsiyet ogrenmeye ama insanogluyuz merak ediyoruz.
Biz nub degilde ramzi teorisine gore daha salliyoruz oyle :)

Bu bekleyis cok heycanli ay bitse keske ogrensek bizde
Canım slm seni görünce aklıma geldi. Abiye söyliyebildiniz mi bebişi

İnşallah canım korkuttu beni daha 10 gün var kontrole
Cnm o gazdan ben kacgundur neler cekiyorum var ya doktor magnezyum verdi biraz rahatladim doktoruna sorabilirsin[/QUOTE]
Canım ağrım devam edince aradım doktoru gel dedi bebek iyi yalnız kanama alanım var hala Progestan verdi bir de magnezyum verdi ağrının sebebi kanama da olabilir,gaz da bir de idrar tahlili aldı bakacak haftaya kadar progestan kullan dedi

Kızlar ne yaptım biliyor musunuz? Kendime inanamiyorum. Komşunun elinde canınız çekmesin bir poset meyve gördüm. Hiç huyum değildir. Nasıl canım çekti anlatamam. Istedim utanmadan hamileyim de canım çekti dedim. Amca da güldü sagolsun bir avuç verdi Allah razı olsun. O kadar canım çekti ki anlatamam.

Benim cinsiyeti doktorum değilde hani radyologmu diyolar bebeklere kalça çıkıklıgına diğer insanların ultrasonla görüntülenmesi gereken yerlerine bakanlar varya o bayan söyledi. Benden önceki kadınada kız dedi ben de izliyordum ekranı popo dönüktü bacak ları gözüktü arası boştu kız dedi hemen sizce arkadan bakınca gözükecek kadar uzarmı pipi 12.haftada? Kadın öylesinemi tahmin ediyor anlamadım

Ohh sefan olsun

Ben hamile olduğumu bilmeden oryal, gri ve pembe boyalar fln yapmıştım. Onlar akınca kötü oldu haliyle. Neyse benim de 2 hafta kaldı sabrediyorum

Ben sülalede tek kızım. Kız olsaydı herkes coşardı. Ama ben erkek bebekleri çok sevimli buluyorum. Gerçi kızda da aklım kaldı. Kız deseydi de erkekte aklım kalacaktı. İlk bebeğimiz olduğu için cinsiyet tercihim pek yoktu canım. Sizin için de hayırlısı olsun inşallah. Hayırlısına gönlünüzü razı eylesin Rabbim

kızlar ben cinsiyeti geçtim 11 haftalık oldum hala kanama alanı var çok canım sıkkın bebek iyi gayet ama yine de tedirgin oluyorum nerdeyse 3 aylık olacak niye geçmiyor

Valla ben bile merak ettim. İnşallah çok sevinir çok çabuk benimser. Kolaylıklar diliyorum canım
Pek sanmiyorum cok ketum o konuda tek olmak istiyor o ama artik cok geç.
Kabullenecek mecburen
Bir ergen bir bebek bakalim neler bekliyor beni.
Bolca arada kalacagim kesin.

kızlar ben cinsiyeti geçtim 11 haftalık oldum hala kanama alanı var çok canım sıkkın bebek iyi gayet ama yine de tedirgin oluyorum nerdeyse 3 aylık olacak niye geçmiyor
ben de aynı durumdayım, 12. Haftadayım, bugün gittim aktif kanama yok ama kanama alanı var hala, dikkat etmem gerekiyor, progestana da devam. Cinsiyet önemli değil, sağlıklı olsun yavrum, gecmiş olsun size de

Cnm benimde senin gibi bebek iyi herşey normal ama kanama alanım hala duriyor ve tedirginim fitil verdi bu sefer inşallah birdahakine kontrole duzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…