- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #14.241
benim bildiğim 27. haftadan sonra dr lar kendi hastası olmayan kişileri kabul etmiyorKızlar size bişey soracağım. Kız kardeşim doğum yapacak 1-2 güne. Kontrollerini hep başka hastanede yaptırdı. Devlet Hastanesi'ne gidiyor sürekli. Doğumu başka devlet hastanesinde yapmak istiyor. Eltim son 3 ay nerde kontrollerini yaptırdıysa oraya git diyorlarmış dedi. Gerçekten böyle birşey var mı ? Varsa eğer çok saçma diğer hastanelere kötü diyorlar sonuçta. Bilgisi olan var mı ? Bu arada Ankaradayz
Allah Allah çok saçma değil mı ? Normal doğum olcak zaten ebeler yaptırıyor burda doğumu. Nasıl bir düzen anlamadimkibenim bildiğim 27. haftadan sonra dr lar kendi hastası olmayan kişileri kabul etmiyor
Evet canim belirli bir haftadan sonra doktorlar kabul etmiyor hakli olarak. Ama fakulte hastaneleri falan sorunlu gebelikleri mecburen aliyor. Dogum esnasinda donanimli bir hastaneye gerek varsa. Onu biliyorum. Ama bu arkadasimi 7.aydan sonra kabul etmemisti bi doktor ben de sahit oldum. Tabi zorunlu durumlar farklidir.Kızlar size bişey soracağım. Kız kardeşim doğum yapacak 1-2 güne. Kontrollerini hep başka hastanede yaptırdı. Devlet Hastanesi'ne gidiyor sürekli. Doğumu başka devlet hastanesinde yapmak istiyor. Eltim son 3 ay nerde kontrollerini yaptırdıysa oraya git diyorlarmış dedi. Gerçekten böyle birşey var mı ? Varsa eğer çok saçma diğer hastanelere kötü diyorlar sonuçta. Bilgisi olan var mı ? Bu arada Ankaradayz
Yani soyle ki kardesinin durumunda bir sorun olmayabilir ama dogum esnasinda sikinti yaratacak bir hastaligi olabilir mesela vs kendi doktoru aylrca takip ediyor ve her seyi biliyor sonucta. Ben olsam ben de hic bilmedigim bi yerde degil takip edildigim yerde dogum yaprdim doktorumun beni tanimasi cok onemli. Psikolojik olarak bile. Kardesin neden boyle bir sey istyor canim. Yani keske daha once istedigi hastaneye gecseydi o zaman. Direkt dogum neden orda yani onu merak ettim.Allah Allah çok saçma değil mı ? Normal doğum olcak zaten ebeler yaptırıyor burda doğumu. Nasıl bir düzen anlamadimki
Bende öyle duymuştum canım ama bence öyle bişey yoktur çünkü doguma girmeden zaten ayrı belgeler doldurtuyolar sadece bi kez kontrole girmesi yeterlidir bence dogum yapacagı hastanedeKızlar size bişey soracağım. Kız kardeşim doğum yapacak 1-2 güne. Kontrollerini hep başka hastanede yaptırdı. Devlet Hastanesi'ne gidiyor sürekli. Doğumu başka devlet hastanesinde yapmak istiyor. Eltim son 3 ay nerde kontrollerini yaptırdıysa oraya git diyorlarmış dedi. Gerçekten böyle birşey var mı ? Varsa eğer çok saçma diğer hastanelere kötü diyorlar sonuçta. Bilgisi olan var mı ? Bu arada Ankaradayz
Canım kardeşim Ankara Sincan da oturuyor ve Ankara'ya yabancı. Eşi de çalışıyor bana da çok uzak. O yüzden en yakınındaki hastaneye gitti oranın da doktorları sürekli değişiyor. Dediğim gibi zaten doktor girmiyor doğumuna ebeler yaptırıyor o yüzden psikoloji falan bilmiyorlar yani özel değil sonuçta. Benim evime yakın hastaneyi herkes çok ovuyor eltim 2 doğumunu da burda yaptı birkaç arkadaşm da hepsi övdü. O yüzden burada olsun istiyor o daYani soyle ki kardesinin durumunda bir sorun olmayabilir ama dogum esnasinda sikinti yaratacak bir hastaligi olabilir mesela vs kendi doktoru aylrca takip ediyor ve her seyi biliyor sonucta. Ben olsam ben de hic bilmedigim bi yerde degil takip edildigim yerde dogum yaprdim doktorumun beni tanimasi cok onemli. Psikolojik olarak bile. Kardesin neden boyle bir sey istyor canim. Yani keske daha once istedigi hastaneye gecseydi o zaman. Direkt dogum neden orda yani onu merak ettim.
Zübeyde hanım etlikte yaptım bende ordan çok memnun kaldım. Bende 12.caddedekine gidiyorum yakın diye ama dogumu etlikte yaptım bence yaptırırlar zaten doguma girmeden form dolduruyprsun hastalıgın vs va herşeyi yazıyorsun varsaCanım kardeşim Ankara Sincan da oturuyor ve Ankara'ya yabancı. Eşi de çalışıyor bana da çok uzak. O yüzden en yakınındaki hastaneye gitti oranın da doktorları sürekli değişiyor. Dediğim gibi zaten doktor girmiyor doğumuna ebeler yaptırıyor o yüzden psikoloji falan bilmiyorlar yani özel değil sonuçta. Benim evime yakın hastaneyi herkes çok ovuyor eltim 2 doğumunu da burda yaptı birkaç arkadaşm da hepsi övdü. O yüzden burada olsun istiyor o da
Nafiz korez e mı gidiyordun ? Kardeşim ona gidiyor. Zaten doğum hastaneleri kabul ediyor mutlaka. Burası kabul etmezse Zübeyde hanıma git dedim bende zatenZübeyde hanım etlikte yaptım bende ordan çok memnun kaldım. Bende 12.caddedekine gidiyorum yakın diye ama dogumu etlikte yaptım bence yaptırırlar zaten doguma girmeden form dolduruyprsun hastalıgın vs va herşeyi yazıyorsun varsa
Hahaha canım hayırlı olsun hoşgeldin maşallah 3 ay nedirMerhaba , bende sürpriz bir şekilde aranıza katıldım adetim 5 gün gecikti hiç beklediğim bir gebelik değildi yinede doktora gittim adet söktürücü yazsın diye ultrasonda bakalım bir dedi bir bakarız ki 3 aylık hamilesin sen nerdesin doğurucakmışsın dediben şok tabi bu arada 1.5 yaşında kızım var onada yasmin kullandığım halde hamile kaldım bir daha kesinlikle çocuk düşünmüyorum dedim çok büyük konuştum heralde
Sorma üzerine adet görmüşüm birde işe yeni başladım meğersem başladığımdan beri hamileymişimHahaha canım hayırlı olsun hoşgeldin maşallah 3 ay nedirgerçi stres olmadan 3 ay bitmiş ne güzel
hoşgeldin canımMerhaba , bende sürpriz bir şekilde aranıza katıldım adetim 5 gün gecikti hiç beklediğim bir gebelik değildi yinede doktora gittim adet söktürücü yazsın diye ultrasonda bakalım bir dedi bir bakarız ki 3 aylık hamilesin sen nerdesin doğurucakmışsın dediben şok tabi bu arada 1.5 yaşında kızım var onada yasmin kullandığım halde hamile kaldım bir daha kesinlikle çocuk düşünmüyorum dedim çok büyük konuştum heralde
İşte hep diyorum Allah kendine kul yaratmak istedikten sonra sana bana sormaz. Ol deyince oldurur. Eltimde aman yok bı daha istemem falan dese de sipiral taktırdıktan 1 hafta sonra hamile kaldı şu an 2 yaşında kızıSorma üzerine adet görmüşüm birde işe yeni başladım meğersem başladığımdan beri hamileymişim
hoşgeldin canım
ben de 9. haftada öğrenmiştim. ben de üstüne adet görmüştüm
Amin canım aynen . Aman yok birdaha ağzımı açmayacağımİşte hep diyorum Allah kendine kul yaratmak istedikten sonra sana bana sormaz. Ol deyince oldurur. Eltimde aman yok bı daha istemem falan dese de sipiral taktırdıktan 1 hafta sonra hamile kaldı şu an 2 yaşında kızıbüyük konuşmamak lazım tabi. Sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah
Baya süpriz olmuş cinsiyetide söyledimi bariMerhaba , bende sürpriz bir şekilde aranıza katıldım adetim 5 gün gecikti hiç beklediğim bir gebelik değildi yinede doktora gittim adet söktürücü yazsın diye ultrasonda bakalım bir dedi bir bakarız ki 3 aylık hamilesin sen nerdesin doğurucakmışsın dediben şok tabi bu arada 1.5 yaşında kızım var onada yasmin kullandığım halde hamile kaldım bir daha kesinlikle çocuk düşünmüyorum dedim çok büyük konuştum heralde
Evet canım bende ona gidiyorum.Nafiz korez e mı gidiyordun ? Kardeşim ona gidiyor. Zaten doğum hastaneleri kabul ediyor mutlaka. Burası kabul etmezse Zübeyde hanıma git dedim bende zaten
Hoşgeldin Nicolitaa :) burada da beraberiz seninle:)Merhaba , bende sürpriz bir şekilde aranıza katıldım adetim 5 gün gecikti hiç beklediğim bir gebelik değildi yinede doktora gittim adet söktürücü yazsın diye ultrasonda bakalım bir dedi bir bakarız ki 3 aylık hamilesin sen nerdesin doğurucakmışsın dediben şok tabi bu arada 1.5 yaşında kızım var onada yasmin kullandığım halde hamile kaldım bir daha kesinlikle çocuk düşünmüyorum dedim çok büyük konuştum heralde
Yuh ya nasıl korunacağız bende bu bebekten sonra ciddi ciddi taktırayım diye düşünüyordumİşte hep diyorum Allah kendine kul yaratmak istedikten sonra sana bana sormaz. Ol deyince oldurur. Eltimde aman yok bı daha istemem falan dese de sipiral taktırdıktan 1 hafta sonra hamile kaldı şu an 2 yaşında kızıbüyük konuşmamak lazım tabi. Sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?