2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Günaydın kızlar bugün ilk defa cinsiyetle ilgili bi rüya gördüm başka bir doktora gidiyorum siz uzmansınız bakarmısıınız cinsiyetine diyorum. Ultrasonla bakarken bende inceliyordum ekranı bacak arasında pipi görüyorum ama doktor kız bebegin olucak diyo hatta renkli olarak gösteriyo bak tombiş tombiş diyordu :) bildiğimiz bebek yüzüydü tam şekil almıştı tombişti :))

Aynen canım, benim doktorum 5 haftada bir çağırıyor. Çok uzun geliyor. Yarın randevum yok ama ikili sonucunu almaya gidince inşallah ultrasona sokar diyorum

Günaydın arkadaşlar,hayırlı cumalar
Benimde pinpirikliliğim hala devam,oğlum ben uzanırken yanıma yatıyor bazen ayakları dizi karnıma vuruyor korkuyorum hemen bi panik dr a gittiğimizde aslında ultrasonla nasıl bastırıyor ama işte herşey evhamAllaha emanet inş hepimiz sağlıkla doğum haberlerimizi verelim

Rüya tabirlerine bakmıştım, hamileyken rüyanda kız bebek doğurduğunu görmek erkek bebeğin olacağı anlamına geliyormuş. Tam tersi durum yani :)

Arkadaşlar bende 14. Haftadayım bu haftaya girdi gireli ağrılarım var belim ağrıyor arada kasıklarım hele sağ kaburgam idrar tahlili böbrek analizi hepsi normal bu şekilde ağrıları olan varmı??
Canım bendede var adetimin ilk geçtiği zamanlarki gibi kasık ağrısı var. Ayrıca bel ağrısı, sırt ağrısı birde sağ böbreğimde resmen yumru varmış gibi bir ağrı oluyor ama normal olduğunu düşündüğümden doktora gitmedim.

Rüya tabirlerine bakmıştım, hamileyken rüyanda kız bebek doğurduğunu görmek erkek bebeğin olacağı anlamına geliyormuş. Tam tersi durum yani :)
Kızıma hamileyken daha cinsiyetini bilmiyordum bi cocuk veriyorlardı bu senin diye altını değiştirirken erkek olduğunu görüyordum ama sonuç kız:)

Kızlat freebhcg 50den aşağı erkek 50den yukarı kız diyolar özellikle 10 20 civarları kesin erkek diyorlar tutanlar???

Aynen canım, benim doktorum 5 haftada bir çağırıyor. Çok uzun geliyor. Yarın randevum yok ama ikili sonucunu almaya gidince inşallah ultrasona sokar diyorum
Cnm bende ikili sonucumu almaya gidicem yarin bende soylicem insallah bakar ultrasonla

İnşallah bakarlar canım ya, merak ediyorum. Test sonuçları da güzel çıkar inşallah
Insallhhhh... ya benim arkadasimin bebeginin kalbi durdu gecen hafta o yuzden cok panikteyim yani.. doktora da soypicem aklim kaliyor diye baksin

Cnm ben hep erkek cocuk gordum bakalim ne olucak cinsiyetimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…