2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Doktorunun hiç tahmini oldumu kaç haftalıksın okadar kalabalıgız ki gerçekten unutuyorum kusura bakma:)
Yok cnm onemli degil bende unutuyom valla. Suan 13+1 im. 11+6 da gitmistim doktorum cok erken 15 den once soyle,e, dedi. Ama yarin ikili test sonucumu almaya gidicem eger ultrasonla bakarsa bir kez daha sansimi denerim bakalim soylerse

Yok cnm onemli degil bende unutuyom valla. Suan 13+1 im. 11+6 da gitmistim doktorum cok erken 15 den once soyle,e, dedi. Ama yarin ikili test sonucumu almaya gidicem eger ultrasonla bakarsa bir kez daha sansimi denerim bakalim soylerse
Doktorun en iyisini yapıyor bence herkes çok erken öğrendi değişmeler olucak bazılarında. Kesin görmeden söylemek iyi değil insan o fikre alışıyor sonra değişince garip oluyor. İkili test sonucuna netten baksana free bhcg kaç çıkmış :))

Cnm bakiyorum ama cikmiyor. Bugun 9 gun oldu yaptirali 10 gunde cikar dediler yarina blkaliyor yani

Kızlar günaydın. Doktorum folik asiti bıraktırıp, GYNO FERRO SANOL diye içinde demir, folik asit, b12 bulunan bir ilaca başlattı. Bugün ikinci günüm. Sabah aç karnına 1 tane al dedi eczace. Kahvaltıdan 30-40 dk önce alıyorum. Ama özellikle bugün aşırı mide ağrım var. Dayanılacak gibi değil, nefesimi kesiyor. Bu ilacı kullanan, mide ağrısı vs olan var mı?

Canm ben onu hamileliğimden önce demir eksikliği icin kullanmıstım mahvetmişti beni,tavsiyem gece yatarken al ben sonra öyle yaptım daha iyiydi gece yatarken de aç oluyosun ya o zaman al

Canım demir ilaçlarının çoğu mide ağrısı yapıyor ben evlenmeden önce kullanmıştım bu ilacı ve 1 hafta falan geçmedi midemin ağrısı mecburen bırakmıştık. Doktor midenin alışması için bir kaç gün beklenmeli demişti ozaman ama çok ağrıyorsa doktoruna söyle değiştir. Şu an feramat kullanıyorum ben ilk günden beri mide ağrım olmadı. İlacı değiştirmeyecekseniz de tok karnına yutarsan mide ağrın azalır.

Canm ben onu hamileliğimden önce demir eksikliği icin kullanmıstım mahvetmişti beni,tavsiyem gece yatarken al ben sonra öyle yaptım daha iyiydi gece yatarken de aç oluyosun ya o zaman al

yatarken deneyeyim canım bi kaç gün o zaman sağol.

Cnm bir haftadir ben kullaniyorum mide agrim filan yok. Sadece gaz olayi beni mahvediyor. Seninde oyle olabilir mi acaba. Birde bu gaz icin doktorum magnezyum verdi. Agrilara kasilmalara iyi geliyor bir danis istersen doktoruna

yatarken içmeyi deneyeceğim bi kaç gün. hala devam ederse doktorumla görüşeceğim canım sağol.

Cnm bir haftadir ben kullaniyorum mide agrim filan yok. Sadece gaz olayi beni mahvediyor. Seninde oyle olabilir mi acaba. Birde bu gaz icin doktorum magnezyum verdi. Agrilara kasilmalara iyi geliyor bir danis istersen doktoruna

gaz olayı bende hamileliğimin başından beri var canım. gaz değil bu. daha önceden gastrit olmuştum. onun gibi direk mide ağrısı bu.

bende kullanıyorum aynı ilacı mide ağrısı değilde mide yanması var bende ilaçla alakalı değil hamilelikle alakalı diye çok önemsemedim ama bildiğim kadarıyla mide ağrısı çekenlere gece yatarken iç denildiği oluyormuş doktoruna sor istersen

Hayırlı cumalar arkadaşlar :)
Ben hala sabahları kusuyorum malesef ama sebebini buldum demir hapı kullanıyorum Ferro sanol duadenol diye. Araştırdım demir hapı bulantı ve kusma yapıyormuş

Benn benn. O ilacı aç karna kullanıp hastanelik olduğumu bilirim. Hamilelik öncesi kullandığımda hep gece yatmadan önce içtim öyle sorun olmamıştı :)

sabah içiyorum canım ben ama çok ağrı yaptı. gece içmeyi deneyeceğim şimdi bi de.

Benn benn. O ilacı aç karna kullanıp hastanelik olduğumu bilirim. Hamilelik öncesi kullandığımda hep gece yatmadan önce içtim öyle sorun olmamıştı :)

süperr :) ben de şimdi gece deneyeceğim. sabah içince çok kötü yaptı dayanılacak gibi değil. nefesimi kesiyor.

Bende gece buna benzer bi rüya gördüm. Doğum yapmışım evdeyiz bebiş 3_4 aylıktan büyük oturuyor hatta. O kadar güzelki. Çevremdekiler kızın oldu hayırlı olsun diyorlar. Allah ım diyorum ne güzel bi bebek. İçeriye gidiyorum giysilerini almaya. Hep erkek kıyafeti neye elimi atsam erkek eşyası. Sanırım çok düşündüğüm için böyle şeyler görüyorum. Bu ara çok taktım dr göremedi 4 hafta beklicem

Kaç haftalık canım son ultrason resmini at bakalım :))

Kızlar size bişey soracağım. Kız kardeşim doğum yapacak 1-2 güne. Kontrollerini hep başka hastanede yaptırdı. Devlet Hastanesi'ne gidiyor sürekli. Doğumu başka devlet hastanesinde yapmak istiyor. Eltim son 3 ay nerde kontrollerini yaptırdıysa oraya git diyorlarmış dedi. Gerçekten böyle birşey var mı ? Varsa eğer çok saçma diğer hastanelere kötü diyorlar sonuçta. Bilgisi olan var mı ? Bu arada Ankaradayz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…