- 7 Ocak 2018
- 27.580
- 80.054
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #14.221
Yok cnm onemli degil bende unutuyom valla. Suan 13+1 im. 11+6 da gitmistim doktorum cok erken 15 den once soyle,e, dedi. Ama yarin ikili test sonucumu almaya gidicem eger ultrasonla bakarsa bir kez daha sansimi denerim bakalim soylerseDoktorunun hiç tahmini oldumu kaç haftalıksın okadar kalabalıgız ki gerçekten unutuyorum kusura bakma:)
Doktorun en iyisini yapıyor bence herkes çok erken öğrendi değişmeler olucak bazılarında. Kesin görmeden söylemek iyi değil insan o fikre alışıyor sonra değişince garip oluyor. İkili test sonucuna netten baksana free bhcg kaç çıkmış :))Yok cnm onemli degil bende unutuyom valla. Suan 13+1 im. 11+6 da gitmistim doktorum cok erken 15 den once soyle,e, dedi. Ama yarin ikili test sonucumu almaya gidicem eger ultrasonla bakarsa bir kez daha sansimi denerim bakalim soylerse
Cnm bakiyorum ama cikmiyor. Bugun 9 gun oldu yaptirali 10 gunde cikar dediler yarina blkaliyor yaniDoktorun en iyisini yapıyor bence herkes çok erken öğrendi değişmeler olucak bazılarında. Kesin görmeden söylemek iyi değil insan o fikre alışıyor sonra değişince garip oluyor. İkili test sonucuna netten baksana free bhcg kaç çıkmış :))
Canm ben onu hamileliğimden önce demir eksikliği icin kullanmıstım mahvetmişti beni,tavsiyem gece yatarken al ben sonra öyle yaptım daha iyiydi gece yatarken de aç oluyosun ya o zaman alKızlar günaydın. Doktorum folik asiti bıraktırıp, GYNO FERRO SANOL diye içinde demir, folik asit, b12 bulunan bir ilaca başlattı. Bugün ikinci günüm. Sabah aç karnına 1 tane al dedi eczace. Kahvaltıdan 30-40 dk önce alıyorum. Ama özellikle bugün aşırı mide ağrım var. Dayanılacak gibi değil, nefesimi kesiyor. Bu ilacı kullanan, mide ağrısı vs olan var mı?
Canım demir ilaçlarının çoğu mide ağrısı yapıyor ben evlenmeden önce kullanmıştım bu ilacı ve 1 hafta falan geçmedi midemin ağrısı mecburen bırakmıştık. Doktor midenin alışması için bir kaç gün beklenmeli demişti ozaman ama çok ağrıyorsa doktoruna söyle değiştir. Şu an feramat kullanıyorum ben ilk günden beri mide ağrım olmadı. İlacı değiştirmeyecekseniz de tok karnına yutarsan mide ağrın azalır.Kızlar günaydın. Doktorum folik asiti bıraktırıp, GYNO FERRO SANOL diye içinde demir, folik asit, b12 bulunan bir ilaca başlattı. Bugün ikinci günüm. Sabah aç karnına 1 tane al dedi eczace. Kahvaltıdan 30-40 dk önce alıyorum. Ama özellikle bugün aşırı mide ağrım var. Dayanılacak gibi değil, nefesimi kesiyor. Bu ilacı kullanan, mide ağrısı vs olan var mı?
Canm ben onu hamileliğimden önce demir eksikliği icin kullanmıstım mahvetmişti beni,tavsiyem gece yatarken al ben sonra öyle yaptım daha iyiydi gece yatarken de aç oluyosun ya o zaman al
Cnm bir haftadir ben kullaniyorum mide agrim filan yok. Sadece gaz olayi beni mahvediyor. Seninde oyle olabilir mi acaba. Birde bu gaz icin doktorum magnezyum verdi. Agrilara kasilmalara iyi geliyor bir danis istersen doktorunaKızlar günaydın. Doktorum folik asiti bıraktırıp, GYNO FERRO SANOL diye içinde demir, folik asit, b12 bulunan bir ilaca başlattı. Bugün ikinci günüm. Sabah aç karnına 1 tane al dedi eczace. Kahvaltıdan 30-40 dk önce alıyorum. Ama özellikle bugün aşırı mide ağrım var. Dayanılacak gibi değil, nefesimi kesiyor. Bu ilacı kullanan, mide ağrısı vs olan var mı?
Canım demir ilaçlarının çoğu mide ağrısı yapıyor ben evlenmeden önce kullanmıştım bu ilacı ve 1 hafta falan geçmedi midemin ağrısı mecburen bırakmıştık. Doktor midenin alışması için bir kaç gün beklenmeli demişti ozaman ama çok ağrıyorsa doktoruna söyle değiştir. Şu an feramat kullanıyorum ben ilk günden beri mide ağrım olmadı. İlacı değiştirmeyecekseniz de tok karnına yutarsan mide ağrın azalır.
Cnm bir haftadir ben kullaniyorum mide agrim filan yok. Sadece gaz olayi beni mahvediyor. Seninde oyle olabilir mi acaba. Birde bu gaz icin doktorum magnezyum verdi. Agrilara kasilmalara iyi geliyor bir danis istersen doktoruna
bende kullanıyorum aynı ilacı mide ağrısı değilde mide yanması var bende ilaçla alakalı değil hamilelikle alakalı diye çok önemsemedim ama bildiğim kadarıyla mide ağrısı çekenlere gece yatarken iç denildiği oluyormuş doktoruna sor istersenKızlar günaydın. Doktorum folik asiti bıraktırıp, GYNO FERRO SANOL diye içinde demir, folik asit, b12 bulunan bir ilaca başlattı. Bugün ikinci günüm. Sabah aç karnına 1 tane al dedi eczace. Kahvaltıdan 30-40 dk önce alıyorum. Ama özellikle bugün aşırı mide ağrım var. Dayanılacak gibi değil, nefesimi kesiyor. Bu ilacı kullanan, mide ağrısı vs olan var mı?
Benn benn. O ilacı aç karna kullanıp hastanelik olduğumu bilirim. Hamilelik öncesi kullandığımda hep gece yatmadan önce içtim öyle sorun olmamıştı :)Kızlar günaydın. Doktorum folik asiti bıraktırıp, GYNO FERRO SANOL diye içinde demir, folik asit, b12 bulunan bir ilaca başlattı. Bugün ikinci günüm. Sabah aç karnına 1 tane al dedi eczace. Kahvaltıdan 30-40 dk önce alıyorum. Ama özellikle bugün aşırı mide ağrım var. Dayanılacak gibi değil, nefesimi kesiyor. Bu ilacı kullanan, mide ağrısı vs olan var mı?
bende kullanıyorum aynı ilacı mide ağrısı değilde mide yanması var bende ilaçla alakalı değil hamilelikle alakalı diye çok önemsemedim ama bildiğim kadarıyla mide ağrısı çekenlere gece yatarken iç denildiği oluyormuş doktoruna sor istersen
Benn benn. O ilacı aç karna kullanıp hastanelik olduğumu bilirim. Hamilelik öncesi kullandığımda hep gece yatmadan önce içtim öyle sorun olmamıştı :)
Bende gece buna benzer bi rüya gördüm. Doğum yapmışım evdeyiz bebiş 3_4 aylıktan büyük oturuyor hatta. O kadar güzelki. Çevremdekiler kızın oldu hayırlı olsun diyorlar. Allah ım diyorum ne güzel bi bebek. İçeriye gidiyorum giysilerini almaya. Hep erkek kıyafeti neye elimi atsam erkek eşyası. Sanırım çok düşündüğüm için böyle şeyler görüyorum. Bu ara çok taktım dr göremedi 4 hafta beklicemGünaydın kızlar bugün ilk defa cinsiyetle ilgili bi rüya gördüm başka bir doktora gidiyorum siz uzmansınız bakarmısıınız cinsiyetine diyorum. Ultrasonla bakarken bende inceliyordum ekranı bacak arasında pipi görüyorum ama doktor kız bebegin olucak diyo hatta renkli olarak gösteriyo bak tombiş tombiş diyordu :) bildiğimiz bebek yüzüydü tam şekil almıştı tombişti :))
O zaman doktorun sor cnmgaz olayı bende hamileliğimin başından beri var canım. gaz değil bu. daha önceden gastrit olmuştum. onun gibi direk mide ağrısı bu.
Kaç haftalık canım son ultrason resmini at bakalım :))Bende gece buna benzer bi rüya gördüm. Doğum yapmışım evdeyiz bebiş 3_4 aylıktan büyük oturuyor hatta. O kadar güzelki. Çevremdekiler kızın oldu hayırlı olsun diyorlar. Allah ım diyorum ne güzel bi bebek. İçeriye gidiyorum giysilerini almaya. Hep erkek kıyafeti neye elimi atsam erkek eşyası. Sanırım çok düşündüğüm için böyle şeyler görüyorum. Bu ara çok taktım dr göremedi 4 hafta beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?