2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Oğluşşş geliyorrrr netleşti cinsiyet 110gr boyu 14cm. Herşey yolunda

Hadi hayırlı olsun canımm. Benimde bugün netleşti artık hem ikili testi değerlendirmeye hem grip olup çok öksürünce bakılsın diye gittim ama benim bugün 13 haftam bitti 7 cm çıktı hatta ultrasona göre 1 günde önde çıktı. Seninkinin boyu 2 katı maşallah çok mu önden gidiyor

Kızlar erkek gebelikte neler oluyor tam olarak
Walla herkeste herşey oldu bu gruptakilerin belirtilerinde
Resmini çekti mi canım doktorun ben o haftalarda gitmedim 13+4 de kesin erkek dedi ama niye böyle oldukine acaba varsa resmi atsana bakalım
Yok ben video çektim oranın görüntüSü yok ama netti yani bu haftadan sonra değişik çukmaz artık benim
13+6diyor usg ye göre her usg farklı ama yanılma payı da oluyor illaki

keşke bende 3.ayda öğrenseydim bulantılar haalsizlikler bitmiş hamileliğin en güzel zmanlarına geçişte oh mis

Merhaba canım; ben de o ilacı kullanıyorum 1 haftadan fazladır. Bende mide ağrısı yapmadı ama içmeye başladığım ilk 4 gün ilaçtan 2 saat sonra falan kustum. Şuan sıkıntı yok . Ama demir ilaçlarını daha önceden de kullanan biri olarak mide ağrısı yanması bulantısı mide sıkıntısı yaşatabileceğini biliyorum. Doktoruna mutlaka danış bence belki ilacı değiştirir belki de yanında mide koruyucu gibi minik bir ilaç verir. Bir de ben kan ilacından 2 saat sonra kahvaltı yapıyorum çünkü kafein içeren yiyecek içecekler ve süt ve süt ürünleriyle en az 2 saat ara bırakman gerek yoksa demir emilimini gerçekleştiremiyor vücut

akşam almayı deneyeceğim canım, işe yaramazsa doktoruma danışacağım.

Oğluşşş geliyorrrr netleşti cinsiyet 110gr boyu 14cm. Herşey yolunda
Maşallah boyu kilosu iyi bende yarın gideceğim inşallah doktoruma bakalım bize de kız demişti. kesinleştirecek miyizkızı yoksa süpriz mi yapacak bize. kilosunu ve boyunu merak ediyorum bende artık çünkü artık daha sık hissetmeye başladım

Ben elimde olsa her hafta ultrasona girerim geçen hafta gitmiştim bu hafta hem ikiliyi yüz yüze görüşelim diye hemde gripten çok öksürüp hapşırdığım için bakılsın dedim.Keyfi yerindeydi sıpanın 3 boyutly görüntüde veriyor orada oturuyordu 1 haftada bile 1.5 cm uzamış 7 cm olmuş doktor iyi dedi suyu da iyiymiş. Ben öksürmeye devam ateş var ilaç vakti gelene kadar yükseliyor ılık duşa giriyorum. Bugün düne göre daha iyiyim gibi. eşimde dışarıdan üç kap ev yemeği almış. Her tarafım ağrıyor uzun zamandır böyle grip olmamıştım ama hamileyken daha zormuş

Allah şifa versin canım evet hamilelikte daha zor ilaç kullanamamak da cabası eşin çok iyi yapmış güzelce ye dinlen sonra

Benimde 12+5 te 6.5 cm di :)

Kızlar merhabalar, ben de dün doktora gittim 2li test için. 11+3 olmuş bebeğim.... burda baktım herkes öğreniyor ben de sordum doktora ense kalınlığını ölçerken cinsiyeti görülebiliyor mu dedim . Bir sonraki gelişinde kesin söyliyim dedi başta, sonra bakmaya devam ederken ben aslında çıkıntısını görüyorum bakın şurda dedi bize de gösterdi ama bazen kızlarda da böyle olabiliyor bir sonraki sefere kesin dedi . erkek demek istedi sanırım bir sonraki sefer de 4 hafta sonra falan sanırım sonuçlar da 1 hafta sonra çıkçkmış ense kalınlığı ölçümünde ise bir sıkıntı yok dedi Bizden haberler böyle güzel anneler

kızlar babam dün sabah fenalaşıp hastaneye kaldırılmıştı. doktor strese bağlı kalp ritmi bozukluğu demişti. ilaçlarla falan bir türlü düzeltemediler. gece yoğun bakımda gözlem altında tutmak istediler. bugün de endoskopi ile kalbine baktılar ve yine ilaç verdiler. çok şükür kalbinde hiçbir sorun yokmuş. doğuştan olabilir dedi doktor. ilaçla da düzeldi şimdilik. ilaç kullanacakmış. 1 hafta sonra da kontrolü var. hastanede taburcu ettiler. çok şükür kızlar, o kadar çok üzüldüm ki dünden beri. dün bütün gün kendimi kastım, akşam eve gidince sinirim boşaldı çok ağladım. yemek falan yiyemedim. hayatta en önemli şey sağlık kızlar. şuan o kadar rahatladım, o kadar içim ferahladı ki çok şükür rabbime.

Canım çok geçmiş olsun Allah sevdiklerimizi korusun. Sende dikkat et kendine ağlamak bazen iyi geliyor insana

Allah şifa versin canım evet hamilelikte daha zor ilaç kullanamamak da cabası eşin çok iyi yapmış güzelce ye dinlen sonra

Doktorum antibiyotik ve minoset verdi onları kullanıyorum. Ama ilaç saatlerinin arası olunca o arada yine ateş yükseliyor ama atlatıyorum pazar gününe iyi olurum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…