- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #14.301
Oğluşşş geliyorrrrnetleşti cinsiyet 110gr boyu 14cm. Herşey yolunda
Hayırlı ugurlu olsunOğluşşş geliyorrrrnetleşti cinsiyet 110gr boyu 14cm. Herşey yolunda
Canim peki doktor kendi yapti dimi sen bişey söylemedin ayrıyeten.Bide kaç haftalıkta baktıAcıbademde yaptırdım canım
Walla herkeste herşey oldu bu gruptakilerin belirtilerindeKızlar erkek gebelikte neler oluyor tam olarak
Yok ben video çektim oranın görüntüSü yok ama netti yani bu haftadan sonra değişik çukmaz artık benimResmini çekti mi canım doktorun ben o haftalarda gitmedim 13+4 de kesin erkek dedi ama niye böyle oldukine acaba varsa resmi atsana bakalım
13+6diyor usg ye göre her usg farklı ama yanılma payı da oluyor illakiHadi hayırlı olsun canımm. Benimde bugün netleşti artık hem ikili testi değerlendirmeye hem grip olup çok öksürünce bakılsın diye gittim ama benim bugün 13 haftam bitti 7 cm çıktı hatta ultrasona göre 1 günde önde çıktı. Seninkinin boyu 2 katı maşallah çok mu önden gidiyor
hayırlı olsun canıııımm anlaşıldı bende buraya gelip oğlum olcak dicem artık hiç umudum kalmadıOğluşşş geliyorrrrnetleşti cinsiyet 110gr boyu 14cm. Herşey yolunda
keşke bende 3.ayda öğrenseydim bulantılar haalsizlikler bitmiş hamileliğin en güzel zmanlarına geçişte oh misMerhaba , bende sürpriz bir şekilde aranıza katıldım adetim 5 gün gecikti hiç beklediğim bir gebelik değildi yinede doktora gittim adet söktürücü yazsın diye ultrasonda bakalım bir dedi bir bakarız ki 3 aylık hamilesin sen nerdesin doğurucakmışsın dediben şok tabi bu arada 1.5 yaşında kızım var onada yasmin kullandığım halde hamile kaldım bir daha kesinlikle çocuk düşünmüyorum dedim çok büyük konuştum heralde
Kızlar günaydın. Doktorum folik asiti bıraktırıp, GYNO FERRO SANOL diye içinde demir, folik asit, b12 bulunan bir ilaca başlattı. Bugün ikinci günüm. Sabah aç karnına 1 tane al dedi eczace. Kahvaltıdan 30-40 dk önce alıyorum. Ama özellikle bugün aşırı mide ağrım var. Dayanılacak gibi değil, nefesimi kesiyor. Bu ilacı kullanan, mide ağrısı vs olan var mı?
HADİ YAA :) :)Walla herkeste herşey oldu bu gruptakilerin belirtilerinde
Yok ben video çektim oranın görüntüSü yok ama netti yani bu haftadan sonra değişik çukmaz artık benim
13+6diyor usg ye göre her usg farklı ama yanılma payı da oluyor illaki
Merhaba canım; ben de o ilacı kullanıyorum 1 haftadan fazladır. Bende mide ağrısı yapmadı ama içmeye başladığım ilk 4 gün ilaçtan 2 saat sonra falan kustum. Şuan sıkıntı yok . Ama demir ilaçlarını daha önceden de kullanan biri olarak mide ağrısı yanması bulantısı mide sıkıntısı yaşatabileceğini biliyorum. Doktoruna mutlaka danış bence belki ilacı değiştirir belki de yanında mide koruyucu gibi minik bir ilaç verir. Bir de ben kan ilacından 2 saat sonra kahvaltı yapıyorum çünkü kafein içeren yiyecek içecekler ve süt ve süt ürünleriyle en az 2 saat ara bırakman gerek yoksa demir emilimini gerçekleştiremiyor vücut
Maşallah boyu kilosu iyi bende yarın gideceğim inşallah doktoruma bakalım bize de kız demişti. kesinleştirecek miyizkızı yoksa süpriz mi yapacak bize. kilosunu ve boyunu merak ediyorum bende artık çünkü artık daha sık hissetmeye başladımOğluşşş geliyorrrrnetleşti cinsiyet 110gr boyu 14cm. Herşey yolunda
Allah şifa versin canım evet hamilelikte daha zor ilaç kullanamamak da cabası eşin çok iyi yapmış güzelce ye dinlen sonraBen elimde olsa her hafta ultrasona girerim geçen hafta gitmiştim bu hafta hem ikiliyi yüz yüze görüşelim diye hemde gripten çok öksürüp hapşırdığım için bakılsın dedim.Keyfi yerindeydi sıpanın 3 boyutly görüntüde veriyor orada oturuyordu 1 haftada bile 1.5 cm uzamış 7 cm olmuş doktor iyi dedi suyu da iyiymiş. Ben öksürmeye devam ateş var ilaç vakti gelene kadar yükseliyor ılık duşa giriyorum. Bugün düne göre daha iyiyim gibi. eşimde dışarıdan üç kap ev yemeği almış. Her tarafım ağrıyor uzun zamandır böyle grip olmamıştım ama hamileyken daha zormuş
Bence de yaaa randevu günü zor geliyordemekki cok rahat bi gebelik geçmiş
Benimde 12+5 te 6.5 cm di :)Hadi hayırlı olsun canımm. Benimde bugün netleşti artık hem ikili testi değerlendirmeye hem grip olup çok öksürünce bakılsın diye gittim ama benim bugün 13 haftam bitti 7 cm çıktı hatta ultrasona göre 1 günde önde çıktı. Seninkinin boyu 2 katı maşallah çok mu önden gidiyor
Bencede ya randevu zamanı gelmek bilmiyor. Bu arada yanlışlıklaKeske bende 3 aylik ken ogrenseydim boyle bekle bekle zaman gecmiyor
Canım çok geçmiş olsun Allah sevdiklerimizi korusun. Sende dikkat et kendine ağlamak bazen iyi geliyor insanakızlar babam dün sabah fenalaşıp hastaneye kaldırılmıştı. doktor strese bağlı kalp ritmi bozukluğu demişti. ilaçlarla falan bir türlü düzeltemediler. gece yoğun bakımda gözlem altında tutmak istediler. bugün de endoskopi ile kalbine baktılar ve yine ilaç verdiler. çok şükür kalbinde hiçbir sorun yokmuş. doğuştan olabilir dedi doktor. ilaçla da düzeldi şimdilik. ilaç kullanacakmış. 1 hafta sonra da kontrolü var. hastanede taburcu ettiler. çok şükür kızlar, o kadar çok üzüldüm ki dünden beri. dün bütün gün kendimi kastım, akşam eve gidince sinirim boşaldı çok ağladım. yemek falan yiyemedim. hayatta en önemli şey sağlık kızlar. şuan o kadar rahatladım, o kadar içim ferahladı ki çok şükür rabbime.
Allah şifa versin canım evet hamilelikte daha zor ilaç kullanamamak da cabası eşin çok iyi yapmış güzelce ye dinlen sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?