2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım 10+4te benim doktorum benim gördüğüm erkek bu ama 12de kesin söyleriz dedi 11+4 ikili test için gittim erkek pipi burda dedi hatta resmî var ben yine tatmin olmadım erken diye düşündüm bugğnde kontrole gittim 12+4 13+6görünüyor kesin erkek dedi artık değişmez
Hayırlı olsun canımm saglıkla kucagına al inşallah:)Kaçıncı hafta canm senin öndenmi gidiyor??

Kızlar, kronik faranjitim var. Hamileliğim başladığından beri nerdeyse haftada bir bağdemciğim şişiyo ama müdehale etmiyorum 2 güne geçiyordu. Bugün yine şiş ve ağrım var yanlıs bu sefer ateş ve halsizlikte var biraz.
Ne öneriyordunuz boğaz enfeksiyonu için? Zencefil tehlikeli diye kullanmak istemiyorum ama bilemedim

dejavu_one canim çok soru sordum kusura bakma ama son bişey daha bu ikili testi doktor sen demeden yaptı dimi.Doktora hatırlatmama gerek var mı.Bide kaç haftalıkta baktı.Yukarda sormuştum ama gormedin sanırım.Saol cevabin için

Ayy bende yarın ikili test icin gidicem ama ultrason bakarmı bişe sölermi bilmiyorum cok agrım var o yuzden bakmasını isticem ama,senin baya önde cıkmıs tarihte benden 1 gün ilerde görünüyordunda ondan sordum boyu baya uzun geldi:) benimki 11+5 te 5.17 cm di

Merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı bebeğin cinsiyeti kesinleşti erkek. Benim 2 kızım var bu da 3. Çocuğum eşim çok istiyordu bi erkek evlat gönlüne göre oldu.
Canım gerçekten çok ama çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallahhh kaçıncı haftadasın kesinleşme zamanını merak ettim:))

Canım benim bir sonraki randevum tam ikili test zamanına denk geliyordu o zaman onu da yaparız demişti geçen haftada gittiğimde ikiliyi de yapıcaz dimi sana dedi baktı işte ense kalınlığı falan kan verdim.Sende zaten gideceksen dersin ikili testimde yapılacak dimi diye zaten o da söyler haftan uygun olunca ama ayrıca gideceksen randevu günün değilse ikili test için geldim dersin 11 14 hafta arası yapılıyor merak etme oraya gidince hallolur

Canım bak 12 hafta bitmiş yani.riskli dönem büyük oranda atlatıldı biraz rahat olman lazım yoksa hamilelil geçmez ben tüp bebekle kaldım ilk haftalarda bende öyleydim sürekli çamaşırıma bakardım bişey var mı diye sonraları rahatladım. Bak grip oldum kaç.gündür şiddetli öksürük hapşırık ateş var dr önerdiği ilaçları alıyorun artık karnım acıyordu öksürmekten bugün ikili test sonucu için gittik baktırdım gayet iyiydi dr etkilenmez dedi ama öyle böyle değil gribim yani o yüzden telaş yapma

Merhaba bayanlar birşey soracağım lcw den hamile pantolonu alanlar belde ayarlama lastiği yok internetten sipariş vermiştim ama beli bol geldi nasıl daraltıyorsunuz

Merhaba bayanlar birşey soracağım lcw den hamile pantolonu alanlar belde ayarlama lastiği yok internetten sipariş vermiştim ama beli bol geldi nasıl daraltıyorsunuz
Canım maalesef onların belleri ayarlanmıyor. Dolayısıyla karnımız iyice şişmedikçe giyemeyeceğiz onları. Ben de bu yüzden belleri lastikli pantolon aldım. Tavsiye ederim çok rahat.

Canım maalesef onların belleri ayarlanmıyor. Dolayısıyla karnımız iyice şişmedikçe giyemeyeceğiz onları. Ben de bu yüzden belleri lastikli pantolon aldım. Tavsiye ederim çok rahat.
Aa çok saçma nasıl olacak bu iş :) kızımdan kalma pantolonlarım var bir tane de yeni alayım dedim ama beğenmedim bu sistemi

Lastik, ip,yün vs. satan yerlerde hamileler için ayarlanabilir lastik var canım. Pantalon yanlarina dikiyorsun. İstediğin gibi daraltip genişletiyorsun

Aa çok saçma nasıl olacak bu iş :) kızımdan kalma pantolonlarım var bir tane de yeni alayım dedim ama beğenmedim bu sistemi
Ben geçenlerde gittiğimde reyon görevlisine sordum. Öyle üretimimiz Yok dedi. Bence de baya saçma olmuş :) karnımız şişene kadar araftayız valla. Tam göbüşlü olunca alabilcez anca. Diğer mağazaları bilmiyorum ama, belki vardır oralarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…