2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım çok geçmiş olsun Allah sevdiklerimizi korusun. Sende dikkat et kendine ağlamak bazen iyi geliyor insana

teşekkür ederim canım. hepimizin sevdiklerine önce sağlık versin allahım. o kadar tuttum ki bütün gün kendimi ağlamamak için başım çatladı. bugün anca geçti. ama babam iyi ya başka hiçbir şey önemli değil :)

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin

canim belki panik ataktir ikisi cok karistiriliyo benimde biara carpintilarim oluyodu acile zor yetisiyodum bisey yok kalbinle ilgili diyolardi piskolojik olabilirmi cok gecmis olsun en cok korktugum kalp krizidir

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim tüm sevdiklerimize sağlık sıhhat versin inşallah :)

Kız çocukları için baba çok başka oluyor annemde çok değerli ama babama bakınca bile gözlerim dolar benim Allah başımızdan eksik etmesin onları

Çok geçmiş olsun canım, sağlıktan başkası yalan. Allah sevdiklerimizi bize bağışlasın. Seni çok iyi anlıyorum. Kasım ayında babam kalp krizi geçirdi hem de benim evimde. Öyle mutluydum ki ailem evime geldi evim şenlendi diye. Akşam birden rahatsızlandı. Anjiyo oldu. O kadar kötü olmuştum ağlamıştım ki

Kesenin boyu belki de 14cm olabilir. Doktorun verdigi kagitta genelde kese boyu yaziyor. Ama eger bebegin kendi boyuysa da masallah

Kızlar ben hala streslerimi atamadım 12. Hafta oldu ya biley olursa diye kafayı yiye yiye bir haldeyim tırlattım galiba doktorda diyor yolunda herşey ben inanmıyorum oğlumda da olmuştum ama bun da daha kötü oldum çalışmak bile çık zor geliyor hatta cinsiyeti bile merak edemiyorum mutlu olamıyorum sürekli ağlıyorum

Bugün 14+0 im. Dr ilk defa gram söyledi 80 Gr :) Allah'ım o ne miniklik öyleee :) cinsiyette erkekliği koruyoruz :)

Bide dayanamıyorum birşeyler alasim var . Daha çok erken ama beşik araştırmasına bile girdim . Acele etmek istemesemde heves işte ...

Biraz fazla yürüdüm hemen başladı kasık ağrım . Adet sancısı gibi giriyor . Daha çok dinlenerek geçirmek gerekiyor galiba ..

Geceleri de uykum çok bölünüyor nedense yaaa

Amma sıraladim :))

Kızlar hepinize teşekkür ediyorum tek tek alıntılayamadım. Yüz üstü yatan bebişim burda

Eklentiler

• image.webp
    6 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…