2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bende varım,benim 2. Gebeliğim onunda etkisi var muhtemelen ama oplumda da böyleydim 12. Haftada çıkmıştı karnım,7 aylıkken herkes doğum yapıcam sanıyordu ve 20 kg almıştım ,sezeryan olmama rağmen ne göbek ne kilo hiçbirşey kalmadı,kimseye aldırma cnm herkesin vücut yapısı ayrı sağlıklı olsun kuzularımız kilolar verilir

E bebekte snopy marka 3 tekerlekli araba 230 tl çok begendim tek elle kolayca kapanıyor sürüşü çok hafif tavsiye ediyorum

Yok canımm derdim kilo değil,benim ilk gebelik sanki yattım kalktım göbeğim büyüdü.Sanki sonlara doğru taşıyamam gibi geliyor.Herkes bu ayda böyle olmaz diyince,Bi terslik mi var diyorum

Olabilir ya millet de Doğum kontrol uzmanı olmuş maşallah göbek büyüklüğü vücut yapısıyla alakalı suyun durumu bebeğin durumu herşey etkiler bence bide ikincide kaslar gevşek olduğundan mısır daha hızlı çıkıyor bende öyle oldu en azından

Sen bakma onlara her kafadan bi ses çıkar.. benimde karnım hiç çıkmadı banada diyorlar bu normal mi ? Bi sorun mu var ? Gereksiz laflar..

Karnınızda şişlik olabilir ikinci gebelikse daha erken büyüyor diyorlar bakma sen insanlara benimkide baya büyümüştü ama hasta olup kusma yaşayınca sanki bi anda küçüldü gibi geliyor rahat olun bence herşey yolunda

Çok biliyorlar doktor mu kesilmişler iç karnın dardır bebek gelişiyor bu dönemde çok benimde karnım var evde daha çok belli oluyor işyerinde kıyafetten ancak belli olmaya başladı ama soğuk buralar kilotlu çorap tayt gibi pantolon üzeri tunik gibi kazak olunca o kadar farketmiyor ama dar giyince çok belli oluyor arkadaşımın da çok çıkmıştı

ben hala cinsiyet öğrenemedim 13 haftalık iken bir doktor kıza benzetti ama net değil dedi kendi doktoruma 15 gün sonra gideceğim çok merak ediyorum bir ben kaldım galiba
Yalniz degilsin canim bende varim ogrenmeyen.. bende haftaya gidicem doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…