2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
canım benim karnımda çok büyüdü

Kızlar bende geldim aranıza 27 yaşındayım ilk bebeğim ankara dayım doktorumuz kız dedi ama kesin diyemedi sat 20 aralık

Bakma etrafa, herkes farklı tabii. Bana da diyorlar karnın çok çabuk çıktı bu kadar olmaması lazım diye ama ne basen var ne baldır, aldığım 5 kilo da karına gitmiş yusyuvarlak dolaşıyorum. En son dün kafamı attırdı birisi, nasıl olması gerekirdi, sence karnıma yastık koyup mu dolaşıyorum ne sanıyorsun dedim, tespitte bulunmuşmuş. Sanki istedik tespitini.

Merhaba arkadaşlar bende perşembe günü ikili test yaptıracağım.kac günde çıkar sonuclar
Merhaba, ben 4 günde sonuç aldım cumartesi yaptırmıştım salı günü aradı doktorum sonuç için

Cnm ben kizimi 37. Haftada dogurdum ve 22 kilo almistim ama dogumdan sonrasi hemen gitti. Bir de beni goren ikiz saniyordu karnim o kadar buyuktu yani dusunun
37. haftada mı :) normal doğummu oldu canım bebiş ozamanmı geldi. Bende Ağustos başından doğum için hazırlıklı olayım diyorum ne zaman geleceği belli olmaz bu bebişlerin

Valla insanları anlamıyorum onlara neyse senin vücudundan hamile ile nasıl konuşulacağını hiç bilmiyorlar ya manyaklar sanki. Bizim bölümdede bir arkadaş geçen ay doğum yaptı sürekli ya top gibi oldum çok çirkinim falan diyordu bense çok tatlı hamile oldunuz bence normal herşeyiniz diye sakinleştirecek şeyler diyordum ama kendisi bana naptı senin popo kocaman olmuş dikkat et 30 kilo alırsın sen dedi insanlık meselesi ya bunlar.

Evet çok haklısın bende öyle kilo aldım diye sorsalar canım normal tabiki alacaksin diyorum ama onlar bana eylül e kadar yuvarlanma diyor. Iki güzel söz zor mu ya

Hay Allahım, bunu söyledin de sanki başın göğe erdi. Üstelik yeni doğum yapmışsın biraz empati kur.

Ben artık terslemeye başladım, bu sefer de hamilelik hormonum tavan yaptı bulaşmayın oldu. Hele bir ablamız var, off, doktora giderim cinsiyet öğrenirim, daha bu haftada cinsiyet belli olmaz der, 16 haftalık oldum, 4 aylığım diyorum, 4 ay olmaz sen daha 3 aylıksın der. Bir şeyler atıştırırım bu kadar yersen daha böyle 3 aylıktan göbeğin çıkar der. En son, bir daha hamileliğimle ilgili yorum yaparsan çalışma alanını değiştiririm dedim sustu çok şükür. Belli oldu yani, bu bebekler belli bir yaşa gelene kadar etrafa kulakları tıkayacağız.

Mideni bastıracak şeyler ye ve nane limon iç hem mideni yatıştırır hemde boğazını yumuşatır 1 saat arayla iç ıyi gelir benim kurtaricim çünkü bu.

Iyi demissin kendi istemiş susturulmayi

Evet çok haklısın bende öyle kilo aldım diye sorsalar canım normal tabiki alacaksin diyorum ama onlar bana eylül e kadar yuvarlanma diyor. Iki güzel söz zor mu ya

Canım bana yaptılar aynısını hala daha da söylüyorlar arkadaş grubunda biri var zaten daha öncede iştahım açıldı desem aman sen kilo alma boyun kısa falan derdi hamile kaldım yine aynı aman dikkat et .ok kilo alma zaten boyun kısa iyi olmaz falan dedim acıkıyorum ne yapabilirim ayrıca dikkat ediyorum ama alırsam da alırım zaten zayıfım dedim senin şu an kilon iyi diyor bana ne iyisi 40 kiloyum demiştim o zaman pantolon bulamıyorum demiştim. Sonra da 3 ayda 2 kilo aldım deyince bu sefer başkası aa ne almışsın ben hiç almamıştım 3 ay diyor sanki onun hamile kaldığı kiloyla benimki aynıymış gibi dedim ben şu an zaten doktorun tedaviden önce olmamı istediği kilodayım ancak 3 ayda alabildim dedim yani illa laf söyleyecekler ya alacak olanda verecek olanda benim bu söyleyen de hamileliğinde sabah 2 simit yiyip doymuyordum diyem 30 kilo alan çocukları kaç yaşına geldiği halde hala veremeyen bir insan.

Ben üzüldüğümde,stres yaptığımda ve çok efor sarfettiğimde kusuyorum sadece. Ne bileyim koşa koşa bir yere yetişmeye çalıştığımda, merdivenlerden hızla indiğimde falan. Doktor da ara ara olur dedi. Allah kolaylık versin valla çok zor. Her bulduğun arada dinlenmeye çalış. Boğaz ağrısına en iyisi adaçayı gargarası. Ben hasta olacağımı hissettiğimde hemen bir bütün limon, portakal, zencefil suda kaynatıyorum cezvede, sonra içine bal,karabiber ekliyorum, bana çok iyi geliyor. Bir dene istersen.
Iyi demissin kendi istemiş susturulmayi
İstedi istedi de, bu sefer benim hormonlarım coşmuş oluyor,ben çok sinirli oluyorum.

Doktorunuz mu yüksek dedi bence risk derecesinin altında çıkmış
Evet cnm doktorumuz 3 ki test yapalım dedi yüksek demedi ama
Pardon canım çok güzel çıkmış sonucun niye nasıl bozuldu moralin? Kim derdi sonuç kötü diye ki?benim değerlerim daha kötü idi çok iyi dediler bu değerlerin süper bence
3 ki test yapalım deyince çok korktum risk var deyince
Elieshaylz sonucun kötü değil ki ??
inş cnm sağol
Kızlar içimi rahatlattınız iyiki varsınız

Cevap :senin gözde hep benim popomda diyeceksin Gülerek
bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…