2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bende geçen Cuma gittim ama minnoş sırtını dönmüş biraz kıza benziyor dedi pazartesi merak dan yine gidicem inşallah bu sefer görürüz

Eki Görüntüle 2129013 Kuzular moralim çok bozuk ikili testim riskli çıkmış, ikili testi yorumlayanlar var mı nasıl yorumlanıyor
Pardon canım çok güzel çıkmış sonucun niye nasıl bozuldu moralin? Kim derdi sonuç kötü diye ki?benim değerlerim daha kötü idi çok iyi dediler bu değerlerin süper bence

Yok canımm derdim kilo değil,benim ilk gebelik sanki yattım kalktım göbeğim büyüdü.Sanki sonlara doğru taşıyamam gibi geliyor.Herkes bu ayda böyle olmaz diyince,Bi terslik mi var diyorum
Taşırsın Allahın izniyle inş,40. Haftamda +20 kilo ile geziyordum ben,etrafa kulakları tıka

Bende geçen Cuma gittim ama minnoş sırtını dönmüş biraz kıza benziyor dedi pazartesi merak dan yine gidicem inşallah bu sefer görürüz
2 kız annesi olarak kızların geç gösterdiğini söyleyebilirim büyük kızım 17 haftada gösterdi ki 14. Haftasında başka bi doktorun özel muayenanesine gittim gene göstermedi küçük kızimi 20 haftada anca öğrenebildim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…