- 13 Nisan 2018
- 733
- 1.226
- 63
- 39
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #19.361
Seninle aynıyiz nerdeyse. Bende birşey hissetmiyorum daha. Eşim soruyor hissetmiyormusun nasıl hissetmezdim falan diye. Bende bi sorun var sanıyorum:) 20. Haftaya kadar bekleyeceğiz sanırım.Kızlar 17+2 oldum bugün ama hala hareket hissetmiyorum gerçi dr 1 ay sonra ancak hissedersin dedi daha çarşamba gün gayet iyiydi ama vesvese yapıyorum hala hissetmeyen var mı?
Aç karnına kullanıyorum ve içtikten 1 saat sonra yemek yenilebiliyor. Süt iciyorsan sabahları onuda ilacı aldıktan 2 saat sonra içebiliyorsun.Arkadaslar demir ilacini ac karnina mi kullaniyosunuz tok karnina mi
Cnm gaz icin magnezyum kuullanabilirsin cok iyi geliyorEn göbeğimin altında arada bir baskı hissediyorum ama gaz mı bilmem çok gazım var bu arda
Tesekkur ederim canim bgilendirdigin icinAç karnına kullanıyorum ve içtikten 1 saat sonra yemek yenilebiliyor. Süt iciyorsan sabahları onuda ilacı aldıktan 2 saat sonra içebiliyorsun.
Benim genel olarakta kabızlık problemim var,demir takviyesi çok daha fena yapıyor.Eyvah kabızlık ta yapiyor muen korktugum sey kabizlik keske bende surup olanindan yazdirsaydim. Bende suyun icine limon sıkar oyle icerim artik.insallah kabizlik yapmaz ya
Eve geçince bakıp yazacağım canım.Ysmdfn canim senin kullandigin kan surubunun adi ne?
20+5 oldu ama hala sürekli olarak bişey hissetmiyorum ama işte bazen oluyor küçük pıt pıt kar biraz daha sabretmemiz lazımKızlar bebeğin hareketlerini hisseden var mı ben hala hissedemiyorum bu durum normal mi acaba
Aynen canım sabır biraz daha ama insan bazen endişeleniyor işte :) bazen karnım çok sert oluyor gobek çevresinin üstünde yanma acima oluyor sizde de var mı böyle şeyler korkuyorum bazen nette erken doğum işareti yazıyor20+5 oldu ama hala sürekli olarak bişey hissetmiyorum ama işte bazen oluyor küçük pıt pıt kar biraz daha sabretmemiz lazım
Göbek deliğimin etrafı acıyor bazen benimde. Bende bebeğin bu ara yukarı çıkmasına bağlıyorum acıyı. Çünkü doktorum 20. Haftada göbek deliği hizasına gelir demişti. E yavaş yavaş çıkıyor demekki yukarı.Aynen canım sabır biraz daha ama insan bazen endişeleniyor işte :) bazen karnım çok sert oluyor gobek çevresinin üstünde yanma acima oluyor sizde de var mı böyle şeyler korkuyorum bazen nette erken doğum işareti yazıyor
Ürün geldi mi size kalıtesi de göründüğü gibi miFiyatı ne kadar canım evet kullanıslı gözüküyor ?
Benimde bazen tam göbek deliğim içe çekilir gibi acıyor ama kısa süreli bir acı. Ama onun haricinde benim karnım da bazen nerdeyse taş gibi oluyor. Genelde akşam yemeğinden sonra oluyor. Peki sizde karin bölgesinde genel olarak bir kaşıntı var mi? akşamları bir kaşıntı tutuyor bebe yagi suruyorum iyi geliyor biraz. Bu kasinti kotu bisey mi bilmiyorum.Aynen canım sabır biraz daha ama insan bazen endişeleniyor işte :) bazen karnım çok sert oluyor gobek çevresinin üstünde yanma acima oluyor sizde de var mı böyle şeyler korkuyorum bazen nette erken doğum işareti yazıyor
Evet tam tersi ishal yaptıYani sende kabizlik yapmadi canim
Aynen bazen bende de o yanma hissi oluyor ya da içten geriliyor gibi hissediyorum karnımıAynen canım sabır biraz daha ama insan bazen endişeleniyor işte :) bazen karnım çok sert oluyor gobek çevresinin üstünde yanma acima oluyor sizde de var mı böyle şeyler korkuyorum bazen nette erken doğum işareti yazıyor
Benim doktorum artık hissedebilirsin dedi geçen hafta canım 18lerde. Ki ben hissetmeye başladım.Ben varım canım 17+1 oldum hisseden ilk gebeliklere şaşırıyorum acaba tuhaflık bende mi diyorum dr da 20-21 sen öncesi hissediyorum diyen masal diyor
Arkadaslar demir ilacini ac karnina mi kullaniyosunuz tok karnina mi
Aynen canım sabır biraz daha ama insan bazen endişeleniyor işte :) bazen karnım çok sert oluyor gobek çevresinin üstünde yanma acima oluyor sizde de var mı böyle şeyler korkuyorum bazen nette erken doğum işareti yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?