2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar 17+2 oldum bugün ama hala hareket hissetmiyorum gerçi dr 1 ay sonra ancak hissedersin dedi daha çarşamba gün gayet iyiydi ama vesvese yapıyorum hala hissetmeyen var mı?
Seninle aynıyiz nerdeyse. Bende birşey hissetmiyorum daha. Eşim soruyor hissetmiyormusun nasıl hissetmezdim falan diye. Bende bi sorun var sanıyorum:) 20. Haftaya kadar bekleyeceğiz sanırım.

Aşırı derecede sinirliyim kızlar eşime. Kayınvalidem yaşadığımız yerdeydi ama oğlu evlenince sürekli bir depresyon hallerine girdi ilk zamanlar sıkıntı da yaşadık oralara girmiyorum bile. Hamile kaldıktan sonra memleketine taşındı 2 saatlik mesafede bize. Haftasınları arabamız benzin çok yakıyor diye doğru düzgün gezmedik.memleketine bile gitmedi eşim bu yüzden.Küçücük bir ilçede tıkılı kaldım. Şimdi de eşim gelmiş annem gitti artık 2 haftada bir gideriz dedi. Bende hayret araba benzin yakıyor diye en yakın yere bile gitmezdin dedim. Bunu dedim diye suçlu oldum. Ki bu eş benim ailem geldiğinde okuldan eve geç gelen sadece yemeklerde ailemi gören akşam yemeğinden sonra yatak odasına geçip keyfine bakan bir eş. Sinirlerim gerildi resmen

Kızlar bebeğin hareketlerini hisseden var mı ben hala hissedemiyorum bu durum normal mi acaba

20+5 oldu ama hala sürekli olarak bişey hissetmiyorum ama işte bazen oluyor küçük pıt pıt kar biraz daha sabretmemiz lazım
Aynen canım sabır biraz daha ama insan bazen endişeleniyor işte :) bazen karnım çok sert oluyor gobek çevresinin üstünde yanma acima oluyor sizde de var mı böyle şeyler korkuyorum bazen nette erken doğum işareti yazıyor

Göbek deliğimin etrafı acıyor bazen benimde. Bende bebeğin bu ara yukarı çıkmasına bağlıyorum acıyı. Çünkü doktorum 20. Haftada göbek deliği hizasına gelir demişti. E yavaş yavaş çıkıyor demekki yukarı.

Benimde bazen tam göbek deliğim içe çekilir gibi acıyor ama kısa süreli bir acı. Ama onun haricinde benim karnım da bazen nerdeyse taş gibi oluyor. Genelde akşam yemeğinden sonra oluyor. Peki sizde karin bölgesinde genel olarak bir kaşıntı var mi? akşamları bir kaşıntı tutuyor bebe yagi suruyorum iyi geliyor biraz. Bu kasinti kotu bisey mi bilmiyorum.

Herkese selam.. ben henüz alışverişe başlamayanlardanım ama bugün gezinirken amazonda land markasının anne bebek çantalarını gördüm.. mümkün olduğunca internetten çok şey almaya çalışacağım malum doğuma da daha çoook varken.. amazondan 3 haftada falan geliyor.. siz de bu land markasının çantalarına göz atın derim. Tüm yorumlar pozitif.. fiyatı 120 tl türkiyede daha iyisini görmedim ürün kalitesi olarak..

Aynen bazen bende de o yanma hissi oluyor ya da içten geriliyor gibi hissediyorum karnımı

Kızlar kısır yapmıştım antakya usulü,8 9 yaprak büyük marulun icine koydum koydum yedim aci tursu biberle.ama simdi endişeye düştüm,cunku ben coraspin kullaniyorum kan sulandirici.bunu kullananlar K vitamini almasin diyo internette.k vitamini kani pihtilastirirmis.ve bunlarin icinde marulda var.9 yaprak yedim insallah birsey olmaz

Arkadaslar demir ilacini ac karnina mi kullaniyosunuz tok karnina mi

Drum bana kahvaltıdan 1 saat sonra iç sonrada 1 saat birşey yiyip içme dedi. Gyno Ferro ... dıye birşey kullanıyorum.

Benımde karnım kaskatı oluyor, içim bir tuhaf oluyor. Sonra gevşiyor. Epeydir var bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…