2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Çok teşekkür ederim

İnşallah sağlıcakla 39 a kadar gelirsin canım dua et bol bol rabbim büyüktür hayırlısıyla kavuş yavruna inşallah

Selam millet! Ben geldim :)
herkes iyidir inşallah
Evet doktora gittik ve bizimki cinsiyetini göstermedi doktor erkeğe benziyor dedi ki zaten o kadarını baya bi kişi tahmin ediyordu çevremdeki bi çok kişi erkek hissediyordu
Bize kesin bilgi lazım yani Net bişi yok
Yarın bi daha gideceğiz bakalım

Detaylı ultrasonu devlet hastanesinde yaptırıcak olan varmı canlar.... Ya bizim burda devlet hastanelerinde yapılmıyor sadece risk varsa bakılıyormuş...?

Maşallah size daha önceden doktor hiç bir tahminde bulunmamış mıydı canım, göstermiyor mu hiç bacak arasınıı

Detaylı ultrasonu devlet hastanesinde yaptırıcak olan varmı canlar.... Ya bizim burda devlet hastanelerinde yapılmıyor sadece risk varsa bakılıyormuş...?
Ben kızımdada devlette yaptırmıştım geçen sene bundada devlette yaptırıcam canım doğum hastanesi ama sadece

Canım senin kaçıncı haftan şu an baya önceden beri aşağıda sanırım plasenta neden rahim ağzını dikmediler ki önlem olarak bilmiyorum açılma var mı ama genelde öyle önlem alıyorlar. Sen elinden geleni yap dinlen ilaçlarını al tedbir bizden takdir Allahtan inşallah birşey olmayacak canım. Böyle olup sonra düzelip 40. haftada hala gelmeyen sezeryanla alınanlar bile var canım benim Rabbim şifa versin korusun inşallah çok iyi anlıyorum seni. Dualarım da seninle

Sagol canim,birde upuzun bi kapsul yutmak cok zor geliyo.iyisimi surup almak.o kadar midemi bulandirdi ki birdaha katlanabilir miyim bilmiyorum.bem bu denli bulanti olcagini dusunmemistim.tek yan etkisi kabizlik saniyodum

Kızlar merhaba,
20+2de bugun detayliya girdim. Çok şükür herşey yolunda, oğlum 350 gram, babası gibi gobuslu. Ben iki haftadır hissediyordum oglumu, doktor placentanin şeklinden erken hissetmişsindir dedi. Placenta göbeğe doğru kalin olunca daha geç hissediliyormus. Henüz bebişini hissedemeyenlere soyliyim dedim. Inşallah hepinizin detaylilari güzel gelir, darısı başınıza.

Maşallah size daha önceden doktor hiç bir tahminde bulunmamış mıydı canım, göstermiyor mu hiç bacak arasınıı
Yok bulunmadı yurtdışındayım burda 16 dan önce söylemiyorlar,doktor göstermek istemiyor dedi :)
benim düşüncelerim dua gibi kabul oldu
Erkek olsa daha iyi olur diyordum mantıken :)ilki de erkek
Sürpriz hamile olmazsam uzun yıllar bebek istemem diyordum :)
Sürpriz erkek bebek :)

Canım yukarı çıkma ihtimali varmış rahim ağzı uzunluğum iyiymiş şu anda ama zaten kısada olsa bu durumda dikiş atmıyorlar sanırım kanama ihtimaline karşı çünkü direk rahim ağzında duruyor plasenta normal Doğum olmasada olurda tek korkum kanama atakları Allah’a emanet olsun bütün bebekler

17+3 bugün canım 13. Haftada söylemişti tüp bebek doktorum %90 çıkar yukarı korkma demişti ama henüz çıkmadı işte inşallah çıkar bugün gittiğim doktorda 20. Haftadan önce plasenta previa teşhisini koymuyoruz dedi çıkma ihtimali var ama benim ki tam kapatmış biraz zor bence ama Allah ol derse olur tabii aslında 20 den önce pek kanamada yapmazmış ama işte malesef yaşadım

Canım %90 cikar dedi benim dr benim de plasentam asagida seninki de cikacaktir hep pozitif düşün ki çıkmazsa da tanıdıklarim var sagsalim doğurdular sadece çok dikkat ettiler

Evet canım ilk hamileligimde çok rahat hattta normalden daha saglikliydim ama bunda felegim şaştı :) ve bebegim kız

Tetenoz aşısını kaçıncı hafta oldunuz?.Doktorum bana bir şey demedi?Acaba unuttu mu?
Bir de ben cinsiyetini bilerek öğrenmedim.Bugun doktor çok belli dedi.Yok söylemeyin heyecan olsun dedim.Bana kalsa sonuna kadar öğrenmek istemiyorum ama hayırlısı bakalım.

canım ben ilk hamileliğimde yaptırmadım.dr a sormuştum.o da "tetanoz aşısı sağlıklı,tam teşekküllü hastanelerde doğum yapmayacaklar için gerekli ama sen hastanede doğum yapacağın için gerek yok" demişti. o yüzden yaptırmadım.bunda da yaptırmayacağım
canım bende çok fark var. ilk hamileliğimde bulantım çok olmuştu,bunda yok denecek kadar az oldu.

Kızlar kemiklerim çok ağrıyo öyle boyle deil özellikle hareket edince falan.Parmaklarımın kemiklerinde elimin bileğinde bile ağrı var gece zor uyudum ağrıdan resmen zonkluyo bazen ağrıdan ağlıycak duruma geliyorum. Başına boyle bişey gelen var mı.Neden olabilir sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…