- 3 Kasım 2017
- 598
- 751
- 53
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #19.481
Allah razı olsun.Bugün 17+3 canımAllah yardımcın olsun canım.İnşallah doktorun dediği gibi olmaz bol bol dinlen.Kaç haftalıksın canım sen şu an
Çok teşekkür ederimCanım bunun tek çaresi mümkün olduğunca ayağa kalkmamak. Bir arkadaşım vardı aynı sorunun yaşıyordu çok şükür sağlıklı bir şekilde zamanında doğum yaptı. Evet hepimiz istiyoruz keyifli hamilelik geçirelim, doya doya yaşayalım ama napalim herkesin bünyesi bir olmuyor. Ben de 3 ay evde yattım yeni yeni dışarı çıkıyorum o da gezmek için değil. Bebişlerimiz iyi olsun, katlanırız değil mi. Dualarimdasin
Benim ilacımda buydu en iyi bunu içebiliyorum kan ilaçları yutamıyorum bunu tek seferde kafaya dikmek daha kolay geliyorİlaç bu canım.
İnşallah sağlıcakla 39 a kadar gelirsin canım dua et bol bol rabbim büyüktür hayırlısıyla kavuş yavruna inşallahKızlar bugün doktor ayrıntılı muayene yaptı plasenta rahim ağzını tam kapatmış kanama bu sebeple olmuş 20 den sonra çıkma ihtimali varmış şadle lavaboya git 5-10 dk evde yürü dinlen dedi yine günde üç Progestan iç her gün iğne yap dedi çilem bitmedi bugunüme şükür ama hiç keyifli bir hamilelik geçiremedim umarım bebeğim olgunlaşır ve tam zamanında doğar kanama olunca hemen hastaneye gel dedi 27 yi görsem şükredicem
Selam millet! Ben geldim :)
herkes iyidir inşallah
Evet doktora gittik ve bizimki cinsiyetini göstermedidoktor erkeğe benziyor dedi ki zaten o kadarını baya bi kişi tahmin ediyordu çevremdeki bi çok kişi erkek hissediyordu
Bize kesin bilgi lazım yani Net bişi yok
Yarın bi daha gideceğiz bakalım
Ben kızımdada devlette yaptırmıştım geçen sene bundada devlette yaptırıcam canım doğum hastanesi ama sadeceDetaylı ultrasonu devlet hastanesinde yaptırıcak olan varmı canlar.... Ya bizim burda devlet hastanelerinde yapılmıyor sadece risk varsa bakılıyormuş...?
Kızlar bugün doktor ayrıntılı muayene yaptı plasenta rahim ağzını tam kapatmış kanama bu sebeple olmuş 20 den sonra çıkma ihtimali varmış şadle lavaboya git 5-10 dk evde yürü dinlen dedi yine günde üç Progestan iç her gün iğne yap dedi çilem bitmedi bugunüme şükür ama hiç keyifli bir hamilelik geçiremedim umarım bebeğim olgunlaşır ve tam zamanında doğar kanama olunca hemen hastaneye gel dedi 27 yi görsem şükredicem
Sagol canim,birde upuzun bi kapsul yutmak cok zor geliyo.iyisimi surup almak.o kadar midemi bulandirdi ki birdaha katlanabilir miyim bilmiyorum.bem bu denli bulanti olcagini dusunmemistim.tek yan etkisi kabizlik saniyodumAynı ilacı ben de içiyorum ilk 4, 5 gün sabah içtikten yaklaşık 1 saat sonra falan ben de kusmuştuum daha sonra içmeye devam ettim (bende kansızlık üst seviyede olduğu için hem sabah hem akşam içiyorum şuan ) ilk 1 hafta kullanımdan sonra tamamen geçti midemin bulanması söyliyim dedim
Yok bulunmadı yurtdışındayım burda 16 dan önce söylemiyorlar,doktor göstermek istemiyor dedi :)Maşallah sizedaha önceden doktor hiç bir tahminde bulunmamış mıydı canım, göstermiyor mu hiç bacak arasınıı
Canım yukarı çıkma ihtimali varmış rahim ağzı uzunluğum iyiymiş şu anda ama zaten kısada olsa bu durumda dikiş atmıyorlar sanırım kanama ihtimaline karşı çünkü direk rahim ağzında duruyor plasenta normal Doğum olmasada olurda tek korkum kanama atakları Allah’a emanet olsun bütün bebeklerCanım senin kaçıncı haftan şu an baya önceden beri aşağıda sanırım plasenta neden rahim ağzını dikmediler ki önlem olarak bilmiyorum açılma var mı ama genelde öyle önlem alıyorlar. Sen elinden geleni yap dinlen ilaçlarını al tedbir bizden takdir Allahtan inşallah birşey olmayacak canım. Böyle olup sonra düzelip 40. haftada hala gelmeyen sezeryanla alınanlar bile var canım benim Rabbim şifa versin korusun inşallah çok iyi anlıyorum seni. Dualarım da seninle
17+3 bugün canım 13. Haftada söylemişti tüp bebek doktorum %90 çıkar yukarı korkma demişti ama henüz çıkmadı işte inşallah çıkar bugün gittiğim doktorda 20. Haftadan önce plasenta previa teşhisini koymuyoruz dedi çıkma ihtimali var ama benim ki tam kapatmış biraz zor bence ama Allah ol derse olur tabii aslında 20 den önce pek kanamada yapmazmış ama işte malesef yaşadımCanım senin kaçıncı haftan şu an baya önceden beri aşağıda sanırım plasenta neden rahim ağzını dikmediler ki önlem olarak bilmiyorum açılma var mı ama genelde öyle önlem alıyorlar. Sen elinden geleni yap dinlen ilaçlarını al tedbir bizden takdir Allahtan inşallah birşey olmayacak canım. Böyle olup sonra düzelip 40. haftada hala gelmeyen sezeryanla alınanlar bile var canım benim Rabbim şifa versin korusun inşallah çok iyi anlıyorum seni. Dualarım da seninle
Canım %90 cikar dedi benim dr benim de plasentam asagida seninki de cikacaktir hep pozitif düşün ki çıkmazsa da tanıdıklarim var sagsalim doğurdular sadece çok dikkat ettilerKızlar bugün doktor ayrıntılı muayene yaptı plasenta rahim ağzını tam kapatmış kanama bu sebeple olmuş 20 den sonra çıkma ihtimali varmış şadle lavaboya git 5-10 dk evde yürü dinlen dedi yine günde üç Progestan iç her gün iğne yap dedi çilem bitmedi bugunüme şükür ama hiç keyifli bir hamilelik geçiremedim umarım bebeğim olgunlaşır ve tam zamanında doğar kanama olunca hemen hastaneye gel dedi 27 yi görsem şükredicem
Evet canım ilk hamileligimde çok rahat hattta normalden daha saglikliydim ama bunda felegim şaştı :) ve bebegim kızBenim 2. Hamileliğim en az iki haftadır düzenli hissediyorum çok şükür, artık eminim bebeğin hareketleri olduğunailkinde 20. Hafta civarlarında hissetmeye başlamıştım
2 aynı cinsiyet bebek bekleyenlere bir sorum olacak : ilk hamileliğiniz ve bu hamileliğiniz arasında fark var mı ? benim ilk 3 ay çook çok farklı geçti bunda yoğun bulantı iştahsızlık yaşadım ilkinde çok rahat geçirmiştim....
canım ben ilk hamileliğimde yaptırmadım.dr a sormuştum.o da "tetanoz aşısı sağlıklı,tam teşekküllü hastanelerde doğum yapmayacaklar için gerekli ama sen hastanede doğum yapacağın için gerek yok" demişti. o yüzden yaptırmadım.bunda da yaptırmayacağımHanımlar tetenoz aşısı hakkındaki görüşleriniz neler? Kimler aşı olup, kimler aşı olmamayı düşünüyor? Ben bir tereddütte kaldım. Doktorum bi sakıncası yok, her hangi bir duruma karşı önlem alıp aşı olmak daha iyi olur dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?
canım bende çok fark var. ilk hamileliğimde bulantım çok olmuştu,bunda yok denecek kadar az oldu.Benim 2. Hamileliğim en az iki haftadır düzenli hissediyorum çok şükür, artık eminim bebeğin hareketleri olduğunailkinde 20. Hafta civarlarında hissetmeye başlamıştım
2 aynı cinsiyet bebek bekleyenlere bir sorum olacak : ilk hamileliğiniz ve bu hamileliğiniz arasında fark var mı ? benim ilk 3 ay çook çok farklı geçti bunda yoğun bulantı iştahsızlık yaşadım ilkinde çok rahat geçirmiştim....
Ben cuma günü yaptrcam canım ve araştırma hastanesi yaptıracağım yerDetaylı ultrasonu devlet hastanesinde yaptırıcak olan varmı canlar.... Ya bizim burda devlet hastanelerinde yapılmıyor sadece risk varsa bakılıyormuş...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?