2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar benimde vajinamin yan tarafina birden agri giriyo bicak kesigi gibi.vajina kemiginde desem daha dogru olur.yürütmuyo adeta.buda 2 gun once basladi.yemek yerken hep yerde bagdas kurarak oturuyom uzun uzun ondan mi acaba dedim

Selamlar anneler
Çok asabiyim ben neden böyle oldum bilmiyorum gözünün üstünde kaşin var deseler bile batıyor. Lütfen geçici bisi olsun kendimi eve kapatıp tek bir insan görmesem diye hayal kuruyorum :)))

ben galiba hissediyorum bebeği, şimdi iki kere yine oldu dediğim şey. bağırsak hareketi değil. zaten göbek deliğime yakın bi yerde oluyor. baloncuk patlıyor sanki içimde. bebek mi acaba gerçekten
Evet o minik balon patlaması hissi bebişin ilk hissettiğin tekmeleri hayırlı olsun canım.

Benim plesanta sol ön duvar yerlesimli 21 haftalık olduk ben daha net hissetmiyorum demek ki bu yüzdenmis :) ayrıca maşallah bebişine

Hay Allah göstermeyince göstermiyor iste. Ben de kismetse yarin ögrenicem görürsek tabi

Selamlar anneler
Çok asabiyim ben neden böyle oldum bilmiyorum gözünün üstünde kaşin var deseler bile batıyor. Lütfen geçici bisi olsun kendimi eve kapatıp tek bir insan görmesem diye hayal kuruyorum :)))
Ben normalde çok sinirli biriyim ama hamileliğimde acayip sakinim kolay kolay sinirlenmiyorum şaşkınım yani herhangi bir durumda kendi kendime sen çoktan deliye dönmüştün hayırdır kızım diyorum

Colcicegi89 canım çok geçmiş olsun dinlen sen hem beden olarak hem de ruhen dinlenmen gerek hep olumlu düşün ben eminim ki senin bebiş 27 değil 40 haftayı bile geçer niye dogmuyorsun dog artık dersin :) tabi sezaryan durumun yoksa

Kızlar selam 21. haftaya detaylı ultrason için kendi dr um haricinde başka bir dr dan randevu aldım. rutin kontrole gittiğim dr um detaylı ultrasondan bahsetmedi bir ay sonrası için randevu yazdı asistanı. Normalde söylemesi gerekmiyor muydu?

Ben normalde çok sinirli biriyim ama hamileliğimde acayip sakinim kolay kolay sinirlenmiyorum şaşkınım yani herhangi bir durumda kendi kendime sen çoktan deliye dönmüştün hayırdır kızım diyorum
Maşallah sana ben normalde bu kadar değildim ya o kadar da telkin ediyorum kendimi umursama boşver görme duyma ... yok yok . Içimden bi canavar cıktı sanki. Geçicidir inşallah çok sıkıcı bisi asabi olmak. Güzel güzel gülmek eğlenmek varken bu haller nedir

Kizlar benimde vajinamin yan tarafina birden agri giriyo bicak kesigi gibi.vajina kemiginde desem daha dogru olur.yürütmuyo adeta.buda 2 gun once basladi.yemek yerken hep yerde bagdas kurarak oturuyom uzun uzun ondan mi acaba dedim
Dün yazmıştım cnm bende de oldu. Bir günden fazla sürdü. Vajinadaki kemik mi yoksa bacakla birleştiği yer mi tarif edemiyorum. Zonklama gibi oldu. Ama bugün geçti. Daha önceki haftalarımda da bir kaç gun olup geçmişti.

söylemesi gerekiyor canım. acaba bir dahaki randevunda mı konuşmayı düşündü?

yaaa çok nadir hissediyorum ama ne güzel bişeymiş teşekkür ederim canım :)
Ben yaklaşık 8-10 gün önce ilk kez hissettim sık sık olmadi bazı günler hiç olmadığı da oldu eğer öyle olursa panik olma. Bugünlerde hergun hissediyorum özellikle acikinca pit pit patlıyor balonlar yemek yolla diyor galiba :)))

yok yok panik olmam inşallah :) zaten çok nadir oluyor. bir de benim ilk hamileliğim ve daha 16+4 üm. çok erken gerçekten net ve sık hissetmek için biliyorum :)

Acaba enfeksiyon falan mi var ki bizde.birden bire yurutmeyen bi ağrı çıktı.rahim agzi falan acilmiyodur degilmi

Kızlar bende bu pit pitlari ayırt edemiyorum bebek mi gaz hareketi mi bilemedim siz nasıl ayırt ediyorsunuz :)

İşte bunlar hep hamilelik hormonları eşimin şakalaşırken bile alınıp ağlama moduna giriyorum yani geçici gerçi sonra lohusalık var
Var da var

Aynıyız canım hafta olarak genelde 12 haftadan sonra riske etmeyip dikiyorlar böyle durumlarda ama bilemiyorum doktor daha iyi bilir tabi çıkabilir de yukarı dikkat et ilaçlarını kullan bakalım. 20. haftadan sonra bebek tam olarak yukarı çıkıyormuş göbek deliği hizasına geliyormuş öyle yazıyordu bende hep korktum bu durumdan doktoruma da hep sordum hatta geçen hafta kanamam olunca da öyle birşey sandım ama doktor iyi dedi bilmiyorum artık. Hiç telaş yapma stres yapma biraz yukarı da çıksa yeter bazısı aşağıda taşırmış bebeği canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…