2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bilemiyorum 2li testimiz normal çıktı 3lüye de gerek yok dedi. Ben mi çok panik yapıyorum acaba?

arayıp sorsan için rahatlar? detaylıyla ikili test farklı. detaylıda fiziksel ve organlarda olabilecek anomalilere bakılıyor. birşey yoktur merak etme ama yaptırmakta yarar var.

Kızlar merhaba
Geldik biz muayeneden :) kızım iyiydi şükür ama hep arkası dönüktü naptıysak yüzünü döndüremedik :) AFP diye yanlış hatırlamıyorsam bir test yaptılar. bakalım sonucu nasıl gelecek. 19 unda olan randevumuzuda 30 una aldık doktorumuz daha iyi olacağını düşündü

Acaba enfeksiyon falan mi var ki bizde.birden bire yurutmeyen bi ağrı çıktı.rahim agzi falan acilmiyodur degilmi
Zannetmiyorum canım. Dediğim gibi üç dört hafta önce de olup geçmişti. Hatta o zaman doktoruma sordum bu tip ağrılar normal demişti. Evvelsi gün gece beni uyutmadi resmen ama bugün geçti. Ben her gittiğimde soruyorum rahim ağzı uzunluğunu normal diyor doktorum.

O tarif edilemeyen kemik ağrısı bende de var sağ bacağımı rahatsız ediyor.. doktora sormadım ama bebek büyüyor diywie ağrıyodur inşallah. Tam vajinayla bacağımın birleştiği yerdeki kemik mi desem kıkırdak mı desem....

Evet benimde orasi.yani vajenin yan tarafi kemik mi kikirdak mi bende anlamadim.yürümekte zorlanıyorum adeta

Cnm benim 2. Hamileligim ilkinde de dusuk tehlikem ve kanamam vardi bunda da oldu ilkinde ilk 3 ay cok kustum 5 kilo zayifladim bunda hic kusmadim da zayiflamadim herkes bu oburunden farkliysa cinsiyette farklidir dedi ama ayni oldu

Kizlar benimde vajinamin yan tarafina birden agri giriyo bicak kesigi gibi.vajina kemiginde desem daha dogru olur.yürütmuyo adeta.buda 2 gun once basladi.yemek yerken hep yerde bagdas kurarak oturuyom uzun uzun ondan mi acaba dedim
Cnm bende o hep var doktorum benek asagiya yerlesmis demisti ama bu gunlerde daha da cogaldi daha randevuma var ama eger duramazsam tekrardan gidicem doktora

Ay saka yapiyosun bebek asagiya yerlesince mi oluyor o ağrı??kaçıncı jaftada basladi senin?
Cnm ilk gittigimden beri soyledi asagida oldugun cok is yapma hemen yirulursun dedi gercekten de oyle oluyor bebek buyudukce daha da zorlar o yuzden yorma kendini dedi.. ablamda da bebek asagi yerlesmisti ablam son 2 ay cok cekti dogru duzgun yuruyemiyirdu bile insallah oyle olmaz yaaaaa

Ben

imde aklima bugun geldi acaba acilma filan oluyir ondan mi agriyor diye bilemedim bak simdi daha cok aklima takildi

ay Allah korusun rahimde acilma falan olmasin yaaa Allah korusun yarabbim bana normal gelmedi bu vajen agrisi ne bilim

Aynen oyle bir agri ama ben de ayda bir falan oluyor o da birgün sürüp geçiyor. Doktorum bana normal dedi. Apaçık tarif ettim ağrıyı. Şimdiye kadar bebek aşağıda vs gibi bişey de demedi. Çarşamba kontrole gideceğim o zaman sorarım yine.

Geçecek canım ah bu hormonlar yok mu

Benimde en çok yemek yerken tekmeler oluyor yemek yemek bu bebişleri neden bu kadar etkiliyor anlayamadım
Evet ya geçen gün kahvaltıyı biraz geç yaptım. Yataktan kazıyamadım kendimi. Yemek yerken bi takla atmadı herhalde içerde. Dedim çooocuğumu kurutmuşum acından ölmüş zavallım

Selam kızlar
Arada girip bakıp denk geldiğim yerde yazıyorum ama aktif olamıyorum
Kızım ateşli 4 gündür, ciddi birşeyi yok şükür faranjit dedi dr bugün. Ben ilaç kullanmayı hiç sevmem, 4 gündür de baskılamadım ateşini kendi kendine çıkıp iniyor ama 3 günü geçince bir sorun var demektir, ateş mikrobu alt edemiyor. Göğüsten öksürmeye başladı mecbur antibiyotik verdi dr. Nefret ediyorum şu hastalıklar karşısında çaresiz kalmaktan

Bu arada oğlum son üç gündür bildiğiniz tekme atıyor. Bir hafta öncesine kadar dalgalanmaları hissediyordum ama dün özellikle elimi karnıma koydum tekmelemeye başlayınca, bildiğiniz elimle de hissettim:)
Bence doğunca felaket birşey olucak bu zıpır. Bıgün 18+0 ım. Kızımın tekmelerini teee 21.-22. Haftada hissetmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…