2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bence garanticiler kesinlikle Türkiye'deki bazı doktorlar gibi karambole iş yapmıyorlar
Birşeyi 10 kere düşünüyorlar
Bazen çoook sıkıcı oluyor

Slm arkadaşlar,benim gibi hala uyumayanlara iyi geceler :)
Bir sorum olacak,detaylı ultrason yaptırmayı düşünmeyen var mı?
Benim 2. Gebeliğim ,5 yıl önce oğlumda yaptırmamıştım bu hamileliğimde de kararsız kaldım .
2.sorumda 2. Gebeliği olanlar hareketleri ne zaman hissettiniz ve gün içinde ne sıklıkta?

Canim ben de yurtdisindayim 13. Haftada gittigimde sordum bakmadi bile erkek mi kiz mi diye. Bi dahaki randevuda belki görürüz dedi. Sanirim tahmin edip yanilmak istemiyorlar. Bakalim insallah hersey yolundadir ve gösterir de bugün görürüz.

Bende baktım bebek arabalarına kafamda iki model var bakalım. Park yatak almıcam hem sevmiyorum hem yatağımın yanına sığmaz. Ben sanrıım ya sepet beşik ya da ahşap beşiklerden alıcam bakalım. Çok detay var malzeme var bende liste yapıcam ekleme yapıcam aklıma geldikçe. Bir de eylül ayı bebeği kıyafet ne alıcam bilemiyorum Yalova'ya gitmiştik haftasonu Özdilekten tam takım hastane çıkışı, uyku seti, nevresim, tulum, 3'lü çıtçıtlı badi ve nohut battaniye aldım

Günaydın arkadaşlar 4 gündür çok kötü boğazım ağrıyor öksürüyorum geçmesi için ne yapabilirim
Günaydın,ıhlamur falan bu tarz ağrılara geçici çözüm oluyor;bende doktora gitmemek için direnmiştim ateşim çıkıncaya kadar sonradında parolün serumunu taktılar,dr a git ya da sağlık ocağına görün,geçmiş olsun

selam canım. benim ikinci hamileliğim. senle sat aynı. hiç hareket hissetmiyorum delircem. ilkinde 17 de hissediyodum 16 da bi kıpırtılar vardı. bunda tık yok !!!

selam canım. benim ikinci hamileliğim. senle sat aynı. hiç hareket hissetmiyorum delircem. ilkinde 17 de hissediyodum 16 da bi kıpırtılar vardı. bunda tık yok !!!
Aaaa ewt aynıymış :) ilkim sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak
Oğlumda 20. Haftada direkt güm diye vurduğunu hissetmiştim öyle kıpırtıda değil
Bu gebeliğimde ara ara kıpırtı oluyor gibiydi şimdi yok diyorum gazmıymış

Kızımda kelebek hareketlerini 16. Haftada hissetmiştim ama oğlumda 13. Haftadan sonra hissetmeye başladım 19. Haftadan beri de tekme olarak hissediyorum dün gece baya bi tekmeledi hatta. Kızımda da ayrıntılı yaptırmıştım bunda da ayrıntılı yaptıracağım 10 gün kadar sonra.

Umarım çok merak ettim kontrolden gelince yazın yine sizin kaçıncı bebiş olck ilk bebekse insan kız da olsa erkek de olsa cinsiyetini öğrenmekten çook mutlu oluyor

Ayrıntılı ultrason ilkinde de yaptırmıştım bunda da yaptıracağım ayrıntılı ultrasonun önemli olduğunu düşünüyorum.... bebeğin tüm organlarına herşeyine en küçük ayrıntıya bakıyorlar, allah korusun bazı aksi durumlar görülürse takip edilip bebek doğar doğmaz müdahale edebilme durumları oluyor . Yalnız ben istanbul avrupa yakasındayım medipol mega hastanesine gidiyorum 700 tl ayrıntılı ultrason direkt hastanemde yaptjracağım için fiyat araştırmadım ama heryerde mi bu fiyatlar merak ettim

Bebek hareketi konusu da ilk hamileliğimde 20. Hafta civarlarında hissetmiştim bunda en az 2 haftadır bariz hissediyorum.... 1 gün içerisinde çok defa

Merhaba
Ben de eylül annesi olmaya adayım inşallah
Benim sormak istediğim bir şey var, aranızda karpal tünel sendromu yaşayan var mı?
Benimki o kadar ağır geçiyor ki hem sağ ve sol elimde ilk üç parmağımı hissetmiyorum hem ağrı var hem de aşırı derecede şişiyor.
Doktorum yapılacak bir şey olmadığını çok dayanılmaz hale gelirse ortopediye gitmemi onun bileklik vereceğini söyledi ama o da işe yarar mı bilmiyorum

Bir de alışveriş konuları konuşuluyor bende kızımın kıyafet eşya ve oyuncklarının çoğu duruyor park yatak, beşik, bebek arabası, araba koltuğu, mama sandalyesi, ana kucağı, bebek bakım çantası vs vs vs herşeyi de almışız ona mübarek . bunda da aynılarını kullanacağım. hele bir de kız olursa kıyafet bile almama gerek kalmaz 1 hastane çıkışı takımı belki

gunaydın kızlar musmutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle :) ya birşey sorucam kilo durumlarınız ne alemde.
ben 52 ile hamile kaldım 58 olmusum yani 4 ayda 6 kilo almısım boyumda 1.75 aslında göstermiyorum. 17+3 olduk bugun. daha sonrasında çok kilo alırmıyım acaba ilk hamileliğim. önemli değil kilo almak benım ıcın bebeğim iyi olsun ama insan yinede takıyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…