- 8 Şubat 2018
- 883
- 1.066
- 33
- 32
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #19.541
Nasıl güzel çıkmış maşallahhKızlar 20. Haftada oğlum artık ben burdayım diyor :)
Canım sen bursada zübeyde hanıma gidiyosun dimi hangi doktor acaba detaylı yaptırmak istiyorum ama özel de çok uçuk fiyatlarBenim yapılacak doktorum kendi dedi hem de istiyoruz diye
Çok güzel çıkmış maşallah Ben hala dümdüz sinirlerim bozuldu artık ne hateketini hissediyorum nede göbeğim var bazen bu nasıl hamilelik diye söyleniyorumKızlar 20. Haftada oğlum artık ben burdayım diyor :)
Oy oy oy lohusalikta var dimi kendime.de üzülüyorum da vah etrafimdakilere:)))) ya da beni bi dağ başına tek başına koysunlar herkes rahat olsun :)))))İşte bunlar hep hamilelik hormonları eşimin şakalaşırken bile alınıp ağlama moduna giriyorum yani geçici gerçi sonra lohusalık var
Var da var
Çok tatlı bir göbek maşallahKızlar 20. Haftada oğlum artık ben burdayım diyor :)
Haha arkadaşım ya aman ne yapalım biz hamileliğin sıkıntısını çekiyoruz ağrısını Doğum biraz etraftakilerde hissetsin değil miOy oy oy lohusalikta var dimi kendime.de üzülüyorum da vah etrafimdakilere:)))) ya da beni bi dağ başına tek başına koysunlar herkes rahat olsun :)))))
Canim rahimde acilma ağrısı bildigin adet sancısı gibi rahat ol o agri rahim büyüdüğü için basınc yapıyordur ondan kaynaklidiray Allah korusun rahimde acilma falan olmasin yaaa Allah korusun yarabbimbana normal gelmedi bu vajen agrisi ne bilim
Benimde akşamları bir gerginlik oluyor.Sanki yırtılacak gibi...Kızlar karnı akşama doğru şişen var mı çok şişiyor patlatacak gibi korkuyorum nedenböyle oluyor
Benim 2. Hamileliğim en az iki haftadır düzenli hissediyorum çok şükür, artık eminim bebeğin hareketleri olduğunailkinde 20. Hafta civarlarında hissetmeye başlamıştım
2 aynı cinsiyet bebek bekleyenlere bir sorum olacak : ilk hamileliğiniz ve bu hamileliğiniz arasında fark var mı ? benim ilk 3 ay çook çok farklı geçti bunda yoğun bulantı iştahsızlık yaşadım ilkinde çok rahat geçirmiştim....
Kızlar merhaba
Geldik biz muayeneden :) kızım iyiydi şükür ama hep arkası dönüktü naptıysak yüzünü döndüremedik :) AFP diye yanlış hatırlamıyorsam bir test yaptılar. bakalım sonucu nasıl gelecek. 19 unda olan randevumuzuda 30 una aldık doktorumuz daha iyi olacağını düşündü
Ben maşallah artık tekmelerini çok sık ve net olarak hissediyorum endişelerim azaldı çok şükür darısı sanaÇok güzel çıkmış maşallah Ben hala dümdüz sinirlerim bozuldu artık ne hateketini hissediyorum nede göbeğim var bazen bu nasıl hamilelik diye söyleniyorum
Yok bulunmadı yurtdışındayım burda 16 dan önce söylemiyorlar,doktor göstermek istemiyor dedi :)
benim düşüncelerim dua gibi kabul oldu
Erkek olsa daha iyi olur diyordum mantıken :)ilki de erkek
Sürpriz hamile olmazsam uzun yıllar bebek istemem diyordum :)
Sürpriz erkek bebek :)
Evet aynen öyle inş yarın netleşir ikisi bir arada büyür oğluma aslında bir kardeş çok iyi gelecek çünkü çok sosyal bir çocuk zaten seneye okula da başlayacak burda Üç yaş mecburi okul var Ve eğitimleri çok güzel oğlumda sosyal zaten gerçi ona bir aktivite bulmam gerekiyor okul yardımcı olacak banaGönlünden ve aklından geçenler olmuş aslında, ne güzel bir şey
Yok bulunmadı yurtdışındayım burda 16 dan önce söylemiyorlar,doktor göstermek istemiyor dedi :)
benim düşüncelerim dua gibi kabul oldu
Erkek olsa daha iyi olur diyordum mantıken :)ilki de erkek
Sürpriz hamile olmazsam uzun yıllar bebek istemem diyordum :)
Sürpriz erkek bebek :)
Evet canım ilk hamileligimde çok rahat hattta normalden daha saglikliydim ama bunda felegim şaştı :) ve bebegim kız
canım ben ilk hamileliğimde yaptırmadım.dr a sormuştum.o da "tetanoz aşısı sağlıklı,tam teşekküllü hastanelerde doğum yapmayacaklar için gerekli ama sen hastanede doğum yapacağın için gerek yok" demişti. o yüzden yaptırmadım.bunda da yaptırmayacağım
canım bende çok fark var. ilk hamileliğimde bulantım çok olmuştu,bunda yok denecek kadar az oldu.
Cnm benim 2. Hamileligim ilkinde de dusuk tehlikem ve kanamam vardi bunda da oldu ilkinde ilk 3 ay cok kustum 5 kilo zayifladim bunda hic kusmadim da zayiflamadim herkes bu oburunden farkliysa cinsiyette farklidir dedi ama ayni oldu
Benım ıkı hamileliğim aynı, bol iştahlı sıfır kusmalı. Çok kılo almalı, ılk uc ay uyumalı.
Ayrıntılı içinmi 30 Nisan dedi ??
Amin inşallah canım ben bi garip hamileyim başından beri hiç hamile gibi olmadım mide bulantısı vs ama bu tekme olayı artık çok istiyorum yaşamayı ilk bebek olduğu için sanırım şuan 19 haftamdayım 20 21 de hissederim inşallah umarımBen maşallah artık tekmelerini çok sık ve net olarak hissediyorum endişelerim azaldı çok şükür darısı sana
Evet aynen öyle inş yarın netleşir ikisi bir arada büyür oğluma aslında bir kardeş çok iyi gelecek çünkü çok sosyal bir çocuk zaten seneye okula da başlayacak burda Üç yaş mecburi okul var Ve eğitimleri çok güzel oğlumda sosyal zaten gerçi ona bir aktivite bulmam gerekiyor okul yardımcı olacak bana
Okuldan sonra evde kardeş olur bende bir yıl aradan sonra artık iyi bi international okulda iş bulursam çalışırım şimdilik planlarım bunlar başka bir sürpriz bozmazss
Anadolu yakasında tam olarak nerde oturuyosunuz en yakın hastaneleri bakıp ararsan söylerler canım nöbetçi doktor varsa ciddi bişeymi geçmiş olsunİstanbul anadolu yakasında acilinde kadın doğum uzmanı bulunan bir özel hastane biliyorsanız yazaabilir misiniz ağır kalça ve kasık ağrısı yaşıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?