2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İşte bunlar hep hamilelik hormonları eşimin şakalaşırken bile alınıp ağlama moduna giriyorum yani geçici gerçi sonra lohusalık var
Var da var
Oy oy oy lohusalikta var dimi kendime.de üzülüyorum da vah etrafimdakilere:)))) ya da beni bi dağ başına tek başına koysunlar herkes rahat olsun :)))))

Oy oy oy lohusalikta var dimi kendime.de üzülüyorum da vah etrafimdakilere:)))) ya da beni bi dağ başına tek başına koysunlar herkes rahat olsun :)))))
Haha arkadaşım ya aman ne yapalım biz hamileliğin sıkıntısını çekiyoruz ağrısını Doğum biraz etraftakilerde hissetsin değil mi

Benım ıkı hamileliğim aynı, bol iştahlı sıfır kusmalı. Çok kılo almalı, ılk uc ay uyumalı.

Ayrıntılı içinmi 30 Nisan dedi ??

Çok güzel çıkmış maşallah Ben hala dümdüz sinirlerim bozuldu artık ne hateketini hissediyorum nede göbeğim var bazen bu nasıl hamilelik diye söyleniyorum
Ben maşallah artık tekmelerini çok sık ve net olarak hissediyorum endişelerim azaldı çok şükür darısı sana

Gönlünden ve aklından geçenler olmuş aslında, ne güzel bir şey

Gönlünden ve aklından geçenler olmuş aslında, ne güzel bir şey
Evet aynen öyle inş yarın netleşir ikisi bir arada büyür oğluma aslında bir kardeş çok iyi gelecek çünkü çok sosyal bir çocuk zaten seneye okula da başlayacak burda Üç yaş mecburi okul var Ve eğitimleri çok güzel oğlumda sosyal zaten gerçi ona bir aktivite bulmam gerekiyor okul yardımcı olacak bana
Okuldan sonra evde kardeş olur bende bir yıl aradan sonra artık iyi bi international okulda iş bulursam çalışırım şimdilik planlarım bunlar başka bir sürpriz bozmazss

Yurtdışında Niye söylemiyorlar acaba 16 haftadan önce yanılma ihtimali olduğu için mi, ben 15 haftalıkken gitmiştim kız olabilir dedi ama kesin demedi çok da hareket ediyordu bebek ben de emin olamıyorum arada kaldım böyle

Evet canım ilk hamileligimde çok rahat hattta normalden daha saglikliydim ama bunda felegim şaştı :) ve bebegim kız

Cnm benim 2. Hamileligim ilkinde de dusuk tehlikem ve kanamam vardi bunda da oldu ilkinde ilk 3 ay cok kustum 5 kilo zayifladim bunda hic kusmadim da zayiflamadim herkes bu oburunden farkliysa cinsiyette farklidir dedi ama ayni oldu

Benım ıkı hamileliğim aynı, bol iştahlı sıfır kusmalı. Çok kılo almalı, ılk uc ay uyumalı.

Ayrıntılı içinmi 30 Nisan dedi ??

Çoğu kişinin farklı geçmiş hamilelikleri, benim de çok farklıydı kızdır o zaman bu da herşeyin hayırlısı . ben de arada kalmıştım ayrıntılı ultrason da daha 21 mayısta benim

Ben maşallah artık tekmelerini çok sık ve net olarak hissediyorum endişelerim azaldı çok şükür darısı sana
Amin inşallah canım ben bi garip hamileyim başından beri hiç hamile gibi olmadım mide bulantısı vs ama bu tekme olayı artık çok istiyorum yaşamayı ilk bebek olduğu için sanırım şuan 19 haftamdayım 20 21 de hissederim inşallah umarım

İstanbul anadolu yakasında acilinde kadın doğum uzmanı bulunan bir özel hastane biliyorsanız yazaabilir misiniz ağır kalça ve kasık ağrısı yaşıyorum..

Benimki de 4 yaşında olck iki ay sonra ben bir sonraki yıl anaokuluna vereceğim eylülde yeni bebek gelince vermek istemiyorum bu sefer bebek geldiği için okula verdiler beni düşüncesine kapılabilir iç dünyasında diye düşünüyorum. Burda mecburi değil zaten anaokulu biliyosundur küçük olan da 2 yaşında olduğunda onu da kreşe verip ben de artık iş hayatıma dönerim Allah kısmet ederse.... ben de eşim de 3. Çocuk düşünmüyoruz ama sürpriz gibi bir durum olur mu nasıl oluyor bu sürprizler bilemiyoruuum

İstanbul anadolu yakasında acilinde kadın doğum uzmanı bulunan bir özel hastane biliyorsanız yazaabilir misiniz ağır kalça ve kasık ağrısı yaşıyorum..
Anadolu yakasında tam olarak nerde oturuyosunuz en yakın hastaneleri bakıp ararsan söylerler canım nöbetçi doktor varsa ciddi bişeymi geçmiş olsun

Bebek arabalarına bile bakmaya başladım ben yavaştan. Araştırması zaman alıyor diye herşeyine bakıyorum. Park yataklara da baktım ebebekte bi iki model vardı oradaki satıcı park yatakların uzun süre kullanılabileceğini söyledi ama araştırma işine girdim ben yine. Ne kadar çok detay varmış bebekler için Kafayı yiyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…