2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar bu kilo olayini cokta takmayin yaa ben 53 ile kaldim suan 60 kiloyum:)))))
Napim arkadas acikiyorum midem kaziniyor ekmeksiz doymuyorum.sabahlari haslanmis yumurta peynir zeytin vs yesemde hemen acikiyorum.illa ekmek pogaca tost türü seyler olacak.fast food da yiyorum zaten.unutmayin bu kilonun birazi da ödem.adet görmüyoruz haliyle

İstanbul anadolu yakasında acilinde kadın doğum uzmanı bulunan bir özel hastane biliyorsanız yazaabilir misiniz ağır kalça ve kasık ağrısı yaşıyorum..
Gittin mi hastaneye devamını okuyamadim sayfaların henüz.
Istanbulda değil ama istanbula yakın Gebze Anadolu Sağlık Merkezinde var .

Umarım çok merak ettim kontrolden gelince yazın yine sizin kaçıncı bebiş olck ilk bebekse insan kız da olsa erkek de olsa cinsiyetini öğrenmekten çook mutlu oluyor
benim ilk hamileligim acayip heyecanliyim. Kiz yada erkek cok önemli degil ama insan ister istemez bilmek istiyor. Zaten bu seferde söylemezse türkiyeye gelip baktiririm artik :)

selam canım. benim ikinci hamileliğim. senle sat aynı. hiç hareket hissetmiyorum delircem. ilkinde 17 de hissediyodum 16 da bi kıpırtılar vardı. bunda tık yok !!!
Benimde 2. Hamileligim oğluma 18 de hissetmistim oğlum ultrasonda da kıpır kıpır görünüyordu hep.
Bu bebis ne kipirdiyor ne cinsiyet gösteriyor. sürekli uyuyor koca kafa olacak

Bende çok takiyorum 7 kilo aldım. Bir aydır dikkat ediyorum (yani günde 3 ekmek pogaca simit i azalttim gunde yarim ekmek yiyiyorum )akşam yürüyüşe başladım sadece 1 kilo aldım bu ay .inşallah doğuma kadar yuruyecegim birde aburcuburu kesersem tamamdır. Şuan 66 kiloyum
Boyum da 167 cm.

Çok net pipi ve testis gördüm :) herşey iyiymiş çok şükür. 360 gr olmuş nekadar büyükk :)) 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason var.
Maşallah kocaman olmuş gerçekten, bu cumarteside benim kontrolüm var tembel bebeğim inşallah cinsiyetini de gösterir
Oglumdan her eşyası hazır ama yinede birseyler almak istiyorum .
Ana oğul sağlıkla tamamlayın 9 ayinizi

Medipol esenlerde 240 lira + muayene

Kızlar sağlık ocağı beni çağırdı.Tetanoz aşısı oldum.1ay sonra 2. Dozunu olmam gerekiyormuş sizler yaptirdinizmi?
Aynı zamanda bebeğimin kalp atışlarını dinlettirdi ufak bi doppler ile.Bacaklarıma ödem varmı diye baktı tansiyon ölçtu ve kan şekeri baktı parmaktan.

merhaba sizin bu yazıyı okuyana kadar sadece bende var zannediyodum .Bende eylül annesiyim inşaAllah sağ elimin işaret parmağı her sbah kalktığımda inanılmaz ağrıyor hafif şişlikte oluyor dr.a gittiğimde sorucam bakalım benimdemi o dediğiniz sendrom

canım ben son 10 günde 1.5 kg aldım

ben de 66 yım boyum 158

bende dün gittim aşımı oldm tekrar cagırdı haziran gibi. kalp atısı dinledik ama kan şekerine bakmadılar bak eksik iş yapmışlar :)))

İnşallah görürsün artık canım. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza :)

Kızlar bu çanta nasıl? Yoyko marka hepsi burada da fiyatı da güzel 179 mu ne galiba. Baya özelliği var termal göz, arabaya takma, hırsız güvenliği iç cepleri falan yorum vardı baya ve herkes çok memnun kalmış ne diyorsunuz?

Eklentiler

• bebek çanta.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 96
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…