- 8 Şubat 2018
- 883
- 1.066
- 33
- 32
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #19.621
Ben sanki bunu bi sitede 350 liraya görmüştüm ve çok beğenmiştim. O farklı markamıydı acaba.Kızlar bu çanta nasıl? Yoyko marka hepsi burada da fiyatı da güzel 179 mu ne galiba. Baya özelliği var termal göz, arabaya takma, hırsız güvenliği iç cepleri falan yorum vardı baya ve herkes çok memnun kalmış ne diyorsunuz?
merhaba sizin bu yazıyı okuyana kadar sadece bende var zannediyodum .Bende eylül annesiyim inşaAllah sağ elimin işaret parmağı her sbah kalktığımda inanılmaz ağrıyor hafif şişlikte oluyor dr.a gittiğimde sorucam bakalım benimdemi o dediğiniz sendrom
sizin bayağı çokmuş benim tek parmağımda neyseki çok şükür.ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SİZE DEBelki de olabilir sizinki de ona benziyor sanki. Ama yine de şanslısınız benim iki elimde de üçer parmağım bu şekilde ve hiç geçmiyor ne gece ne sabah ne gündüz
53 ile başladım bende 60 oldum cnm ..üstelik sabah sadece simit yiyorum çok ekmek tüketen biri de değilim ama makarnayı biraz fazla kaçırıyorum herhalde bendesende çok zayıfmıssın canım ya bu aylardan sonra daha çok kilo almaktan korkuyorum. alışkın olmadığımızda kilo almak garip geliyor sanırım :) bebişlerimiz kilo alsın tek istediğim bu. ama işte hızla kilo almak ne kadar sağlıklı bilmiyorum. doğuma kaç kilo ile gideriz bu gidişle allah kerim
Kızlar bu çanta nasıl? Yoyko marka hepsi burada da fiyatı da güzel 179 mu ne galiba. Baya özelliği var termal göz, arabaya takma, hırsız güvenliği iç cepleri falan yorum vardı baya ve herkes çok memnun kalmış ne diyorsunuz?[/QUOTE
Valla çok kullanışlı görünüyor şıkta...
Bnde 53.5 la başladım 58 oldum hızlı mı gidiyoruz ne korkmaya başladım ben abur çubur ve tatlıda aşırıya kaçırıyorum bide senin dediğin gibi mantı makarna53 ile başladım bende 60 oldum cnm ..üstelik sabah sadece simit yiyorum çok ekmek tüketen biri de değilim ama makarnayı biraz fazla kaçırıyorum herhalde bende
Ben sanki bunu bi sitede 350 liraya görmüştüm ve çok beğenmiştim. O farklı markamıydı acaba.
Baktım şimdide benim gördüğüm farklı bir marka ama çantalar çok benzer canım. Ama çok kullanışlı duruyorlar.Bilmem ki canım ben yine bakayım fiyatına yanlış mı baktım acaba ama beğendim yani çantayı özelliklerimi falan kalitesi de iyiymiş yorumlara göre hepsi burada da canım
sizin bayağı çokmuş benim tek parmağımda neyseki çok şükür.ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SİZE DE
Baktım şimdide benim gördüğüm farklı bir marka ama çantalar çok benzer canım. Ama çok kullanışlı duruyorlar.
Maşallah canım cinsiyet belli miSlm kızlar
Takip ediyorum epeydir yazmadım
Oh oh haftalar ilerliyor maşallah
Ben de biraz kilom vardı ama bunda diğer hamileliklerime nazaran daha yavaş gidiyorum 74.5 la hamile kaldım 78 im şimdi 3.5 kilo almışım
Yarin kontrolüm var 9.30 da sorunsuz geçer inş
Bebek hareketlerini bende çok nadir hissediyorum
Karnım büyüdü belli oluyor artik dışardan bakan hamilemisin diyor :))
Bence alma çünkü sende acıbademde doğum yapacaksın. Onlar anne bebek çantası veriyor ben epey süre onu kullandım:) yaza doğru sırt çantası aldım.Evet canım kullanışlı duruyor aparatları olması çok güzel aklımda yani. Hem şık hem çok hantal da değil gibi
Evet canım doktorda aynısını dedi buaralar fazla alırsın diye ama yediklerimize dikkat etmekte fayda var napimmm çok seviyorum bende makarnayı :))Bnde 53.5 la başladım 58 oldum hızlı mı gidiyoruz ne korkmaya başladım ben abur çubur ve tatlıda aşırıya kaçırıyorum bide senin dediğin gibi mantı makarna.
Gerçi en fazla annenin kilo aldigi haftalar 16. -24. Haftalar arasiymis canım.Son 2 ayda bebek alırmış kiloyu.
Bence alma çünkü sende acıbademde doğum yapacaksın. Onlar anne bebek çantası veriyor ben epey süre onu kullandım:) yaza doğru sırt çantası aldım.
Bende ayni cnm bir iki parca kiyafet tamam zaten cinsiyetimizi de ogrendik bu da kiz o yuzden cok bisey almicazBir de alışveriş konuları konuşuluyor bende kızımın kıyafet eşya ve oyuncklarının çoğu duruyor park yatak, beşik, bebek arabası, araba koltuğu, mama sandalyesi, ana kucağı, bebek bakım çantası vs vs vs herşeyi de almışız ona mübarek . bunda da aynılarını kullanacağım. hele bir de kız olursa kıyafet bile almama gerek kalmaz1 hastane çıkışı takımı belki
Yaaaa yarama tuz bastiniz. Bende cok yiyorum gerci bu hafta ekmegi azalttim ama bakalim devami gelicek miEvet canım doktorda aynısını dedi buaralar fazla alırsın diye ama yediklerimize dikkat etmekte fayda var napimmm çok seviyorum bende makarnayı :))
Gozunaydin cnmKizlar doktordan ciktik yüzde 80 kiz dedi. Insallah degismez cünkü ilk saniyeden itibaren alistim bile. Ama 2 hafta sonra türkiyeye gelmisken bidaha baktiricaz iyice emin olmak icin. 17. Haftada hala kesin dememesi doktorun bi enteresan. Ve 19 cm 150gr olmus bile masallah.
Bende çok takiyorum 7 kilo aldım. Bir aydır dikkat ediyorum (yani günde 3 ekmek pogaca simit i azalttim gunde yarim ekmek yiyiyorum)akşam yürüyüşe başladım sadece 1 kilo aldım bu ay .inşallah doğuma kadar yuruyecegim birde aburcuburu kesersem tamamdır. Şuan 66 kiloyum
Boyum da 167 cm.
53 ile başladım bende 60 oldum cnm ..üstelik sabah sadece simit yiyorum çok ekmek tüketen biri de değilim ama makarnayı biraz fazla kaçırıyorum herhalde bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?