2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben sanki bunu bi sitede 350 liraya görmüştüm ve çok beğenmiştim. O farklı markamıydı acaba.

Belki de olabilir sizinki de ona benziyor sanki. Ama yine de şanslısınız benim iki elimde de üçer parmağım bu şekilde ve hiç geçmiyor ne gece ne sabah ne gündüz

Belki de olabilir sizinki de ona benziyor sanki. Ama yine de şanslısınız benim iki elimde de üçer parmağım bu şekilde ve hiç geçmiyor ne gece ne sabah ne gündüz
sizin bayağı çokmuş benim tek parmağımda neyseki çok şükür.ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SİZE DE

53 ile başladım bende 60 oldum cnm ..üstelik sabah sadece simit yiyorum çok ekmek tüketen biri de değilim ama makarnayı biraz fazla kaçırıyorum herhalde bende

53 ile başladım bende 60 oldum cnm ..üstelik sabah sadece simit yiyorum çok ekmek tüketen biri de değilim ama makarnayı biraz fazla kaçırıyorum herhalde bende
Bnde 53.5 la başladım 58 oldum hızlı mı gidiyoruz ne korkmaya başladım ben abur çubur ve tatlıda aşırıya kaçırıyorum bide senin dediğin gibi mantı makarna .
Gerçi en fazla annenin kilo aldigi haftalar 16. -24. Haftalar arasiymis canım.Son 2 ayda bebek alırmış kiloyu.

Ben sanki bunu bi sitede 350 liraya görmüştüm ve çok beğenmiştim. O farklı markamıydı acaba.

Bilmem ki canım ben yine bakayım fiyatına yanlış mı baktım acaba ama beğendim yani çantayı özelliklerimi falan kalitesi de iyiymiş yorumlara göre hepsi burada da canım

Bilmem ki canım ben yine bakayım fiyatına yanlış mı baktım acaba ama beğendim yani çantayı özelliklerimi falan kalitesi de iyiymiş yorumlara göre hepsi burada da canım
Baktım şimdide benim gördüğüm farklı bir marka ama çantalar çok benzer canım. Ama çok kullanışlı duruyorlar.

Eklentiler

• DB72594A-B3E1-4443-8B9F-6F104E610E4C.webp
    11 KB · Görüntüleme: 84
Slm kızlar
Takip ediyorum epeydir yazmadım
Oh oh haftalar ilerliyor maşallah
Ben de biraz kilom vardı ama bunda diğer hamileliklerime nazaran daha yavaş gidiyorum 74.5 la hamile kaldım 78 im şimdi 3.5 kilo almışım
Yarin kontrolüm var 9.30 da sorunsuz geçer inş
Bebek hareketlerini bende çok nadir hissediyorum
Karnım büyüdü belli oluyor artik dışardan bakan hamilemisin diyor :))

Maşallah canım cinsiyet belli mi

Evet canım doktorda aynısını dedi buaralar fazla alırsın diye ama yediklerimize dikkat etmekte fayda var napimmm çok seviyorum bende makarnayı :))

Bence alma çünkü sende acıbademde doğum yapacaksın. Onlar anne bebek çantası veriyor ben epey süre onu kullandım:) yaza doğru sırt çantası aldım.

Öyle mi canım kullanışlı oluyor mu? her Acıbadem veriyor mu acaba burada doğum yapan bir arkadaş daha var ona sorayım bakalım. Ben mevlidi hem burada hem İstanbul'da yapıcam da lazım olur diye ama kullanışlıysa almayayım tabii canım

Bende ayni cnm bir iki parca kiyafet tamam zaten cinsiyetimizi de ogrendik bu da kiz o yuzden cok bisey almicaz

Evet canım doktorda aynısını dedi buaralar fazla alırsın diye ama yediklerimize dikkat etmekte fayda var napimmm çok seviyorum bende makarnayı :))
Yaaaa yarama tuz bastiniz. Bende cok yiyorum gerci bu hafta ekmegi azalttim ama bakalim devami gelicek mi

Gozunaydin cnm

Bende abur cubur çok yiyorum ozellıkle çikolata tatlı canım hep istiyo.

napıcaz bilmiyorum çok hızlı kilo almışız :) hamur işi tatlı yemiyim diyorum ama dayanamıyorum. aslında çok fazla ekmek hamur işi vs yiyen biri değilim zaten zayıftım hamile olmadan önce bu kilo nasıl alındı ben bile bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…