2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
evet bol bol su iç.... onun haricinde tatlı tarzı şekerli yiyeceklerden uzak dursan, hamur işinde aşırıya kaçmasan, bol salata sıvı yiyecek içecekler.... o zaman çoook çok fazla almazsın bence canım biraz da bünyeye bağlı. Ben ilkinde evet zayıftım baya kilo aldım ama çok fazla tatlı tüketmiştim. Bunda Allahtan canım istemiyor

Ayyy benim gibi varmis demekki ekmekle ask yasayan

Aslında boyunuz uzunmuş ama hızlı kilo almışsınız ödem ya da şişlik mi oluştu acaba vücutta, Bazen hamilelikte oluyor doğum sonrası süreçte geçiyor

Bence veriyordur canım tüm acıbademler. Bence gayet büyük ve kullanışlı. İlk tatilimizde kızım 3 aylıktı onu resmen valiz niyetine kullanmıştım:) kola asılan modellerden. Zaten evden arabaya kadar taşıyorsun çantayı,sonrada bebek arabasına asıyorsun yada koyuyoyırsun işte.. çocuk yürümeye başladıktan sonra özellikle yazın devamlı dışarda olunduğu için sırt çantası pratik ve kullanışlı oluyor.

Gittin mi hastaneye devamını okuyamadim sayfaların henüz.
Istanbulda değil ama istanbula yakın Gebze Anadolu Sağlık Merkezinde var .

Gidemedim malesef gece 4 hastaneyi aradım hiç birinin acilinde kadın doğumcu yoktu. Sabah kalktığımda ağrı geçmişti.. gündüz de iş yerinse olduğum için gidemiyorum.. allaha emanet gidiyoruz sorun yoktur umarım...

canım ben ankaradayım da burada çok bilinen iki tane doğum hastanesi var oranın acillerinde hep oluyor uzman doktor. sen de istanbuldaydın sanırım. istanbulda da doğumevi tarzı hastaneler varsa araştırıp bakabilirsin, ya da büyük üniversite hastanelerine de.

Devletlerde var hep kadın doğum acili ama kanaman yoksa bakmıyorlar nasıl bir zihniyetse.. illa o bebek düşüyo olacak ağrım var deyince şimdi git polikliniğe git diyorlar .. biraz araştıracağım ...

Devletlerde var hep kadın doğum acili ama kanaman yoksa bakmıyorlar nasıl bir zihniyetse.. illa o bebek düşüyo olacak ağrım var deyince şimdi git polikliniğe git diyorlar .. biraz araştıracağım ...
ay yuh ya nasıl mantık o. devlette her şey son noktada maalesef. senin neler yaşadığını asla düşünmüyorlar. bebeğe de genetik test yapmak için en az 3 tane düşük yapmanı istiyorlar. Allah kimseyi düşürmesin, muhtaç da etmesin.

Olur mu canın ağrıların olunca bakarlar ama alttan bakılıyolar diye biliyorum kim bazı doktorlar yani illa kanaman olması gerekmiyorr

Tamam o zaman şimdilik almayayım canım zaten çok masraf var nereden kıssam kardır şu an yani.

Maşallah canım.. Çok iyi gelişimi benimde 17. haftada geçen hafta 190 gr 15:5 cm dedi seninkinin de boyu baya uzu olacak demek bize bile iyi dedi çünkü doktor

Kızlar hangi balık türünden tüketiyorsunuz tam kendimce karar aldım haftada bir balık yemeliyim diye ama hamsi sezonu kapanmış bana büyük balık değil küçük balık ye demişlerdi bilemedim şimdi..tüketen arkadaşlar neleri tercih ediyor ? Ben hangisi dip balığı va pek bilmiyorumda açıkcası..

öncelikle norveç somonu ilk tercihim oluyor. sonra sardalya, hamsi, çipura, levrek arasından seçim yapıyorum. deniz balığı olmalarına dikkat ediyorum levrek ve çipuranın. benim doktorumda haftada 2 kere mutlaka yemen lazım yoksa omega3 vermem gerekir ama haplar çok az işe yaradığı gibi ekstra kilo aldırır dedi. yemeye çalışıyorum o yüzden.

Selam anneler
Kontrolüm vardı bugün geçen hafta cinsiyeti kesinlestirememisti doktorumuz. Bir an pipi gördüm ama elleri ile kapadı haftaya gel demişti bugün gittim ve şok haftalarca kız dediğim tospaaaa erkekmiş
Bi yandan da diyorum ki allah bana bir bebisle hem kız hem erkek sevgisini yaşattı
Benim ilk bebeğim belki 10. Olsa da cinsiyete takmazdım diye düşünüyorum sağlıkla huzurla doğurmak büyütmekten başka hiçbir dileğim yok.
Inşallah hepimiz o güzel günlere kavuşuruz ve dilerim allah'tan evlat isteyen herkese en kısa zamanda nasip olsun

somon, levrek,çupra,uskumru tüketiyorum. hatta bu akşam levrek var menüde :)

Bende bu haftadan itibaren düzenli yemeyi düşünüyorum hamsi sezonu bitti dediler bu dediğin balıkları sorayım birde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…