- 13 Nisan 2018
- 733
- 1.226
- 63
- 39
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #19.861
Canım hiç moralini bozma. Beni görenler doğuma az kaldı galiba diyorlar. Ben daha 5 ay var deyince milletin ağzı açık kaliyo. Hiç te umrumda değil yeter ki bebek sağlıklı olsun..Ya benim yine burada moralimi bozdular aptallık bende neden söylediysem. Bugün sağlık ocağına gittim ya yazmıştım 2 hafta önce gittiğimde 43 çıkmışım şimdi 45 çıktım . Zaten akşam evde de öyle çıkmıştım 40.5 ile hamile kaldım boyum kısa sonra yukarı arkadaşların yanına çıktım işyerinde.
Yaa 2 haftada 2 kilo almışım dedim yok işte sen çok aldın da belli de, yok ben bu aya kadar hiç kilo almamıştım hamileliğimde de falan başladılar yine. Dedim ne yapayım tatlı nerdeyse yok haftada bir iki belki, hamurişi yok, makarna pilav yemekhanede çıkınca evde pek yapmadım ama aldım demek ki almam gerekiyor vücut alıyor dedim ama sinirimi bozdular yaa bence çok değil zaten bazı haftalar fazla alınıyormuş
Ya benim yine burada moralimi bozdular aptallık bende neden söylediysem. Bugün sağlık ocağına gittim ya yazmıştım 2 hafta önce gittiğimde 43 çıkmışım şimdi 45 çıktım . Zaten akşam evde de öyle çıkmıştım 40.5 ile hamile kaldım boyum kısa sonra yukarı arkadaşların yanına çıktım işyerinde.
Yaa 2 haftada 2 kilo almışım dedim yok işte sen çok aldın da belli de, yok ben bu aya kadar hiç kilo almamıştım hamileliğimde de falan başladılar yine. Dedim ne yapayım tatlı nerdeyse yok haftada bir iki belki, hamurişi yok, makarna pilav yemekhanede çıkınca evde pek yapmadım ama aldım demek ki almam gerekiyor vücut alıyor dedim ama sinirimi bozdular yaa bence çok değil zaten bazı haftalar fazla alınıyormuş
Yaa bende sırt üstü hariç yatamıyorum nedense saga sola yattığımda göbeğim sanki geriliyor ve acıyorbana da aynısını dedi doktorum. ister sola, ister sağa yat ama sırt üstü yatma dedi.
benim de belim sırtım aşırı ağrıyor. geceleri uyuyamıyorum inan. sırt üstü yatmak istiyorum ama doktorum hayır dedi.Yaa bende sırt üstü hariç yatamıyorum nedense saga sola yattığımda göbeğim sanki geriliyor ve acıyor
Benimde aynen sağa,sola yatınca göbeğim geriliyor.Bende sırt üstü yatıyorumYaa bende sırt üstü hariç yatamıyorum nedense saga sola yattığımda göbeğim sanki geriliyor ve acıyor
Ben daha dün gittigim icin hemen paylasiyim. 16+4te 150gr 19 cm dedi. Masallah bebeklerimize
Kesinlikle diyetisyene git canım yoksa ilerleyen haftalarda çok zorlanirsin ve çok fazla kilo alımına bağlı vücudun çatlak içinde kalir.Merhaba kızlar.
Bugün sağlık ocağına gittim. Arayıp çağırdılar. Kilomu ölçtüler tam 10 kilo almışım çok mutsuzum.. Boyum 177. 68 kilo ile hamile kaldım şimdi 78 kiloyum. Ayaklarıma baktı şiş değil ama ellerim biraz sis. Şekerim yüksek cıktı, tansiyonum düşük. Benden sağlık ocağında kan alamıyorlar. Hastanede alınması lazım o da uzman birinin yani bebeklerden falan alan birinin kanımı alması lazım. Tam kan sayımı istediler. Onun için haftaya hastaneden gün aldım. Orda kan sayımı yaptırmak için. Hadi kilo vs doğumdan sonra veririm de çok kilo bebeğe zarar vericek diye korkuyorum. Birde bu şeker yüksek cikinca moralim bozuldu. Ben ne yapsam diyetisyenemi gitsem acaba. Nasıl beslenmeliyim. Halbuki öyle çok yemek yiyen birisi de değilim önceden nasıl yiyorsam o kadar yiyorum.bana şeker yüklemesi yapmayı düşünüyormusun diye sordu. Bende bilmiyorum dedim doktorumla konuşayım önce. tetanoz aşısı için gün verdi. Bu asiyi yaptırmayan veya yaptırmayı düşünmeyen biri var mi acaba aramızda. Ben kararsizim açıkçası??
Arkadaşlar geceleri dizlerim acayip ağrıyor.Uyku nedir bilmiyorum.Sıcak su torbası yapıyorum,masaj yapıyorum,bisiklet çevirir gibi durmadan hareket yapıyorum ama yokkkkk...Ne yapacağımı bilemiyorum.Fizik tedavi iyi gelir mi?böyle durumda olan varsa lütfen cvp yazsın.Konuşalım....
Benim boyle bi agrim yok cok şükür ama iş arkadaşim diz agrilarindan sebep aylardir gitmedigi doktor kalmadi emarlar cekildi bi ton test yaptirdi bi cozum bulunamadi ki en son ozon tedavisine basladi ilk igneden itibaren kadin kendine geldi geceleri agridan uyuyamadigini ayaklarinin devamli kasindigindan falan sikayetciydi simdi doktora dua edip duruyor tamamen kurtuldu ilk iğnede etkisini göstermis istersrniz sizde bi doktorunuzla görüşün hamilelikte tedavi olurmu bi bilgim yokDoktora gittim kanda enfeksiyon gözüküyo bugün görüşücem doktorla ne vericek ilaç olarak bilmiyorum.Ama öyle böyle bi ağrı deil sanki kemiklerimi kırıyolar.Sıcak su fayda etmiyo ayağa kalktığım anda aynı şiddetli ağrı oluyo diz kapağımda yürüremiyorum bide azalcağına artıyo ağrı bütün gece ağladım ağrıdan elimden bişey gelmiyo
Bende saglik ocaginda dedim seker yuklemesi yaptirmak istemiyorum diye ama dr karar verir buna ailede seker hastasi varmi ve senin seker olcumlerine gore doktorun karar verecek buna dedi sustum :)Doktorum şeker yüklemesine şiddetle karşı çıktı.Yükleme yerine şekerin aç ve tok ölçülmesi yeterli dedi ailede şeker hastası olmadığı için ve aşırı kilom olmadığı için yükleme istemedi..Ayyy ne yapsam ya ?
Kız senden iki tane çıkar benden 78 kilo olmuşum ben o arkadaslarin belli ki seni kiskaniyorlar cikar onları sosyal medyandan hic muhattap bile olma laf soylemeye firsat bulamasinlar sinsiler :))Aynen ve benim bel sırt ağrım falan yok akşamları nadiren oluyor sağlıklı da besleniyorum doktorumda çok demedi sağlık ocağı da demedi. Ama hep böyleler. Ben sosyal medyada bir yere gider paylaşırım falan herkesinkini beğenirler benimkini görmezden gelirler laf sokmak için yer ararlar özellikle iki kişi yani.Ben senelerce tedavi görmüşüm bu şansı yakalamışım kendilerine hiç bakmıyorlar ama
Benimde en son 17+5 te 17 cm 208 gr dı şişko anası gibiKızlar selamlar dr dan geldim şimdi ama kilo boy söylemedi 17+0 bugün. Verdiği kağıtta 12 cm 130 gram yazıyo doğru anladıysam. Sizler gittiğinizde öğrenebildiniz mi boy kilo?
Sırt üstü yatarken sola döndüm simdi :) yasakmı sirt ustu yatmak halbuki cok da rahatti böyle :))Benimde aynen sağa,sola yatınca göbeğim geriliyor.Bende sırt üstü yatıyorum
kan.mi kustun.kahverengi miydi yoksa taze kirmizi kan miydiMide ağrısı yaşayan varmı üç gündür sürekli oluyor. Bu sabah ağrısına uyandım o kadar çok ağrıyorduki. Sonrada kan kustum ağzımın içi hep kan oldu çok kötüydü. Doktorada gidemem yarın istanbula gidiyoruz beş gün yokuz napıcam arayıp sorsam doktor ne diyecek
Mide ağrısı yaşayan varmı üç gündür sürekli oluyor. Bu sabah ağrısına uyandım o kadar çok ağrıyorduki. Sonrada kan kustum ağzımın içi hep kan oldu çok kötüydü. Doktorada gidemem yarın istanbula gidiyoruz beş gün yokuz napıcam arayıp sorsam doktor ne diyecek
Bence her hamilelik kendine özgü sinir oluyorum kıyaslamalara ben ilk hamileliğimde 2 aylık hamileydim 59 hamile kalmıştım 67 de kürtaj oldum 8 kilo almıştım 2 ayda ama bu gebeliğimde 20 haftama gircem 1 kilo almışım ama bunda 67 le hamile kaldım 68 oldum yani hamile kaldığın kiloda çok önemli bence sen zaten çok zayıf hamile kalmışsın zayıf insanların kilo alması daha iyi bence sen kimseyi takma ben tosun gibiydim hamile kaldığımda benim almamam daha iyi şuan ama sen zaten zayıfsın baya o yüzden hiç ama hiç takma kimseyiYa benim yine burada moralimi bozdular aptallık bende neden söylediysem. Bugün sağlık ocağına gittim ya yazmıştım 2 hafta önce gittiğimde 43 çıkmışım şimdi 45 çıktım . Zaten akşam evde de öyle çıkmıştım 40.5 ile hamile kaldım boyum kısa sonra yukarı arkadaşların yanına çıktım işyerinde.
Ya inanın zayıf oluncada dünyanın lafı ediliyo 20 haftama gircem 4,5 gün sonra ayy bu ne hiç göbeğin yok bebeği heralde 1 kilo doğurursun bu gidişle zayıf çocuğa bakılmaz bile küvezde kalır diyem bile oluyo sinirimden çatlıyorum napalım insanlara beğendiremiyoruz ki bişe her türlü konuşuyolar kilo alsakta almasak ta ama bi müslümanda çıkıp demiyoki ben buna böyle diyorumda üzülürmü acaba kendimi suçlu hissediyorum bazen kilo almadığım için ya bebeğim zayıf olursa diye hamile kadının işi ne zormuş yaadaha bugün eski bir iş yerimden biriyle karşılaştım. kaç aylık dedi. 17 haftalık dedim. aaaa ne kadar çok kilo almışsın aslında çok yeniymiş daha dedi. kendisi de 2 yıl önce doğum yaptı ve hala tam veremedi kilolarını bu arada. hiçbir şey demedim. insanların dilinin kemiği yok boşver.
Karnin cikti demek ki canim. Ohhhhh mis gibi.. beni gorenlerde sen nerde hilesin sen mi hamile biz mi diyirlar valla karnimiz ciksa erkenden cikmis derler cikmasa hic karnin yok derler insanlari anlamak cok zor gercektennnCanım hiç moralini bozma. Beni görenler doğuma az kaldı galiba diyorlar. Ben daha 5 ay var deyince milletin ağzı açık kaliyo. Hiç te umrumda değil yeter ki bebek sağlıklı olsun..
Abooovvvvv seninkiler de ne fenaymis banada karnin yok diyorlar ama sejin gibi soylemiyorlar valla soylerlerse alirlar agizlarinin payiniYa inanın zayıf oluncada dünyanın lafı ediliyo 20 haftama gircem 4,5 gün sonra ayy bu ne hiç göbeğin yok bebeği heralde 1 kilo doğurursun bu gidişle zayıf çocuğa bakılmaz bile küvezde kalır diyem bile oluyo sinirimden çatlıyorum napalım insanlara beğendiremiyoruz ki bişe her türlü konuşuyolar kilo alsakta almasak ta ama bi müslümanda çıkıp demiyoki ben buna böyle diyorumda üzülürmü acaba kendimi suçlu hissediyorum bazen kilo almadığım için ya bebeğim zayıf olursa diye hamile kadının işi ne zormuş yaa
Nefret ettim bütün herkezdem eşimin de aklına giriyolar zayıf doğmaz dimi çocuk diyo zavallım bebeğimin boyuda gelişimide şuan çok iyi doktorum kilo almamamın daha iyi olduğunu söylüyo kilolu hamile kaldığım için evde bütün gün yatıp insan yüzü görmek istemiyorum artık sinirlerim bozuluyo yoksa şu hamilelik sürecinde birini öldürmezsem daha da öldürmem zatenAbooovvvvv seninkiler de ne fenaymis banada karnin yok diyorlar ama sejin gibi soylemiyorlar valla soylerlerse alirlar agizlarinin payini
Aman cnm yaa bisver he he de gec hamileligin tadini cikar zayif yada kilolu saglikli olsunlarda .hic farketmezzzNefret ettim bütün herkezdem eşimin de aklına giriyolar zayıf doğmaz dimi çocuk diyo zavallım bebeğimin boyuda gelişimide şuan çok iyi doktorum kilo almamamın daha iyi olduğunu söylüyo kilolu hamile kaldığım için evde bütün gün yatıp insan yüzü görmek istemiyorum artık sinirlerim bozuluyo yoksa şu hamilelik sürecinde birini öldürmezsem daha da öldürmem zaten
Nefret ettim bütün herkezdem eşimin de aklına giriyolar zayıf doğmaz dimi çocuk diyo zavallım bebeğimin boyuda gelişimide şuan çok iyi doktorum kilo almamamın daha iyi olduğunu söylüyo kilolu hamile kaldığım için evde bütün gün yatıp insan yüzü görmek istemiyorum artık sinirlerim bozuluyo yoksa şu hamilelik sürecinde birini öldürmezsem daha da öldürmem zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?