2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım hiç moralini bozma. Beni görenler doğuma az kaldı galiba diyorlar. Ben daha 5 ay var deyince milletin ağzı açık kaliyo. Hiç te umrumda değil yeter ki bebek sağlıklı olsun..

daha bugün eski bir iş yerimden biriyle karşılaştım. kaç aylık dedi. 17 haftalık dedim. aaaa ne kadar çok kilo almışsın aslında çok yeniymiş daha dedi. kendisi de 2 yıl önce doğum yaptı ve hala tam veremedi kilolarını bu arada. hiçbir şey demedim. insanların dilinin kemiği yok boşver.

bana da aynısını dedi doktorum. ister sola, ister sağa yat ama sırt üstü yatma dedi.
Yaa bende sırt üstü hariç yatamıyorum nedense saga sola yattığımda göbeğim sanki geriliyor ve acıyor

Arkadaşlar geceleri dizlerim acayip ağrıyor.Uyku nedir bilmiyorum.Sıcak su torbası yapıyorum,masaj yapıyorum,bisiklet çevirir gibi durmadan hareket yapıyorum ama yokkkkk...Ne yapacağımı bilemiyorum.Fizik tedavi iyi gelir mi?böyle durumda olan varsa lütfen cvp yazsın.Konuşalım....

Kesinlikle diyetisyene git canım yoksa ilerleyen haftalarda çok zorlanirsin ve çok fazla kilo alımına bağlı vücudun çatlak içinde kalir.
Seker yükleme testini bence yaptır ben 2 profesore danıştim mutlaka yaptır dediler şuanki dr'umda yapılmasından yana.Gebelik şekeri çıkarsa ki sende şekerin yüksek olduğu için büyük ihtimalle çıkacak tatlıyı şekerli şeyleri kesecekler.Şuan diyetisyene gitmesen bile şeker yükleme testi yüksek çıkarsa diyetisyene sevk edecekler seni.
Tetanoz aşısına gelirsek ben dün yaptırdım sadece kolumda biraz ağrı var.Ne olur ne olmaz yaz geliyor olurdu ayağımıza bişey falan batar bugüne kadar batmadı ama batsa bile korunuruz zararı yok hem tetanoz aşısinin içinde canlı mikrop yokmuş ölü asiymiş tehlikeli bişey yapmaz yani

Benim boyle bi agrim yok cok şükür ama iş arkadaşim diz agrilarindan sebep aylardir gitmedigi doktor kalmadi emarlar cekildi bi ton test yaptirdi bi cozum bulunamadi ki en son ozon tedavisine basladi ilk igneden itibaren kadin kendine geldi geceleri agridan uyuyamadigini ayaklarinin devamli kasindigindan falan sikayetciydi simdi doktora dua edip duruyor tamamen kurtuldu ilk iğnede etkisini göstermis istersrniz sizde bi doktorunuzla görüşün hamilelikte tedavi olurmu bi bilgim yok
Bende saglik ocaginda dedim seker yuklemesi yaptirmak istemiyorum diye ama dr karar verir buna ailede seker hastasi varmi ve senin seker olcumlerine gore doktorun karar verecek buna dedi sustum :)
Kız senden iki tane çıkar benden 78 kilo olmuşum ben o arkadaslarin belli ki seni kiskaniyorlar cikar onları sosyal medyandan hic muhattap bile olma laf soylemeye firsat bulamasinlar sinsiler :))
Kızlar selamlar dr dan geldim şimdi ama kilo boy söylemedi 17+0 bugün. Verdiği kağıtta 12 cm 130 gram yazıyo doğru anladıysam. Sizler gittiğinizde öğrenebildiniz mi boy kilo?
Benimde en son 17+5 te 17 cm 208 gr dı şişko anası gibi
Benimde aynen sağa,sola yatınca göbeğim geriliyor.Bende sırt üstü yatıyorum
Sırt üstü yatarken sola döndüm simdi :) yasakmı sirt ustu yatmak halbuki cok da rahatti böyle :))

kan.mi kustun.kahverengi miydi yoksa taze kirmizi kan miydi

Canım benden kan gelmedi ama çok ağrı vardı, yanma da cabası. Gaviscon şurup verdi doktorum.

Bence her hamilelik kendine özgü sinir oluyorum kıyaslamalara ben ilk hamileliğimde 2 aylık hamileydim 59 hamile kalmıştım 67 de kürtaj oldum 8 kilo almıştım 2 ayda ama bu gebeliğimde 20 haftama gircem 1 kilo almışım ama bunda 67 le hamile kaldım 68 oldum yani hamile kaldığın kiloda çok önemli bence sen zaten çok zayıf hamile kalmışsın zayıf insanların kilo alması daha iyi bence sen kimseyi takma ben tosun gibiydim hamile kaldığımda benim almamam daha iyi şuan ama sen zaten zayıfsın baya o yüzden hiç ama hiç takma kimseyi

Ya inanın zayıf oluncada dünyanın lafı ediliyo 20 haftama gircem 4,5 gün sonra ayy bu ne hiç göbeğin yok bebeği heralde 1 kilo doğurursun bu gidişle zayıf çocuğa bakılmaz bile küvezde kalır diyem bile oluyo sinirimden çatlıyorum napalım insanlara beğendiremiyoruz ki bişe her türlü konuşuyolar kilo alsakta almasak ta ama bi müslümanda çıkıp demiyoki ben buna böyle diyorumda üzülürmü acaba kendimi suçlu hissediyorum bazen kilo almadığım için ya bebeğim zayıf olursa diye hamile kadının işi ne zormuş yaa

Canım hiç moralini bozma. Beni görenler doğuma az kaldı galiba diyorlar. Ben daha 5 ay var deyince milletin ağzı açık kaliyo. Hiç te umrumda değil yeter ki bebek sağlıklı olsun..
Karnin cikti demek ki canim. Ohhhhh mis gibi.. beni gorenlerde sen nerde hilesin sen mi hamile biz mi diyirlar valla karnimiz ciksa erkenden cikmis derler cikmasa hic karnin yok derler insanlari anlamak cok zor gercektennn

Abooovvvvv seninkiler de ne fenaymis banada karnin yok diyorlar ama sejin gibi soylemiyorlar valla soylerlerse alirlar agizlarinin payini

Abooovvvvv seninkiler de ne fenaymis banada karnin yok diyorlar ama sejin gibi soylemiyorlar valla soylerlerse alirlar agizlarinin payini
Nefret ettim bütün herkezdem eşimin de aklına giriyolar zayıf doğmaz dimi çocuk diyo zavallım bebeğimin boyuda gelişimide şuan çok iyi doktorum kilo almamamın daha iyi olduğunu söylüyo kilolu hamile kaldığım için evde bütün gün yatıp insan yüzü görmek istemiyorum artık sinirlerim bozuluyo yoksa şu hamilelik sürecinde birini öldürmezsem daha da öldürmem zaten

Aman cnm yaa bisver he he de gec hamileligin tadini cikar zayif yada kilolu saglikli olsunlarda .hic farketmezzz

Slm kızlar
Bugun kontrolüm vardı çok şükür ikili temiz çıktı
bebisi kıza benzetti doktor keson değil dedi ama birde kalpte parlak nokta gördüğünü söyledi bu görülebiliyor dedi genelde kendiliginden kayboluyor dedi bir ay sonra detaylıultrason bakılacak o zaman daha iyi bakariz gerekirse başka yere gönderirim dedi bu konuda bilgisi olan varsa yazsın içimi ferah tutuyorum inş. Bisey olduğunu düşünmüyorum ama yinede insan tedirgin oluyor

Ayy densizler o ne biçim laf ya yok zayıf doğar yok küvöz falan valla bizim gelinin kendü kiloluydu zaten iştahınında maşallahı vardı hamilelikte de aldı görsen 4 kilo çocuk çıkacak dersi 3 kilo doğdu ama zayıf olan bir arkadaşım vardı geç çıktı karnı falan geç kilo aldı ama 3500 doğdu kuzenimin eşi 4 ay kustu 7 8 kilo verdi ama o da 3 600 doğdu. Ben geçen hafta kontrolde daha 43 kiloydum karnımda kıyafetlerden aa bu hamile diyecek kadar değil hele hırka mont giyince ama haftasına göre boyu kilosu gayet önde kemik yoğunluğu da iyi dedi doktor ama işte bizim işyerinde de her kulp var amaan doğunca görürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…