2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İnsan hissetmek istiyor artık canım ya :) haftaya sağlık ocağına aşı için gidicem bi dinleteyim kalp atışını. Sanki kımıldama hissedince işte tam hamileyim diyebilecekmişim gibi

Günaydın kızlar
Ben kızımın hareketlerini hissetmiyorum artık ya. Önceden pıt pıt hissederdim. Ama şimdi tık yok. Biliyorum ilk gebelik geç hissedilir ama yine de tedirginim
Canım bende hafif hafif hissederken bir anda durdu. 2 gün hissetmedim. Kendi denediğim yöntemi söyliyim sana. Tatlı yiyip 15 - 20 dk sonra telefondan hareketli müzikler açtım. Hafif bir şekilde hissettim yine. Bugün mesela yine yok. Artık zamanla artıcak inşallah. Ama birazdan yine müzik açıp dinletmeyi düşünüyorum. Bakalım yine tepki vericek mi.

Kızlar aşı olmaya gidiyorum şimdi. Ağrıyor diyenleri de duydukça korkuyorum birazcık.
Bakalım burda da kalp atışı dinleticekler mi bana çok merak ediyorum ama kesin yoktur burda o aletten

kızlar 18.haftadayım az önce tansiyonum yükseldi normalde 12-6 olan tansiyon 16-9 ciddi olurmu dr.a danışayımmı

kızlar 18.haftadayım az önce tansiyonum yükseldi normalde 12-6 olan tansiyon 16-9 ciddi olurmu dr.a danışayımmı
Canım öncelikle en az beş dk dinlendikten sonra ölç dijitaller yanıltabilir benimde 14-9 oldu doktorum bir hafta takip etmemi söyledi. Bir limonun suyunu sık iç hemen düşer. Doktorunada Bilgi verirsen iyi olur

bide
Canım öncelikle en az beş dk dinlendikten sonra ölç dijitaller yanıltabilir benimde 14-9 oldu doktorum bir hafta takip etmemi söyledi. Bir limonun suyunu sık iç hemen düşer. Doktorunada Bilgi verirsen iyi olur
benim dr.hala kan ilacına başlatmadı ya anlamadım 18 haftalık olduk geç kalmadıkmı

Canım tatlıyı çok yemiyorum ama müziği hiç denemedim. Bakalım nasıl tepki verecek :)

Kızlar tam da kilo muhabbeti üzerine geldim, doktorum azarladı da azarladı. 9 kilo almışım 5 ayda, 4 kilo hakkın kaldı dedi. Şimdi beslenme danışmanı arkadaşıma gidiyorum, ben 4 ay ağır diyetteyim
valla canım bende 10 günde 1,5 kg almışım moralim çok bozuldu
kilolu mu hamile kaldın ki dr 13 kg ile sınırlandırdı
canım bence dr ile görüş mutlaka

valla canım bende 10 günde 1,5 kg almışım moralim çok bozuldu
kilolu mu hamile kaldın ki dr 13 kg ile sınırlandırdı

canım bence dr ile görüş mutlaka
ya çok ilginç dr.a bişey soruyorum gelince bakarız diyo vallahi sinir olmamak elde değil nedir bu doktorlardaki ilgisizlik 18 haftalık olmusum hala kan ilacına başlatmadı bana iyi bir doktor tavsiye edermisiniz istanbul anadolu yakasında

hareketlerden bahsetmişsiniz :)
bm sıpa sabah 10 gibi uyanıyo sanırım başlıyo pıt pıt tekmelerine öğlene dogru acıkınca da tekmeliyo gün içinde de ara ara hisseddiyorm ama akşam tık yok :)
Yaaa bende hissetmek istiyorum birde 2. Hamilelikte daha erken hissedilir diyorlar ama tik yok

off kızlar herkes kilodan bahsetmiş. bende çoook takmaya başladım 6 kilo almıştım geçen hafta tartıldığımda, şimdi tartılmaya korkuyorum. zayıf hamile kaldım ama işyerindeki arkadaşlarım ay yüüzn kilo almış sen doğuma yüzün tontiş şekilde gidersen diyor. cevabnı veriyorum ama sanırım içten içe de kendimi yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…