- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
Erzurum 2. Bebek yaş 27 tahmini doğum tarihi 1 Eylül:)
Bu arada canım eğer listede isimlerimizin başına @ eklersen tukladığımızda o kişiye gideriz kolaylık olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Cnm liste ilk sayfada etiket yap bilgilerini ekleyimKübra bu liste nerde ve nasıl ekleniyoruz kese görmeden de ekleniyor muyuz![]()
Merhabalar ben de ist’dayım sen hangi yakadasın ve hangi hastaneye gidiyorsun ben burda yabancıyım ve henüz iyi bir doktor bulamadım
Özel oda yok malesef canım sancı odasında sağolsun bir ebe benimle ilgilenmişti doğumum kolay geçmişti odaya geçince de 2 kişilikti oda kısaca genel olarak memnun kaldım aslında ben de özel düşünüyordum ama bana buhara pek özel gibi gelmedi oyüzden nenehatunu tercih ettim.Canım nenehatumda özel oda var mı peki. Ben en çok onun için özele gitmek istiyorum. İlk doğumda sancı odasında yalnız kalmak beni çok üzmüştü.
Tayinci misiniz bu sene. Biz geçen sene geldik buraya eşim asker. 3 sene daha buradayız gözüküyor
Canım listeyi gördüm peki etiket nasıl yapılıyorCnm liste ilk sayfada etiket yap bilgilerini ekleyim
Avrupa yakasındayım canım nisa hastanesine gidiyorum benMerhabalar ben de ist’dayım sen hangi yakadasın ve hangi hastaneye gidiyorsun ben burda yabancıyım ve henüz iyi bir doktor bulamadım
İnş canım inş allah kalbine gire versin :) çalış çalış diycem ama benimki tamda çalışmadığım zamanda oldu akışına bırakmak lazım bunu biliyoruz yapmıyoruz sonra bi ara pes ediyoruz yani ben o arada oldu işte gerçekten takmamak lazimmis
kubra5505 canım zahmet olmazsa benide ekler misin? Yaş 35 kocaeli tahmini dogum tarihi 23 eylül
Canım listede gördüm kayserili misinCanım liste ilk sayfada