2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hic emmiyor canım 5 aydir 5 dakika bile emmedi beni hep sagdim hala da sagiyorum sutum azaldi tabi eskisine gore ama buna da şükür 2 kere mama veriyorum canim sadece
Allah kolaylık versin canım ek gıdaya geçince biraz rahatlarsın

Sorma ya dissiz bu kadar acıyorsa dişleri çıkınca eyvahhh ki ne eyvah :KK70:
Benimki de geçen gece çimdikledi göğsümü ben yatarak emziriyorum dalmışım tabi acıyla bir sıçradın
Bir eliyle hep göğsümü yoluyor ya sıpa
Damaklarıyla ezip kafasını çekerse ben kafasını tutuyordum çekiştirmiyordu dişi çıkınca daha zıtyolur diyordum ama ısırmıyorlar öyle

Kızlar bebeğiniz emerken meme ucunuzu damaklarıyla sıkıştırıyor mu? 2 gündür bu şekilde çok canım acıyor bazen ilk kızımın daha dişleri çıkmadan beni emmeyi bırakmıştı acaba dişleri çıktığında nasıl olacak uçlar kesilecek mi :KK43:
Hemde ne ısırma... dişler çıkınca ne olacak bilmiyorum.dun akşam resmen ısırdı ve sol göğüs ucum morardı pompayla çekerken bile gozumden yaş geliyor

ya meme reddi nasıl anlaşılıyor memeyi mi ittiriyor sadece
benim oğlum memeyi çıkarmıyor ama eli hiç durmuyor kafasına vuruyor göğsüme vuruyor ayaklarını sallıyor sürekli ama nerdeyse doğduğundan beri böyle
bir de birkaç geçerdir uykusunda hep hareket halinde eli ayağındurmuyor resmen zombi gibi oldum onun kolunu bacağını tutucam diye
uyurken bile dönmeye çalışıyor

Hala ne yapacağimi bilmiyorum tecrübesiz gibi :( saat üçte mama vermistim dörtte uyudu yani iki saattir uyuyor, uc saatte bir mama veriyordym uc saat oldu uykudayken vereyim mi yoksa uyanmasını mi beklemem lazim

Canım uyanmasını bekle
Emzirenlerde öyle yapıyor emzirme gibi düşün
Sağol canim uyanmasını bekledim öyle verdim, tek kafaya taktigim önceden mamayi icmemesiydi, mamayi zaten yeni icmeye başladı CC ye takiliyorum, üç aylık şuan 500 550 CC gunluk yeterlimidir, mama kutularında hep 720 750 yazıyor

Sağol canim uyanmasını bekledim öyle verdim, tek kafaya taktigim önceden mamayi icmemesiydi, mamayi zaten yeni icmeye başladı CC ye takiliyorum, üç aylık şuan 500 550 CC gunluk yeterlimidir, mama kutularında hep 720 750 yazıyor
Canım takıma emziriyorum bende bilmiyorum ne kadar içiyor memeyi itiyor istemeyince
bide bazısı iştahlı olmaz kilo alıyorsa bezleri çişli kakalıysa tamamdır çok sorun etme rahatla artık

Canım takıma emziriyorum bende bilmiyorum ne kadar içiyor memeyi itiyor istemeyince
bide bazısı iştahlı olmaz kilo alıyorsa bezleri çişli kakalıysa tamamdır çok sorun etme rahatla artık
Canım son bir haftada hiç kilo almamis mamayi icmiyordu cunku saatlerce ac kalip tartida yine aynı çıktı, ondan biraz toparlansin istiyorum ister istemez takılıyorum.

Arkadaşlar 10 ocak perşembe a101 de sleepy bezlerde indirim var. Ama 4-5-6 numaralar sanırım. Bilginize. :)
Bir kere bir numarasini denemiştim bez mi kucuk geldi anlamadım ama her uyandiginda üstü islak sızmış oluyordu dayanamadım tekrar prima premium care geçtim, iki numara kullanıyordum kv üç almis bir deneyeyim dedim sızma falan yapmadi üç kullanıyorum artık hem sıkmıyor

Canım son bir haftada hiç kilo almamis mamayi icmiyordu cunku saatlerce ac kalip tartida yine aynı çıktı, ondan biraz toparlansin istiyorum ister istemez takılıyorum.
Anladım kilo almıyorsa evet ama tam açıkmadan arada verince de az az içer ama tam acıkırsa daha iyi içmez mi

Bir kere bir numarasini denemiştim bez mi kucuk geldi anlamadım ama her uyandiginda üstü islak sızmış oluyordu dayanamadım tekrar prima premium care geçtim, iki numara kullanıyordum kv üç almis bir deneyeyim dedim sızma falan yapmadi üç kullanıyorum artık hem sıkmıyor

Ben de molfix 3 kullanıyorum. Daha rahat oluyor. :)

Kızlar dünden beri kızım çok agresif ağlıyor sürekli :( gece 1 saate bir kalktı emmek için bu kadar sık uyandığı için memelerimde süt birikmiyor hiç ne yapacağımı şaşırdım :(

Kızlar dünden beri kızım çok agresif ağlıyor sürekli :KK43: gece 1 saate bir kalktı emmek için bu kadar sık uyandığı için memelerimde süt birikmiyor hiç ne yapacağımı şaşırdım :KK43:
Canım biz de oyleyiz meme reddi yaşıyoruz sıkıyor kendini ağlıyor kafasını çeviriyor uykusu gelince mecbur emiyor ne yapacağını sasirdim bir de gaz çok arttı ya havalardan sanırım

Canım biz de oyleyiz meme reddi yaşıyoruz sıkıyor kendini ağlıyor kafasını çeviriyor uykusu gelince mecbur emiyor ne yapacağını sasirdim bir de gaz çok arttı ya havalardan sanırım
Canım bizde de emmek istiyor ama sancıdan ememiyor gaz çıkıyor kakasini yapamıyor bugün kulak çubuğuyla müdahale ettiğim halde yapamadı :( ben de fitil verdim uyuyor şimdi.

Kızlar 14 aralikta adet olmuştum yasmin bitince.biliyosunuz rahim de plants parçası kaldığı için 23 ekimde histereskopi olmuştum. 21 aralıkta adetim bitince kontrole gittim histereskopi sonrasi.ve doktorum rahmimin temiz olduğunu kalan parçayı attigimi söyledi. Yasmin kullanmadım bu ay.bugün 2 defa kahverengi mukuslu akintim geldi.neden olabilir.derdin biri bitiyo biri basliyo ya.telefonla sorduğumda normal olduğunu söyledi doktorum.böyle birsey yaşayan varmı. Eğer adet döngüm degismediyse ayda 1 adet olurdum doğumdan once.eğer bu adet öncesi lekelenme ise daha 14 ocakta falan olmam gerekiyor var yani daha zamanı. Anlamış değilim :(

Kızlar 14 aralikta adet olmuştum yasmin bitince.biliyosunuz rahim de plants parçası kaldığı için 23 ekimde histereskopi olmuştum. 21 aralıkta adetim bitince kontrole gittim histereskopi sonrasi.ve doktorum rahmimin temiz olduğunu kalan parçayı attigimi söyledi. Yasmin kullanmadım bu ay.bugün 2 defa kahverengi mukuslu akintim geldi.neden olabilir.derdin biri bitiyo biri basliyo ya.telefonla sorduğumda normal olduğunu söyledi doktorum.böyle birsey yaşayan varmı. Eğer adet döngüm degismediyse ayda 1 adet olurdum doğumdan once.eğer bu adet öncesi lekelenme ise daha 14 ocakta falan olmam gerekiyor var yani daha zamanı. Anlamış değilim :KK43:
Ay canım Doğum sonrası oluyor bende hala adet olmadım
Süt üreten hormon yumurtlamayı sağlayan hormonu baskılıyor diye biliyorum
Bu yüzden adet döngüsü değişiyor

Back
X