- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #50.561
Çok degil 2 dk falan yapıyorum yeterli oluyorAaaa uyansın hemen deneyeyim ne kadar süre yapıyorsun canım bunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok degil 2 dk falan yapıyorum yeterli oluyorAaaa uyansın hemen deneyeyim ne kadar süre yapıyorsun canım bunu
Tamm canım çok sağolÇok degil 2 dk falan yapıyorum yeterli oluyor
Bızde daha dış yok denemedim ama nasıl okuyor ama Internet’ten bı doktor soğan suyunu önermişti soğan suyunu sıkıp buzdolabında bekletiyorsun soğukken masaj yapıyorsun dış etlerine ayrıca jelleri yan etkisinden dolayı tavsiye etmıyolar bı dene istersen insallah şifa olur eline soğuk pırasda verebilirsin bıde bol bol emzir en ıyı agrı kesici anne memesiKızlar ya 3 gündür perişan olduk yine diş sancıları başladı kızım sürekli huzursuz fitil calpol diş jeli kâr etmiyor soğuk sebzeler veriyorum havuç vs en fazla 2 dk sonra atıyor elinden istemiyor başka ne deneyebilirim![]()
Tamm canım onu da deneyeyim peki günde kaç defa süreyim sağanak uyunur kızım rahatsız olur mu acaba tadındanBızde daha dış yok denemedim ama nasıl okuyor ama Internet’ten bı doktor soğan suyunu önermişti soğan suyunu sıkıp buzdolabında bekletiyorsun soğukken masaj yapıyorsun dış etlerine ayrıca jelleri yan etkisinden dolayı tavsiye etmıyolar bı dene istersen insallah şifa olur eline soğuk pırasda verebilirsin
Ah yavrum kıyamam ne zordur bu süreç bizde daha bişey olmasa bile eller ağızdan cıkmıyor valla ben denemedim ama agrııs oldukça yap bnce.tadı bnce ağrısı kadar rahatsız etmez pırasa veriyorum ama gozetım Altında baktım biraz açtı ucunu kesiyorum yinede dikkatli olmak lazımTamm canım onu da deneyeyim peki günde kaç defa süreyim sağanak uyunur kızım rahatsız olur mu acaba tadındanpırasa da vereceğim ama korkuyorum ya ben görmeden boğazına kaçarsa parça diye. Büyük kızım sessiz sedasız diş çıkarmıştı ne ağrı ne acı bir gün elimle kontrol ederken anlamıştım diş olduğunu küçük kızım çok zorlanıyor bu konuda
Cnm ya ben sidefer i aldım içindeki aparatla 9 defa çekip mi vericek orda ml yazıyorPek sanmam bizimde once arka damaklar baya beyazlasti ama genelde onden çıkıyor ilk disler
Kilo başına 1ml düşüyor yani 9 kiloysa 9 ml kadar cek. Ama öyle zor gelirse aparata cek ilacı sonra damlatarak bi cay kaşığına koyabilirsin.Cnm ya ben sidefer i aldım içindeki aparatla 9 defa çekip mi vericek orda ml yazıyor
Tmm cnm çok sağolKilo başına 1ml düşüyor yani 9 kiloysa 9 ml kadar cek. Ama öyle zor gelirse aparata cek ilacı sonra damlatarak bi cay kaşığına koyabilirsin.
Maşallah inci gibi olsun kuzucugun dişleriHerkse selam 6 ay 19 günlük olduk ilk diş üstten geldi :)Eki Görüntüle 2252650 9
Hayırlı olsun bizimde 3 gun önce patladı alttan ateşsiz oldu cok şükür. Huysuzluk yapti mi sizdeHerkse selam 6 ay 19 günlük olduk ilk diş üstten geldi :)Eki Görüntüle 2252650 9
oy maşallahHerkse selam 6 ay 19 günlük olduk ilk diş üstten geldi :)Eki Görüntüle 2252650 9
Benim kız doğduğundan beri hep huysuz olduğu için diş ayrıca huysuzlandırmadı :)Hayırlı olsun bizimde 3 gun önce patladı alttan ateşsiz oldu cok şükür. Huysuzluk yapti mi sizde
Hayırlı olsun canım inçi gibi dişleri olsun,,,,, benim kızım da alttan çıkardı aynen benim ki de hep huysuz olunca bişey değişmediBenim kız doğduğundan beri hep huysuz olduğu için diş ayrıca huysuzlandırmadı :)
Bizde bi huysuzluk oldu oynuyorum çığırıyor mama veriyorum çığırıyor neyse ki çok uzun surmedi damaktan patlamasıBenim kız doğduğundan beri hep huysuz olduğu için diş ayrıca huysuzlandırmadı :)
Hala tadım yapıyoruz biz canım. 11 Eylül doğumlu kızım. Günde 1 kere o da.Kizlar merhaba
Ek gidayi gunde kac ogun veriyorsunuz? Benim bebekler ikiz ve 1 ay erken dogdular duzeltilmis 5.5 ayligiz. Ben sadece oglen 5-6 yemek kasigi sebze corbasi aksamustu de meyve puresi veriyorum. Sabah kahvaltiya gecmedim. Sizler nasil veriyorsunuz? Bu konuda fikirlere cok ihtiyacim var.
Birde oturma konusunda benim bebekler hala desteksiz oturamiyor nasil yapmam gerekiyor artik tam oturmalari icin? Sagolun simdiden
Kizlar merhaba
Ek gidayi gunde kac ogun veriyorsunuz? Benim bebekler ikiz ve 1 ay erken dogdular duzeltilmis 5.5 ayligiz. Ben sadece oglen 5-6 yemek kasigi sebze corbasi aksamustu de meyve puresi veriyorum. Sabah kahvaltiya gecmedim. Sizler nasil veriyorsunuz? Bu konuda fikirlere cok ihtiyacim var.
Birde oturma konusunda benim bebekler hala desteksiz oturamiyor nasil yapmam gerekiyor artik tam oturmalari icin? Sagolun simdiden
Benim kızım 17 eylül doğumlu hala destekslz oturamiyor dahada erken zaten ama.öğün olarak.daha vermedim. Bişey şuan sadece oglen tadım. Yapıyoruz o da 2 kasio.geçmiyor bazen ikindi gibi çok az meyve rendeleyip veriyorum