• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bugun ilk kez denedim cikmayi pusete koydum ama puseti one dogru koydum arkaya cevirirsem goremeyecegim icin hem o da beni gorsun aglamasin dedim sonuc 100metre sonra geri eve donduk Poposunu kaldirip kalkmaya calisti dusecek diye tedirgin oldum ilk deneme basarisiz
pusetin kemeri yoksa olmaz zaten.hem icinde kemerle bagli olacak hem de puset arabanin kemeriyle baglanacak.bi de ters gidecek simdilik.dikiz aynasi satiliyor ebebekte.biz kullanmiyoruz ama kullanilabilir.boyle baglanirsa kalkamaz.

Üzülme canım keşke elimizden birşey gelse de yapsak :KK43: ileride herşeyi yiyecekler inşallah, benim arkadaşımin iki çocuğuda alerjikti sekiz aylıkken 5800 mus kilosu takip kağıdını göndermişti, nasıl dayandın diyorum bazen delirmiş gibi ağlardim diyordu, maşallah şimdi ikisi de büyüdü çocuklarının alerjileri de geçti, geçecek inşallah diyerek içimizi ferah tutalım.
Amin canim insallah.sagolasin.5 tahilliyi verdin mi? Ben pirincliyi veriyorum

Yok canım henüz denemedim, pirincliyi de bir kez denedim, sen nasıl yaptın suyla mi mamayla mi, bir de sade mi içine meyve falan koydun mu?
Canim ben 90 ml sıcak suya 3 olcek neocate koyuyorum.1 bucuk 2 yemek kaşığı pirinc unu,icine 1 dilim armut rendeliyorum.1 cay kaşığı da zeytinyag.4 5 gundur boyle veriyorum.baya toparlandı cocugum

ek gidaya gecen arkadaslar nasil gidiyor? Benim kiz ek gidayi reddediyor yani gunde mama kasigiyla en fazla 5 kasik bir sey giriyordur agzina surekli farkli seyler deniycem artik umarim bunu aşariz.
Bir de araba kullananlariniz vardir bebekle tek cikabiliyor musunuz ben hala cesaret edemiyorum pusete sigmiyor bi de ama oto koltugu icinde erken mi acaba ?
Gitmiyor bizim ek gıda. Yemiyor 🤷‍♀️
Mama sandalyesine oturunca kemerleriyle falan oynamaya başlıyor kesinlikle mamaya odaklanmıyor. Bir ikü kaşık verebilirsek de tükürüyor. 😅
Üstüne mamayı da içmez oldu çocuk. Dün 6 saat boyunca ağzına sürmedi.

sonunda mama sandalyesi aldık yarın gelecek inş :)) benim oğlum da yoğurt dışında bir şey yemiyor yese de suratını ekşitiyor. bugün elma ve irmişiz muhallebi gibi yaptım yedi biraz çok mutlu oldum. ben ilk kez yoğurdu kendim yaptım ama bir şeyler eksik gibi :))) yoğurt tarifiniz ya da püf noktalarınız var mı acaba :)

Canim ben 90 ml sıcak suya 3 olcek neocate koyuyorum.1 bucuk 2 yemek kaşığı pirinc unu,icine 1 dilim armut rendeliyorum.1 cay kaşığı da zeytinyag.4 5 gundur boyle veriyorum.baya toparlandı cocugum
Canım ben de yaptım böyle yalnız ben içine elma rendelemistim elma girince içine mamanin rengi boz gri oldu çok çirkin bir renk bende vermedim bir hazırlandığında resim atsana buraya :)

Kızlar ben gündüzleri hava güzel olduğunda acıkmaya yakın bi dışarı çıkarıyorum parka falan gidiyoruz hem hava değişimi oluyor hem salıncakta sallıyorum. Eve gelince daha da bi iştahlı yiyor emiyor.
Öyle bi yöntem denediniz mi yoksa tesadüfen mi oldu bende bi kaç kere denk geldi böyle

sonunda mama sandalyesi aldık yarın gelecek inş :)) benim oğlum da yoğurt dışında bir şey yemiyor yese de suratını ekşitiyor. bugün elma ve irmişiz muhallebi gibi yaptım yedi biraz çok mutlu oldum. ben ilk kez yoğurdu kendim yaptım ama bir şeyler eksik gibi :))) yoğurt tarifiniz ya da püf noktalarınız var mı acaba :)
tatlı seyleri daha çok seviyorlar sanırım. Ben de elmalı armutlu yogurt falan yapıyorum muhallebi denemedim daha. Yakın zamanda yaparım. Yumuşak keci peyniri aldım köyden onu suya basıp sabahları kahvaltısında veriyorum peynir de sevdi.

tatlı seyleri daha çok seviyorlar sanırım. Ben de elmalı armutlu yogurt falan yapıyorum muhallebi denemedim daha. Yakın zamanda yaparım. Yumuşak keci peyniri aldım köyden onu suya basıp sabahları kahvaltısında veriyorum peynir de sevdi.
peyniri zoraki azıcık yiyor. yavaş yavaş alışacak sanırım. bu arada benim oğlum da dışarı çıktığımız günler saha iyi yiyor ve uyuyor.

Canım ben de yaptım böyle yalnız ben içine elma rendelemistim elma girince içine mamanin rengi boz gri oldu çok çirkin bir renk bende vermedim bir hazırlandığında resim atsana buraya :)
Canim meyveden dolayi oluyo o kararma.herhalde mamayls birlesince veya pirinc unuyla birlesince oyle oluyor.ben armut koyuncada rengi karariyor.cok bekletmiyorum zaten ben.yapar yapmaz yedirmeye basliyorum.sende oyle yap.kararma yapmasi bisey olmaz merak etme.yedir bebegine

Canim meyveden dolayi oluyo o kararma.herhalde mamayls birlesince veya pirinc unuyla birlesince oyle oluyor.ben armut koyuncada rengi karariyor.cok bekletmiyorum zaten ben.yapar yapmaz yedirmeye basliyorum.sende oyle yap.kararma yapmasi bisey olmaz merak etme.yedir bebegine
Ben mamayla değilde sadece suyla yaptım canım, armut koydum içine senin dediğin gibi, daha iyi yedi böyle

Hergun veriyor musun canım peki, kabızlıktan korkuyorum ben ,ne vereceğimi şaşırdım denemeleri yaptım üç gün kuralı ile, muz hiç vermedim ama onu mu denesem diyorum

Hergun veriyor musun canım peki, kabızlıktan korkuyorum ben ,ne vereceğimi şaşırdım denemeleri yaptım üç gün kuralı ile, muz hiç vermedim ama onu mu denesem diyorum
Canim simdi ben bebegim mamayi yemedigi icin,mecburen her gun 2 defa muhallebiyle birlikte veriyorum.ek olarak sutumu iciyor.ama ben hic bir proteini tuketemedigim icin bebegim mamayla protein alsin istiyorum.o yuzden bena sadece muhallebi veriyorum.ben senin yerinde olsam herseyden vermeye baslarim yavas yavas.mesela muz mu vereceksin,iyice ez.ayni sekilde muhallebinin icine kat 1 cay kasigi zeytinyagi koy.yada patates mi vemek istiyorsun,havucla patatesi pure yap (biraz civik olsun tabi) yine 1 cay kasigi zeytinyagi koy tmm.birde bol su icirdin mi kabiz olmaz.ben kabiz olmasindan korkuyorum cunku 3 ay once bebegimim makatinda catlak vardi.sık ishalden dolayi.cok zor iyilesti.kremler sicak sular falan.o yuzden kakasi en ufak bi sertlkte ciksa tedirginlesiyorum.fobi oldu bu bende.sen ver sıkıntı olmaz.ama gun icinde su vermeyi unutma sakın.her ek gidadan sonra ve gun icinde su ver bebişe.su icmeyen bebek kabiz oluyor 😩

Kizlar herkese selam kizim dun gece ateslendi bugun de bi inip bi cikiyor atesi. Garip olan hasta degil grip degil burnu akmiyo oksuruk yok . Niye boyle oldu. Dis cikariyor desek dis yerinde sislik yok ishal yok agzinin suyu da oyle cok akmiyo nemli bez koyuyorum aglamaktan helak oluyor :(

Kizlar herkese selam kizim dun gece ateslendi bugun de bi inip bi cikiyor atesi. Garip olan hasta degil grip degil burnu akmiyo oksuruk yok . Niye boyle oldu. Dis cikariyor desek dis yerinde sislik yok ishal yok agzinin suyu da oyle cok akmiyo nemli bez koyuyorum aglamaktan helak oluyor :KK43:
Canim enfeksiyon flaan vardir belki bi doktora goturdunuz mu? Ben olsam coktan fırlar gotururdüm.

Canim enfeksiyon flaan vardir belki bi doktora goturdunuz mu? Ben olsam coktan fırlar gotururdüm.
Sabah goturucez canim mecbur 36.7 lerde geziyo su an ates. Ama icim rahat etmicek zaten goturmeden. Insallah kan falan alirken cok aglatmazlar dicem de pek mumkun degil icim gidiyo kizim aglarken nasil dayancam bakalim

sevcan642 sevcan642 canim merhaba tekrar.birsey sormak istiyorum.buharli pisiricinin kapak kısmındaki yeşil yer varya,onu her yikamada cikariyormusun? Ve neyle cikariyorsun? Elle cikarilmiyor gayet sert

Sabah goturucez canim mecbur 36.7 lerde geziyo su an ates. Ama icim rahat etmicek zaten goturmeden. Insallah kan falan alirken cok aglatmazlar dicem de pek mumkun degil icim gidiyo kizim aglarken nasil dayancam bakalim
Çocukta idrar enfeksiyonu da olabilir.idrar tahlilide yaptirin bence.bazen doktorlar atlayabiliyor

Kızlar bu meyve filesine elmayı armudu nasıl koyuyorsunuz hasliyormusunuz öbür türlü çok sert oluyor cekemiyorlar

Back
X