2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bende bebek arabası olarak chicco lite way tavsiye ediyorum. Ben halen kullanıyorum cok memnunum. 7 kg. Cok kullanışlı ve hafif. Açması kapaması kolay. Eğer travel sistemini alırsanız uzun süre kullanırsınız doğumdan itibaren.

Eklentiler

• 372973E5-8D44-436A-AAAD-5348E5D7F672.webp
    372973E5-8D44-436A-AAAD-5348E5D7F672.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 70
Can

Canım kullanmamazlik etme sakın.tiroid hamilelikte çok önemli.ben normalde de tiroid hastasıyım o ilacı sürekli kullanıyorum.hamilelikte dahil ve gebelikte tiroid bezi az çalıştığı için bazı gebelerde bu dönemde ortaya çıkıyor.ben de aynı ilacı kullanıyorum sabahları aç karinla
Tiroid değerin kaç yazabilirmisin?

Merhaba kızlar bugün guatr için sonuçlar çıktı maalesef guatr var ama aşırı ciddi değil doktor kontrolünde olmam gerekiyor belli bi süre yanlız doktor ilaç verdi kullanmalıyım ki bilmiyorum sordum doktora kullan bi ay sonra gel dedi ama benim kafa tereddüte hala bsy olmaz dimi miniğime
Kaç cıktı tsh ?

bebişlerini hissetmeyen arkadaşlar veya hissedip arada hissetmeyenler!!:anneadayı::anneadayı:

Ben hissetmediğim dönemlerde karnıma dokunuyorum azcık bastırıyorum hemen cevap geliyor içerden :) Prensesim nereye dokunsam oraya tekme atıyor :KK70::KK70:

Birde az tuvaletiniz olsun hissi artıracaktır.. ilk hislerinizi gaz ile karıştırabilirsiniz.. Sanki gazınız varmış gibi ama art arda olur elimden geldiğince anlatmaya çalışıyorum işte:KK54::KK54:

Hmmm demekki yüksek olanlara ilaç veriyolar. Bnm 0,003 epey düşük. İlaca gerek yok dedi dahiliye dr u. Her hafta ölçtür dedi ama her hafta da kan veremiycem yani...
Ben normalde de kullanıyordum canım şimdi dozu arttı sadece.evet TSH yüksek çıkınca tiroid az çalışıyor anlamına gekiyor

Can

Canım kullanmamazlik etme sakın.tiroid hamilelikte çok önemli.ben normalde de tiroid hastasıyım o ilacı sürekli kullanıyorum.hamilelikte dahil ve gebelikte tiroid bezi az çalıştığı için bazı gebelerde bu dönemde ortaya çıkıyor.ben de aynı ilacı kullanıyorum sabahları aç karinla
En kisa zamanda alıcam canım benim doktor da gebelikte hastalıklar artıyor dedi bugün yok dedim doktor bey evlenince artıyor hastalıklar güldü adamcağız :KK70::KK200:

slmlar anneler
iki gundur kramplarim basladi onceparmaklarim ardindan baldirimdaki damarlar.. cok aci veriyor.hemen doktorumla iletisime gectim zira diger gebeliklerdede ayni sorunu yasiyordum
osteocare ve baska bir magnezyum sase baslatti umarim iyi gelir .

Kızlar benim doktorum tetanoz aşısını önermiyor. Siz ne diyorsunuz bu konuda enfeksiyon tetikleme ihtimali var sonuçta evde doğum yapmayacaksın dedi.
Valla bizim burda ne aşı, Ne şeker yüklemesi vs. Burada gerek duymuyorlar artık, çok şükür sıkıntı da olmamış bu güne kadar

kızlar benim son birkaç gündür sürekli elim ayağım uyuşuyor.. Önemli birşey olabilir mi acaba ? ayın 9 unda doktora gideceğim sorarım ama tabiki önemli bir sorun olabilirse ya acile gideyim ya doktorumu arayıp sorayım

kızlar benim son birkaç gündür sürekli elim ayağım uyuşuyor.. Önemli birşey olabilir mi acaba ? ayın 9 unda doktora gideceğim sorarım ama tabiki önemli bir sorun olabilirse ya acile gideyim ya doktorumu arayıp sorayım
Geçmiş olsun kuzumya korkma nedeni hakkında bi fikrim yok ama doktorunu ara bi için rahat eder en azından ah bu hamilelikte başımıza gelmeyen kalmıyor

Canım bana da aynı ilacı yazmış daha almadım eczane kapalı malum en kisa zamanda alıyım bende zarar vermesinde yaa bu arada canım ben sana nedense miniğim demek istiyorum hep yanlış anlamzsan diyim mi :KK200::KK68:
Canim ilac degil o hormon korkma Burda Ben Dahil cogu kisi kullandi kullaniyir Mac cokti senin benim sinirdi zaten bu Sefer asiri Dustu

Back
X