2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım inşallah bu sefer bebegini sag selâmet dogurursun ,6 tane kesik olması yazık ya bana mantıklı gelmiyor kadına eziyet gibi

İnşallah iyi bir doktora denk gelirsin ameliyat esnasında yapisiklik açılır sizde sorunsuz eve donersiniz.

Merhaba ben temmuz annelerindenim sizin Bülent Kars'a gittiğinizi okumuştum size bir şey sormak istiyorum. Bülent Bey benim 2 senedir sürekli gittiğim tüp bebek doktorum her şeyinden çok memnunun sadece maddi olarak çok yorucu gelmeye başladı ama Allah nasip ederse doğumu da Bülent Bey ile yapacağım.
Önümüzdeki hafta detaylı ultrasona gireceğim, siz Bülent beyde mi girdiniz acaba normalde çok hızlı kontroller yaptığı için düşündürdü beni yani normalde uzun süren bir kontrol olmalı acaba yeteri kadar ilgilenebilir mi diye?

Kızlar bende doğum çantası için liste yaptım eksik kalmayınca sizle de paylaşacağım.. Şu an eksikler olabilir tam bilemiyorum 26. hafta gibi hazır olacak acil durumda eşim alır getirir hastaneye..

Bebek arabasını falan nisan sonu mayıs başı almayı planlıyorum.. Set şeklinde olsun istiyorum ben.. portbebe, oto koltuğu ve normal kullanım için almak istiyorum ekstra uğraşmamak için.. Aklımda olan modeller;

Concord Neo Exclusive set
Mamas papas ocarro
Kraft ın bir modeli vardı ama hangisi hatırlamıyorum.. Twist galiba

Neyse aklımdakiler bunlar.. Ama benim gözüm Concord Neo da.

Birde sallanabilen çok fonksiyonlu ev tipi ana kucağı var ya onlardan alayım diyorum.. Uyurken gözümün önünde olur mutfağa oturma odasına gittikçe yada uyanıkken.. Kendisine odayı doğmadan hazırlayabilir miyim bilmiyorum.. o dönemdeki sağlık durumuma göre değişecek.. Aciliyeti yokmuş zaten beşik takımı olacak odam için.. beşik alt açma babynest falan yani..

Ay inşallah bu sefer içimde kalmadan yaparım hayallerimdekileri.. Bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım.. İnşallah hepimiz sıkıntısız alırız.

Canım inşallah bu sefer bebegini sag selâmet dogurursun ,6 tane kesik olması yazık ya bana mantıklı gelmiyor kadına eziyet gibi

evet canım bence de ben bu yüzden SSVD yi çok destekliyorum.. Allah izin verir de bebeğimi kucağıma alabilirsem arayı uzun tutup sağlık durumum da el verirse düşünüyorum.. Tabiki bebeğimin sağlığı çok daha önemli.. 3 sezeryana kadar gidebiliriz artık..

Canım ayın 14 ünde gireceğim ben.. Benim durumum çok riskli olduğu için kendime özel ve devlette 2 ayrı ayrıntılı yapıldı.. Bülent bey zaten yapacak.. Ama ikilide falan çok zaman harcamadı.. Ben maddi olarak değilde beklemekten mahvoluyorum.. en son gittiğimde tam 3 saat bekledim.. riskli durumum olmasa hemen değiştirirdim ama o biliyor benim geçmişimi, tanıyor beni.. Ama canım senin hikayeni biliyorsa neyin daha çnemli olduğunu bilip ona göre kontrol yapacaktır.. ben yoğunluğu dışında tutumunu ve bilgisini beğeniyorum.. Birde acil durumda ulaşabiliyorum kendisine..

Bende ilgisi ve her konuda memnunum sadece benimde durum riskli olduğu için 2 haftada bir gidiyorum her gittiğimde ortalama 2 saat bekliyorum ( ki geçen sene 3 saat bekliyordum) ayda iki muayene 500 tl oluyor ve bu beni maddi olarak yordu. Detaylı için fiyat almadım artık ne derse kabul zaten ben 2 aşılama 2 tüp bebek yaptım Bülent Beyle ne dediyse tamam dedim hep. Bakalım önümüzdeki günlerde klinik taşınırsa belki bekleme süremiz azalır diye ümit ediyorum.

canım ilk gittiğimde veriyorum ben 15 gün sonra 20 tl falandı galiba.. senden neden iki kez aynı ücret alınıyor ki? Benim muayene ücretleri ile ayrıntılı ikili falan aynı ücret hiç değişmedi şimdiye kadar.. Tek sıkıntım bekleme süresi her gittiğimde eşime diyorum başka doktor bulacağım hemen falan diye muayeneden çıkınca fikrim değişiyor..

Birde canım doğumu hangi hastanede yaptırıyor acaba.. Central diye okumuştum ama yenidoğan ünitesini araştırmadım.. erken doğum yapmam gerekirse ve hastanenin yenidoğan kısmı iyi değilse araştırma hastanesinde yapacağım doğumu tabiki erken doğum olursa.. ama normal zamanında herhangi bir hastane olabilir

Doğumu Central Hospital Kozyatağı hastanesinde yaptırıyor, yenidoğan yoğun bakım ünitesi var bende araştırdım çünkü ben ikiz bebek bekliyorum yüksek ihtimal küveze girmeleri durumu var. Bu arada ortalama 2 yıldır aralıksız Bülent Beye devamlı gidiyorum her gittiğimde ücret ödedim bu gidişimde soracağım bakalım ama bu zamana kadar 11 gün arayla bile gittiğimde tekrar muayene ücreti ödettiler, hatta ayrıntılı ultrason günü muayene+ayrıntılı fiyatı beraber alıyor diye duymuştum. Gece saatleri gittiğim için hep aynı personele denk geliyorum haftaya soracağım bakalım ne diyecekler, seninle konuşmuş olmam bu bakımdan çok iyi oldu.

canım bencede sor kesin.. çünkü ben ilk gittiğimde 200 ödüyorum 15 gün sonra sadece 20 tl veya o civarda birşey.. ayrıntılı için ekstra ücret olduğunu sanmıyorum çünkü ikilide almadı aynı fiyattı.. senin sigortan ne? çünkü sistemden görüyorlar benimkini.. sgk lıyım.. Acaba ikiz diye mi her gittiğinde aynı ücret ama niye böyle bir ayrım yapsınlar ki ?

Umarım bende kolayca doğururum yaaa :) tırstım biraz

Benden ikili test içinde muayene + 80 tl almışlardı, sgk lıyım başka bir sigorta yok ama normal muayene ücretide 230+15 tl sgk girişi oldu en son ocaktan beri böyle ödüyorum. Ocaktan önce 155 tl idi. Yani gece gündüz farkı mı var diyeceğim ama Bülent bey zaten en erken öğlen 2 de gelir kliniğe valla soracağım bende şaşırdım.

Ben de ayrintiliya girdigimde kizlar sonuclari doktoruma whatsaptan atmistim hersey normal sadece bagirsaklarda biraz parilti mi neyse ondan görülmüş onemli bisey degil sakin kafana takma takip edecegiz demisti. Kontorulum 17 sinde. Hala o kafami kurcaliyor bi gidip yuz yuze gorusseydik doktorla diye

Ah bende bıraka bilsem yemekleri tuzlu yapıyorum bi dengeyi sağlayamadım

Canım ya lütfen bırakmaya çalış tuzu.Çok zararlı hamilelikte.Bak tansiyonda varmış.Bende de tansiyon var ve çıktığı zaman ölüyorum ağrıdan.Bebişini düşün.Tansiyon çıktığı zaman senden ona daha az kan akışı oluyo daha az besleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…