2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bundan sonra öyle yapmaya çalışıcam kuzum bi tatlı kaşığı tuz yemeklere atıcam ne eksik ne fazla

Canım için rahat eder en azından bir doktora danış rabbim sana bağışlasın

Ayy ne guzel bende boyle olmak istiuorum ilk baktigima isinabilsem alabilsem keske.cok asirj kararsizim yaaa :////

Çıktım kızlar Allahıma çok şüküürrrr kalple ilgili problemimiz yok herşeyimiz çok güzel cinsiyet kız plesantamda yine çentiklenme görüldü ama çok önemli bir düzeyde değilmiş tuzu kes dedi 40 dk inceledi içim rahat artık çokk şükürr darısı detayloyı bekleyen arkadaşlarımıza

Kizlar bebislerinizin hareketlerini sayiyormusunuz?ne bileyim sukadar hareket etmesi iyi oldugunu gosterir gibisinden bisey bilen warmi?

hadi gozunaydin cnim.Allah kucagmiza aldirsjn sagsaglim hepimizin.tuzla isimiz zor brakmak gerek.bende sismeye basladim bileeee

Maşallahh sağlıkla gelsin prensesin

kimseyi dinleme canım için nasıl rahat ediyorsa onu yap bana da ayrımtılı için ne gerek var özelde devlette aynısını yapıyo dediler adam tam 40 dk baktı baktı herşeyi tek tek inceledi ya nasıl şimdi hakkını yiyeyim

mi-nick Gözün aydın kuzum çok sevindim senin adina aklımdan çıkmıyordun
canımm benimm sağolasınnn

kızlar babynest almayı düşünüyorum nasıl sizce

yatak odasında benimle yattığında yanımda yatırmaya
Bende almayı düşündüm çok güzel ama iki bebek çok yer kaplayacak diye vazgeçtim şimdilik bir de çok çabuk büyüdükleri için bir süre sonra kullanılamıyormuş belki anakucağı alırım

Kizlar bebislerinizin hareketlerini sayiyormusunuz?ne bileyim sukadar hareket etmesi iyi oldugunu gosterir gibisinden bisey bilen warmi?
cnm hareketler 27-30 dan sonra sayılmalı diye biliyorum 2 saatte 10 hareket hissiydi sanırım. takip etmekde fayda var tabi ama her hissetmediğinde paniklemek de doğru değilmiş.

Bu da miniğimin bugün ki pozlarından biri :) dr ordan bastırdı burdan bastırdı derken yüzünü zorla çevirdik :)
Yaaa çok güzel maşallahh annesi Ben de bu hafta gireceğim detaylıya ama sormadım 3d mi, renkli mi nedir bilmiyorum. Çok net çıkmış yüzü falan İnşallah bizimki de gösterir yüzünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…