- 26 Aralık 2015
- 12.510
- 20.751
- 398
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #21.341
InsaALLAH hayirli haberlerle cikarsin canim benimKızlar ayrıntılıya giriyorum şimdi dua edinnn
Bundan sonra öyle yapmaya çalışıcam kuzum bi tatlı kaşığı tuz yemeklere atıcam ne eksik ne fazlaCanım ya lütfen bırakmaya çalış tuzu.Çok zararlı hamilelikte.Bak tansiyonda varmış.Bende de tansiyon var ve çıktığı zaman ölüyorum ağrıdan.Bebişini düşün.Tansiyon çıktığı zaman senden ona daha az kan akışı oluyo daha az besleniyor.
Canım için rahat eder en azından bir doktora danış rabbim sana bağışlasınBen de ayrintiliya girdigimde kizlar sonuclari doktoruma whatsaptan atmistim hersey normal sadece bagirsaklarda biraz parilti mi neyse ondan görülmüş onemli bisey degil sakin kafana takma takip edecegiz demisti. Kontorulum 17 sinde. Hala o kafami kurcaliyor bi gidip yuz yuze gorusseydik doktorla diye
Canım bu beklentine göre değişir yani hafif birsey olsun istiyorsan baston modeli, oto koltuklu istiyorsan travel sistem, uzun boyluysan yüksek tekerlekli vs vs. Bütçene göre düşünürsün tabi biraz da, her bütçeye uygun araba var. Mağazaları dolaşıp begendiklerini yakindan incelemen ve sürüşüne rahatligina bakman gerek. Mutlaka birkaç model beğenir ona göre seçim yaparsın aralarından
Ben mesela daha hiçbir fikrim yokken girdiğim ilk bebek magazasinda gördüğüm modele bir ısındım, sonra aklımda hep o kaldı. Birçok model bakıp denesem de gidip ilk begendigimi aldım :)
Çıktım kızlar Allahıma çok şüküürrrr kalple ilgili problemimiz yok herşeyimiz çok güzel cinsiyet kızplesantamda yine çentiklenme görüldü ama çok önemli bir düzeyde değilmiş tuzu kes dedi 40 dk inceledi içim rahat artık çokk şükürr darısı detayloyı bekleyen arkadaşlarımıza
Maşallahh sağlıkla gelsin prensesinÇıktım kızlar Allahıma çok şüküürrrr kalple ilgili problemimiz yok herşeyimiz çok güzel cinsiyet kızplesantamda yine çentiklenme görüldü ama çok önemli bir düzeyde değilmiş tuzu kes dedi 40 dk inceledi içim rahat artık çokk şükürr darısı detayloyı bekleyen arkadaşlarımıza
kimseyi dinleme canım için nasıl rahat ediyorsa onu yap bana da ayrımtılı için ne gerek var özelde devlette aynısını yapıyo dediler adam tam 40 dk baktı baktı herşeyi tek tek inceledi ya nasıl şimdi hakkını yiyeyimmi-nick gözün aydın canım benimm. Çok sevindim.
Darısı bekleyenlere. Benim de yarın devlette randevum var şeker tarama testi için..
Herkes çok biliyormuş gibi yaptırma yaptırma deyip duruyorbi bitseydi
canımm benimm sağolasınnn
kimseyi dinleme canım için nasıl rahat ediyorsa onu yap bana da ayrımtılı için ne gerek var özelde devlette aynısını yapıyo dediler adam tam 40 dk baktı baktı herşeyi tek tek inceledi ya nasıl şimdi hakkını yiyeyim
canımm benimm sağolasınnn
Hadi gözün aydın darısı başıma inşallahh kızçende pek tatlı maşallahKızlar ayrıntılıya giriyorum şimdi dua edinnn
Bende almayı düşündüm çok güzel ama iki bebek çok yer kaplayacak diye vazgeçtim şimdilik bir de çok çabuk büyüdükleri için bir süre sonra kullanılamıyormuş belki anakucağı alırım
kızlar babynest almayı düşünüyorum nasıl sizce
yatak odasında benimle yattığında yanımda yatırmaya
cnm hareketler 27-30 dan sonra sayılmalı diye biliyorum 2 saatte 10 hareket hissiydi sanırım. takip etmekde fayda var tabi ama her hissetmediğinde paniklemek de doğru değilmiş.Kizlar bebislerinizin hareketlerini sayiyormusunuz?ne bileyim sukadar hareket etmesi iyi oldugunu gosterir gibisinden bisey bilen warmi?
kızlar babynest almayı düşünüyorum nasıl sizce
yatak odasında benimle yattığında yanımda yatırmaya
Yaaa çok güzel maşallahh annesiBu da miniğimin bugün ki pozlarından biri :) dr ordan bastırdı burdan bastırdı derken yüzünü zorla çevirdik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?