2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ben ayrıntılıyı devlette yaptırdım. özel de beni takip eden doktorumun tavsiye ettiği bir radyologdu.
15dk civarı baktı.
Benımde o kadar baktı ama özel klinikte devletin anlaşmalı oldugu bi klinik burasıda parada almadılar. Ama renkli foto yok tabi

Kizlarrr servikal uzunlugunuz kac cm olculdu ayrintili da, oglumda 4.4 cm di bu sefer 3.6 cm olculmus sizlerde durum ne takacak birsey kalmadi bari bunu arastirayim dedim :)

Kizlarrr servikal uzunlugunuz kac cm olculdu ayrintili da, oglumda 4.4 cm di bu sefer 3.6 cm olculmus sizlerde durum ne takacak birsey kalmadi bari bunu arastirayim dedim :)
Benım sonucumda cok yabancı terimler var o ne diye geciyor ismi cnm

Allahım bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah.Çookk mutlu oldum gerçekten

kızlar merhaba 22 hafatlık gebeyım gebelıyım basından berı yer yer kasık bel agrım oldu fakat son 1 haftadır adet sancıları gıbı kasık agrılarım oluyor dun ayrıntılı usg gırdım servıkal 35 mm dıyordu bukadar agrı olması normalmı

doktoruna söyledin mi peki o ne diyor bu konu da hani benim de bazı zaman belim falan ağrıyor zorlandığım da kasıklarımda ağrı oluyor

Ara ara bende de oluyor canim bazen artiyor bazen azaliyor bugun ayrintili da 36 mm cikti benim servikal uzunlukta.. agrilar normal :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…